İnsanlarla olan ilişkilerimde nelere dikkat etmeliyim?

Merhabalar,

Son dönemlerde kendimde şunu fark etmeye başladım, çevremde çok fazla insan kaybediyorum. Bu da en çok kendi yaptığım hatalar yüzünden meydana geliyor. Gereksiz ama yaptığım kıskançlıklar takıntılar, insanları çok fazla önemsemek ve hayatımda en önemli yerlere koymak gibi hatalar yüzünden hep yanlışlar yapıp insanların benden kaçmasına neden oluyorum.

Çoğu zaman içimi dökecek birisini bulmak ve fikir almak için burada çoğu kişi hakkında soru sordum hatta var olan konuşmaları dahi paylaştım bu yüzden çok sevdiğim dostum dediğim kişiyi kaybettim ve kendim ettim kendim buldum.

Ancak artık geçen geçti olan oldu giden gitti canım acıyor eksiklik hissediyorum ama eminim ki bu günlerde geçip gidecek, bu hayatta neler geçmedi ki...

Ancak kimseye sitem hakkım yok suçlu olan benim bir insana sahip olamadım diye kabul edememek, bunun yanında kıskançlıklar yapmak bu da yetmez gibi sosyal medya sohbetini paylaşmak bence de af edilecek bir durum değil, fakat bu saatten sonra bana yeni tanıdığım insanlar bile güvenir mi ondan bile emin değilim.

Ama yaşadığım olaylar bana gösterdi ki kendimi değiştirmeden bu iş olmaz.

#GeceMuhafızı

#Hatalar #yanlislar #sosyalhayat

04 Şubat 2023 Cumartesi Saat 11.27

Güncellemeler
+1 yıl
Değerli fikirleriniz ve güzel anlatımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hepinize hak eden iki kişiye en iyi görüş seçtim aslında imkanım olsaydı hepinizi seçmek isterdim ama ne yazık ki iki kişiyi seçmek durumundayım soruya katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum