Aile & Toplum Bir düşüncenizi ya da bir itirafınızı cesurca söyleyin dense ne söylerdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doğal olarak değişik farklı şeyler olmalı. Güncellemeler+1 yıl Ya da ona sorabilirsin bu duygunun hala devam edip etmediğini Bir düşüncenizi ya da bir itirafınızı cesurca söyleyin dense ne söylerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Röntgen yaptım kuzenimin iç çamaşırı çekmecesini kurcaladım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Röntgen de kuzenine mi Cevap sahibi +1 yıl Hayır Soran +1 yıl Kime Cevap sahibi +1 yıl Karıştırma oraları Soran +1 yıl Neden Cevap sahibi +1 yıl Soruna yanıt aldın detaya gerek yok Soran +1 yıl Aile içinden biri olduğu kesin. Soran +1 yıl Değil mi?
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İtirafta bulunayım erkek kardeşim beni s**ti ama benim kontrolüm dışında oldu 0 78 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyutmuş beni Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl fark ettin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabaha kalkınca anladım haliyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lekeler felan vardı Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettin peki durumu anladığında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusasım geldi açıkcası kardeşimin acizliği felan garip bir durum Yorumla Soran +1 yıl Kızmadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öldürecektim onu Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar kizdiktan sonra konuştun mu onunla peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ilerde konuştum tabiki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçti o konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal geçti o ağladı felan Yorumla Soran +1 yıl Pişman olmuş anlaşılan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Yaşlarınız kaçtı bu durum olduğunda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçen sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 22 o 19 Yorumla Soran +1 yıl Ergen de değilmiş, neden böyle bir şey yapmış ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum ama yaptığı şeyin hiç bir şekilde bahanesi yok Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle hala şaşkınım böyle bir şey duyduğuma zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani büyük ihtimalle bunu buraya yazdığım için bende şaşkınım Yorumla Soran +1 yıl O da var tabi, bir insan için bunu dile getirmek zor bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten sadece 1 kişi biliyor bu durumu kardeşim dışında başka kimseye anlatmadım Yorumla Soran +1 yıl Yakın arkadaşın filan mı bilen kişi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet arkadaşım Yorumla Soran +1 yıl Onun tepkisi ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da baya şaşırdı Yorumla Soran +1 yıl Benden daha çok şaşırdığına eminim sonuçta seni de kardeşini de tanıyan o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eevt Yorumla Soran +1 yıl Kardeşinle aran olaydan sonra ne halde peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 3 ay konuşmadık ama daha sonra illa konuşmak zorunda kaldık şimdi iyi Yorumla Soran +1 yıl İyi bari:) hani böyle bir olaydan sonra tekrar konuşmaya başlamak zor bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ama pişman olduğunu gördüm Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmasın ki senin kızgınlığını gördükten sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤷🤷🤷 Yorumla Soran +1 yıl Hiç böyle bir şey yapacak birine benzemiyordu değil mi kardeşin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin kardeşi öyledir onun için Yorumla Soran +1 yıl Orası öyledir de yine de iyi ya da kötü karakteri olduğunu anlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıkcası o gece evde kardeşim dışında başka biri olsa ondan süphelerdim Yorumla Soran +1 yıl O kadar güvenilir biri. İşin tuhaf yanı seni uyutmus olması hani anlık bir dürtü ile yaptığı bir şey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten beni yıkan durum bu Yorumla Soran +1 yıl Çünkü önceden gelen bir ilgisi var ve o günü önceden planlamış. Hani aranız iyi fakat böyle bir şeyi yapan biri, düşüncelerinde değişime uğramış mıdır bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyorsun ki hala devam edebilir Yorumla Soran +1 yıl Eyleme geçmeyebilir, fakat arzuları devam edebilir zihninde Yorumla Soran +1 yıl Çünkü düşün, hayalindeki kişinin bedenini bu şekilde de olsa tatmış. Bu onun aklından çıkacak bir sey değil pek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ciddimisin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bakışlarından anlayabilirsin bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an farklı şehirlerdeyiz Yorumla Soran +1 yıl Eh iyi bari sorun yok o hâlde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkmaya başladım Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer hala öyle bir düşünceye sahpi ise Yorumla Soran +1 yıl Sahiptir muhtelemen ama eyleme geçmez diye düşünüyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani düşüncesi bile kötü Yorumla Soran +1 yıl Oyle ama planlı bir şey yapan biri dediğim gibi o arzuyu zihninden pek çıkaramaz. Hele de o arzuyu bir şekilde tatmin etmişken. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😶😶😶😶😶, Yorumla Soran +1 yıl Ben de ne diyeceğimi bilmiyorum:/ Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmayı düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum açıkçası Yorumla Soran +1 yıl Temkinli olabilirsin, ya da şu anki gibi de davranabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ya da hala devam edip etmediğini sorabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarım Sabah izmide dönücem ve bunu soracağım Yorumla Soran +1 yıl Ne cevap alacaksın acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnan bilmiyorum şimdi yoldayım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hissediyorsun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korku heycan Yorumla Soran +1 yıl Heyecan derken Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuştuk Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gel uzun çünkü Yorumla Soran +1 yıl Xp kaç senin Yorumla Soran +1 yıl Gizliden de anlık olarak çıkman lazım çünkü, soruyu soran ben olduğum için ve Xp link atmaya yetmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğendim gel ordan Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim, yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Röntgen yaptım
kuzenimin iç çamaşırı çekmecesini kurcaladım
Röntgen de kuzenine mi
Hayır
Kime
Karıştırma oraları
Neden
Soruna yanıt aldın detaya gerek yok
Aile içinden biri olduğu kesin.
