Arkadaşlar Ben Kürdüm. İngiltereden bir kıza (Bana I'm England yani ben İngiltereliyim. Demişti ordan biliyorum.) tweeter üzerinden ingilizce bir biçimde tabi o zaman ingiltereli olduğunu ingiliz olduğunu bilmiyordum. Ona ingilizce "Merhaba ben Kürdüm. Ailemle Biz Türkiye'de çok fazla ırkçılığa maruz kalıyoruz. Bizim yaptığımız yemekleri mesela en basitinden Zahmet edip Onlara Aşure yaptığımda almıyorlar. Biz Kürtlerin aşuresini yemeyiz diyorlar. Otobüsteyken Kürtçe konuşunca bizi uyarıyorlar Biz sizi anlamıyoruz Lütfen Türkçe konuşun ya da susun. Diyorlar Bağırarak konuşmadığımız halde, Kürt olduğumu söylediğimde 10 yaşındaki çocuk hadi neyse cahildir küçüktür deriz de 18, 20 yaşındaki koskoca adamlar bayanlar bile Kürt olduğumu söylediğimde benden korkuyorlar! Bana bir adım öte de dur. Sakın yaklaşma diyorlar. İleri gidiyorlar. Birde bana Terörist olduğunu düşündüğümüzden değil, Bizi keseceksin diye korkumuzdan, Bizi kaçıracaksın diye de değil leş gibi koktuğun içinde değil. Bir sebebi yok Biz Kürtlerden korkarız Lütfen yaklaşma daha fazla diye beni uyarıyorlar, Daha önce 10 yaşlarında birine Irkımı felan sorduğumdada Terörist damgası yedim. Bana Sen Teröristsin bizimle arkadaş olamazsın dediler. O zamanlar onlar 10 ben 11 yaşındaydım. Artık Aileleri nasıl korkuttuysa bizden. Yani demem o ki ailemle birlikte Orada yaşamak istiyoruz ve İngilterede böyle bir şey yaşamayacağımızı düşünüyoruz. bizi alıp götürür müsün bu kötü ülkeden?" Diye bir şey sordum. İngilizce bir şekilde çünkü kürtçe yazsam anlamiyacaq, Çeviri var ama Doğru çevirmiyor. O da cevap verdi. Tabi dedi Adresimi felan istedi. Bende verdim Adresimi. Akşamda bu konu üzerinde çok tartıştık. Kavga ettik. Sizce gelir mi bizi almaya? Ben çok ağladım lütfen okuyun ve yardım edin bana 🙏🏻
Kanka adresini tam verdiysen uçağa binip gelme riski var üzgünüm.
Niye böyle bir saflık yaptın ki?
Yok be üşenir o gelmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat