“İnsan en çok sevdiğine sinirlenir” sözüne katılıyor musunuz?

Benim açımdan çok doğru 😼
Eskiden katılıyordum.
İnanın şimdi sinirlenmelerim bile daha az sinirli ve sevdiklerime bile daha az tepkili.
Dünyada insanları çokça umursamanın kendini üzmenin , sinirlenmenin sadece bana zararı olduğunu düşünüyorum.
En sevdiklerimi bile eskisi gibi takmıyorum. En öncelikli kişim benim.
En fedakarlık yapılacak kişi önce ben.
En çok sevdiğime falan da sinirlenmiyorum ne bekliyoruz ki insanlardan zaten hepsi aynı bkun laciverti… En yakınlarımız da öyle. Herkes öncelikli gerçekte kendini düşünürmüş meğer ben sadece geç farketmiş sinirlenmişim bir ara tüm sevdiklerime. Oysaki gerek yokmuş erken uyansaymışım.
En çok sevdiğime...
Eigim için teşekkürler 😍😍
Rica ederim ❤️🥰
Bence doğru. İnsan sevdiğini daha çok umursar bence, en çok onun iyiliğini düşünür. Umursadığı için de gerçek hislerini gerçekten bir kişiye söyler ve bazen de sinirlenir. Sinirlenmesi ama kötü bir şey değil. Karşısındaki kişinin mükemmele daha yakın birisine çevirmek için kızıyor. Sorun ve polemik yaratmak için değil.
İnsan en çok beklenti duyduğu insana sinirlenir. Yapabileceğini bildiğiniz halde birisinin bir şeyi yapamıyor oluşu sizi önce sinirlendirir, sonra üzer ve usulca hayal kırıklığına doğru yol alırsınız.
Cevap
28Cevap
Herkesten her şeyi bekleyenin sevdiğinden beklemediği, güveneninde sarsıldığı durumlar söz konusu olduğunda sinirlenmesi normaldir.
Doğru. Çünkü kalbinde yeri olan biri ancak kalbini kırabilir , seni öfkelendirebilir.. kalbinde yeri olmayan birini takmazsın, umursamazsın dolayisiyla kırılmaz ve sinirlenmezsin
Evet doğru bir şey. Sevmediğim birine sinirlenemiyorum. Çünkü ne yaprsa yapsın umrumda olmuyor. Takmıyorum yani..
Yabancı biri ne kadar yaralayabilir, ve ne kadar önemsersiniz bence cokda deyil hatta hiç fakat konu sevdiğinse hem kırılır hem kızar hem küser hemde sinirlenir birde sorgularsın, neden bana bunu bu yaptı diye
Sevgiyle sinir doğru orantılıdır.🙄😂 En çok nazı sevdiğine geçiyor insanın😇
Doğru. En çok sevdiklerimize kızıp onlara alınıyoruz…
Olabilir. Ben duygu hissetmediğim karşı cinse kızgınlık da hissetmiyorum. Daha doğrusu hemen unutuyorum. Hiç bir aksiyona ihtiyaç duyuyorsun, mesele orada kalıyor
Ben neden sevdiğimle kedi köpek gibi didişeyim ya. Sürekli sinirli haller. İnsan sevdiğine sinirlenir diye bişey yok. Çekemem afra tafra sinir falan
Elbette sevdiğime sinirlendiğim gibi sevdiklerim beni diğer insanlardan daha mutlu da edebilirler. Galiba sevgi sinir ve mutluluk gibi birbirlerine ters duyguları uçlarda yaşamamızı sağlıyor.
Bu söze katılıyorum ama bazen hiç tanımadığımız biri bile sinirimizi bozabiliyor, o anki ruh halimize bağlı.
Sevilenlerden beklenmediği için tepki gösterilir bu daha çok onlara sinirlenildiğini göstermez bence yalnızca sebeptir.
Hayır o an kızdığım kişiniyi sevip sevmiyor olmam fark etmiyor ortada sinirlenecek bir durum varsa tabi
Hayır katılmıyorum yani konuya göre değişir ama ben sevdiğim kadına kızamazdım. en çok sevmediğim insanlara kızıyorum ya da sinirleniyorum.
Sinirlenmekte kimseyi kayırmadığım için bu söz pek bana uymuyor. Dolayısıyla katıldığımı pek söyleyemeyeceğim.
Evet çünkü sevdiği kişiyi daha çok önemser ve kafaya takar.
Kesinlikle doğru çünkü ona güvenir sever ve yanlış bir şey beklemez
Hayır. Sinirime dokunuyorsa sinirlenirim herkes için geçerli
Katılmıyorum insan sevdiğine kıyamaz ken nasıl sinirlensin insan sevmediği kişiye çok kızar
Çünkü en çok ona karşı savunmasızsin savunmasız olduğun yerden vurur ve dediğin olur :))
Tabi sevdiğinden başka triplenecek - sinirlenecek başka kimse olmayınca... :D
En İyi Cevap