Değil mi?
İtirafta bulunayım erkek kardeşim beni s**ti ama benim kontrolüm dışında oldu
Nasıl oldu ki
Uyutmuş beni
Sen nasıl fark ettin peki
Sabaha kalkınca anladım haliyle
Lekeler felan vardı
Ne hissettin peki durumu anladığında
Kusasım geldi açıkcası kardeşimin acizliği felan garip bir durum
Kızmadın mı
Öldürecektim onu
Bu kadar kizdiktan sonra konuştun mu onunla peki
Yani ilerde konuştum tabiki
Nasıl geçti o konuşma
Normal geçti o ağladı felan
Pişman olmuş anlaşılan
Evet
Yaşlarınız kaçtı bu durum olduğunda
Geçen sene
Ben 22 o 19
Ergen de değilmiş, neden böyle bir şey yapmış ki
Bilemiyorum ama yaptığı şeyin hiç bir şekilde bahanesi yok
Orası öyle hala şaşkınım böyle bir şey duyduğuma zaten
Yani büyük ihtimalle bunu buraya yazdığım için bende şaşkınım
O da var tabi, bir insan için bunu dile getirmek zor bir şey
Zaten sadece 1 kişi biliyor bu durumu kardeşim dışında başka kimseye anlatmadım
Yakın arkadaşın filan mı bilen kişi
Evet arkadaşım
Onun tepkisi ne oldu
O da baya şaşırdı
Benden daha çok şaşırdığına eminim sonuçta seni de kardeşini de tanıyan o
Eevt
Kardeşinle aran olaydan sonra ne halde peki
2 3 ay konuşmadık ama daha sonra illa konuşmak zorunda kaldık şimdi iyi
İyi bari:) hani böyle bir olaydan sonra tekrar konuşmaya başlamak zor bir şey
Yani ama pişman olduğunu gördüm
Nasıl olmasın ki senin kızgınlığını gördükten sonra
🤷🤷🤷
Hiç böyle bir şey yapacak birine benzemiyordu değil mi kardeşin
Herkesin kardeşi öyledir onun için
Orası öyledir de yine de iyi ya da kötü karakteri olduğunu anlarsın
Açıkcası o gece evde kardeşim dışında başka biri olsa ondan süphelerdim
O kadar güvenilir biri. İşin tuhaf yanı seni uyutmus olması hani anlık bir dürtü ile yaptığı bir şey değil
Zaten beni yıkan durum bu
Çünkü önceden gelen bir ilgisi var ve o günü önceden planlamış. Hani aranız iyi fakat böyle bir şeyi yapan biri, düşüncelerinde değişime uğramış mıdır bilmiyorum
Diyorsun ki hala devam edebilir
Eyleme geçmeyebilir, fakat arzuları devam edebilir zihninde
Çünkü düşün, hayalindeki kişinin bedenini bu şekilde de olsa tatmış. Bu onun aklından çıkacak bir sey değil pek
Sen ciddimisin
Evet
Bakışlarından anlayabilirsin bunu
Şu an farklı şehirlerdeyiz
Eh iyi bari sorun yok o hâlde
Korkmaya başladım
Neden?
?
Eğer hala öyle bir düşünceye sahpi ise
Sahiptir muhtelemen ama eyleme geçmez diye düşünüyorum.
Yani düşüncesi bile kötü
Oyle ama planlı bir şey yapan biri dediğim gibi o arzuyu zihninden pek çıkaramaz. Hele de o arzuyu bir şekilde tatmin etmişken.
😶😶😶😶😶,
Ben de ne diyeceğimi bilmiyorum:/
Ne yapmayı düşünüyorsun
Bilmiyorum açıkçası
Temkinli olabilirsin, ya da şu anki gibi de davranabilirsin
Ya da hala devam edip etmediğini sorabilirsin
Yarım Sabah izmide dönücem ve bunu soracağım
Ne cevap alacaksın acaba
İnan bilmiyorum şimdi yoldayım
Nasıl hissediyorsun peki
Korku heycan
Heyecan derken
Ne oldu?
Konuştuk
Ne oldu peki
Özele gel uzun çünkü
Xp kaç senin
Gizliden de anlık olarak çıkman lazım çünkü, soruyu soran ben olduğum için ve Xp link atmaya yetmiyor
Soruyu beğendim gel ordan
Takip ettim, yaz