Memleketim diye demiyorum ama 🥱 çok güzel bir memleket yaşanılır valla birkere insanlari medeniyetli yardıma ihtiyacın olsa hemen 20 kişi yardıma koşar esnafı güler yüzlüdür. Gezilecek yerler çoktur simiti çiböreği çok güzeldir hele geceleri apayrı güzeldir Eskişehir'im ♥️🖤
Düzenli bir şehir. Bir çok yerine yürüyerek bile gidebilirsin. Ama toplu ulaşım da gayet iyi. Sosyal imkanları bir çok büyük şehirle yarışır. Barınma ise bir çok büyük şehire göre ekonomik. Ülke haritasında lokasyonu iyi. Aradığın bir çok şeyi bulabilirsin. Öğrenci şehri her daim hareketli. Modern.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Memleketim diye demiyorum ama 🥱 çok güzel bir memleket yaşanılır valla birkere insanlari medeniyetli yardıma ihtiyacın olsa hemen 20 kişi yardıma koşar esnafı güler yüzlüdür. Gezilecek yerler çoktur simiti çiböreği çok güzeldir hele geceleri apayrı güzeldir Eskişehir'im ♥️🖤
Yaşanır güzel uzun süredir yaşıyorum ve şehir gerçekten canlı. Yapmak istediğin çoğu şey elinin altında ve neşeli bir şehir
Kücük bir sehir, güzel bir sehir degil, bir İstanbul degil, Gaziantep degil, Urfa degil ama insanlari cok medeni, görgülü iyiler.
Iyi restorantlari, yemek kültürleride maalesef yok
Eşkişehir bir başka..
alişinca başka şehre gitmek istemessın 😊
Çok gittim gezdim gördüm nüfusun çoğunluğu üniversite öğrencisi yaşanır diyorum
Ben çok severim. Yaşanır
Neyi güzel
Düzenli bir şehir. Bir çok yerine yürüyerek bile gidebilirsin. Ama toplu ulaşım da gayet iyi. Sosyal imkanları bir çok büyük şehirle yarışır. Barınma ise bir çok büyük şehire göre ekonomik. Ülke haritasında lokasyonu iyi. Aradığın bir çok şeyi bulabilirsin. Öğrenci şehri her daim hareketli. Modern.
Teşekkür ederim 💐
Ben teşekkür ederim. 😊
Tam adamına sordun gittim staj yaptım Eskişehir'de ve çok güzeldi tam yaşanılacak yer
Ben Eskişehir de yaşıyorum özgürlük şehri karışan eden yok aynı anda öğrenci şehri
Kesinlikle çok güzel bir şehir yaşanır insanları kendi halinde on numara
Kışın soğuk olur ama güzel etkisi olan şehir
Umarım yaşanır ya. Oraya atanmak istiyorum.
Eskişehir pek tipim değil ben olsam yaşamam daha güzel yerler varken.
Evet güzel yaşanır bence
2 sene yaşadım süper günlerdi
Ortalama bir şehir işte
tabiki cok güzel bir şehir
türkiye de yaşanacak en iyi yerlerden birsii
ben eskisehirdeyim ve çok da güzel yasiyorum.. tarimla uğrasiyorum
öğrenci isen güzel
Öğrenci olmayana neden kotu
iş sahası biraz zayıf gibi. organizesi var ama diğer organizeler kadar çok büyük değil.
Teşekkür ederim
güzel