Aile & Toplum Bu gök gürültüsü neyin habercisi, Kar mı geliyor, yağmur mu? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çok fena gök gürlüyor korktum😕? Güncellemeler+1 yıl Karın habercisiymiş Güncellemeler+1 yıl Korkuyorum😕 Bu gök gürültüsü neyin habercisi, Kar mı geliyor, yağmur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Bence yazın habercisi yaz geliyor. 1 0 Yorumla
Mertgfb Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Hafta sonu bir kar fırtınası geliyor koca ayı umarım sıkı giyinirsin 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Gece uyandırdı uykumdan gökyüzü biraz kızmış. 🌫⚡️⚡️ 1 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Korkma, doğa sana zarar vermez. 1 6 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Emin misin? Yorumla NatureCycle +1 yıl Korkma, eminim. hatta kendini vererek dinle o gök gürültüsünü, gerçekten içinden duyarsan sana huzur verecektir aslında Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Gözlerimi kapattım dinliyorum yağmur tanecikleride var 😌 Yorumla NatureCycle +1 yıl Huzuru hisset, aç biraz pencereyi kokla o mis kokuyu :) Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Şehir ve huzur çok uzak geldi o koku😅 Yorumla NatureCycle +1 yıl Buna üzüldüm Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnanmazsın şu an burada da başladı 😂😂 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. çok güzel gürlüyo ya hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstanbul mu 1 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Korku 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence yazın habercisi yaz geliyor.
Hafta sonu bir kar fırtınası geliyor koca ayı umarım sıkı giyinirsin
😂😂😂
Gece uyandırdı uykumdan gökyüzü biraz kızmış. 🌫⚡️⚡️
Korkma, doğa sana zarar vermez.
Emin misin?
Korkma, eminim. hatta kendini vererek dinle o gök gürültüsünü, gerçekten içinden duyarsan sana huzur verecektir aslında
Gözlerimi kapattım dinliyorum yağmur tanecikleride var 😌
Huzuru hisset, aç biraz pencereyi kokla o mis kokuyu :)
Şehir ve huzur çok uzak geldi o koku😅
Buna üzüldüm
İnanmazsın şu an burada da başladı 😂😂
Hangi şehirdeydin sen kız
çok güzel gürlüyo ya hoşuma gidiyor
Kartal'da yırtıldı bulutlar aynen
İstanbul mu
Nerde ya
İkisinden biri
yağmur devamke
İstanbul mu
Yağmur..