Daha önce mesaj olarak belirtmisdim anlamadi. Konustum anlattim bu sever, cok darladigini ve ozel hayatim diye birsey kalmadigini, ve sevmedigimi soyledim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne kadar sıklıkla arıyo bilmediğim için bişey diyemiyorum ama kırmadan söylesen daha iyi olurdu. Gerçi bazıları insanda sabır bırakmıyo yani
Sabir diye birsey kalmadi artik
O zaman normal yaptığın ya birazda ters yapıcaksın ki yapışmasın çekilmez yoksa
Aynen bende yapisma artik demeye getirdim Şu an 4 gundur birsey yok, cok iyi hissediyorum kendimi.
Kırmadan ve rencide etmeden söyleseydin keşke. Daha uygun bir dille ve yapıcı bir biçimde çok daha rahat anlaşılır şekilde ifade edebilirdin.
Anlamiyor.. yaptim ama anlamadi. Son Care buydu. Evlendigim günden beri ayni 9 ay oldu. Gerdek gecesi ertesi gunu bile aradi. Artik o kadar doydum... Şu an 4 gün oldu aramadi yazmadi ben zaten Şu an icin daha aramayi dusunmuyorum anladi sanirim bu sever. Umarim... ben duramiyom iste huyum diyor, bende huyun olabilir ama durman lazim bogdun beni istemiyorum artik dedim her gün yapma haftada 1/2 yap dedim.
Açıklamanı bu şekilde yaptıysan tamamdır öyleyse. Sorunun kendisinde olduğunu kabul etmiş zaten. Olur da yine denk gelirseniz tebessümünü ve saygını eksik etmemeye çalış herşeye rağmen. Seni tersleyip kötülerse bir cümle içinde kendini savunur dile getirirsin nedeniyle.
Evet kirmamaya calistim ama gercekleride soyledim. Gercekleri duymak kimsenin hosuna gitmez maalesef. Fakat ben her gün iletisimde olmak zorunda degilim... boyle bir mecburiyetim yok? Umarim devam etmez... bir kac gundur sesini duymadim o kadar iyiyim ki anlatamam. Kayinbabamda cok geveze bir insan, arardi beni saatlerce anlatirdi, ama oglunu aramazdi... ben daha iyi anliyormusum iste kagit islerinden oyle derdi... engelledim onu karsima alip konusmadan hemde. Kesinlikle istemiyorum artik.
Yapman gerekiyorsa yap derim. Eşin biliyor mu bu durumu? Biliyordur mutlaka ama hiç ailesini uyardı mı yapmayın etmeyin diye?
Evet annesini ikaz etti fakat anlamadi. Bende mesaj attim anlamadi. Artik karsima aldim, yapma dedim daha önce biktim istemiyorum ozel hayatimi yasayamiyorum dedim. O kadar darladin ki artik dedim biktirdin dedim. Yani binevi kendisinden biktigimi soyledim.
Yaptiginin cok normal goruyor ilgi alaka, bende evet cok guzel birsey zaten dedim, fakat bu fazla ve surekli olursa karsi taraf bikabilir dedim. Ben normal hayattada fazla samimi olmayi sevmiyorum insanlarla dedim. Rica ediyorum yapma artik boguldum evlendigim günden beri aynisin degisen birsey olmadi dedim.
Anlıyorum seni. Hem de çok iyi anlıyorum. İstemeden de olsa aile için iletişimi kendileri hırpalamışlar ve sonuçlarına katlanıyorlar.
Evet 2 oglu ve 2 gelini daha var ayni... onlar gormedim der ertesi gunu ya da aksama donus felan yaparlar. Fakat ben acik ve dürüst olmayi tercih ettim, aksama dogru donus yapmak zorunda degilim? Hergun cvp vermekte zorunda degilim?
Esime dedim ben arkadasi degilim annenin, cok rahatsizim dedim anliyor beni. Devam ederse kesinlikle birdaha donus yapmam, ya da engellerim.
Sen var olanı doğrusunu yapıyorsun. Onlar da basit yolu seçmişler kendilerince onlara da hak vermemek elde değil.
Iste... onlar bide baska il de... yani gorup aramamak sorunda olmaz. Biz yakiniz. Esimi arar beni arar arka arka neden acmiyorsun der, biktimmmm... dedim artik oglunu istedigin Zaman ara ama bana karsi yapma oyle istemiyorum dedim. Git artik dedim rahat ver dedim, uzuldu biraz ama saygi duymak zorunda.
Duyar duyar. merak etme bir süre aramazlar seni ama yine ara ar abaşlarlar aramaya. İşte o sırada sen mesayi yine ucu açık bir cümleyle dile getirisin. Haftaya ararım sizi. Sonra görüşürüz gibisinden cümlelerle uzatırsın mesafeyi.
Evet... valla ne diyecegimi bilemiyorum tasinacagiz burdan InsAllah mesafede iyi gelecektir InsAllah bi ara her hafta sonu gelin diyordu o bitti artik gitmiyorum
Gitme bir süre. Kafanızı dinlersiniz bu arada. Bir de aklını bu gibi konulara değil, sizi ilgilendiren diğer konulara odaklayın. Rahatlarsınız epey.
Evet gitmiyorum zaten Şu an 1 ay oldu. Evet son zamanlar o kadar deli ettilerki beni aklim surekli onlardaydi. Sanirim haklisiniz is yerinden izinliyim Şu an calismaya basladigimda kesinlikle yardimci olacaktir
Çalışıyorsan hiç sorun etme. Çok rahat atlatırsın bu badireyi. Yeter ki bu izinli olduğun döneme yansıtarak günün heba etme.
Cok haklisin. Sadece asiri olmustu rahat hic gormedim o yuzden dayanamadim. Ama... biraz salcam hic orali olmicam.. cok saol abi tavsiyelerin icin
Sakin ve huzurlu bir kafayla sadece kendine odaklan yeter sana. gerisi çorap söküğü gibi gelir. Mutluluğuna odaklan yeter sana. :)
Peki sebebi ne olabilir ki sizce boyle yapmasinin sebebi? Ogluna duskunlugumu acaba?
Bir yerde belki evet diyebilirim ama onların o sizleri hala çocuk görme huyları, aman başlarına bir şey gelmesin telaşı, onlar bilmez ben iyi bilirim havaları gibi bir çok etken onları bu yönde tetikliyordur. Bir de o çok merakları yok mu o çok merakları işte onlar tetikliyordur :)
Bunu demene gerek yoktu. Her arama ve mesajına geri dönmeyerek aynı sonuç olurdu ve bir insan kırılmazdı.
Sandigin gibi kesinlikle olmuyor. Eger geri aramazsam esimi arar neden donus yapmiyor diye. ya da ertesi gunu arar neden acmadin isim vardi derim sonra gormedin mi diye sorar... bu derece yani
:)) o zaman bu konuşma da faydasız olacaktır bence.
Ben ikaz ettim. Israr ederse engellerim.
Kayınvalidenle konuşmaktan niye bu kadar rahatsızsın?
Rahatsiz degilim ama 9 ay oldu evlendim. Evlendigim günden beri her gün aradi yazdi, gerdek gecesi ertesi gunu bile cagirdi ses etmedim... artik beynim kaldirmiyor gercekten beni ara bana yaz ama kesinlikle artik her gün yapma biktim dedim.
ben kaynanla hergun konusuyorum. her sabah yazar. birbirimize deli gibi asigiz. onu becerene kadar durmicam.
başkasıda aynını anan için düşünüyor
Bide bacin icin
ben zaten numaramı vermem
Kayinbabamda ayni arar sorusu olursa. Cok geveze bir adam. Onu konusmadan engelledim. Kesinlikle duyarli bir insan degil, karsima alip konusmam bile.
ay sinir olurum geveze insanlara
Ben diyemezdim