Aile & Toplum Sevdiklerinize nasıl hitap edersiniz? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz insanlara nasıl hitap edersiniz. Güncellemeler+1 yıl :) Sevdiklerinize nasıl hitap edersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir. kanka derim arkadaşım derim. dostum derim. bro derim. kanks derim 1 0 Yorumla
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İsmiyle hitap ederim özellikle söylediğim bir kelime yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İsmiyle hitap ederim sevmiyorum öyle vıcık vıcık canım tatlım gibi şeyleri 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bitanem / Aşkısı / Çiçeğim / Papatyam / Gülüm / Yavrum / Kankimm / Notellam / Kardaşımmmm 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hoşlarına gidecek şekilde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kişiye göre değişir. kanka derim arkadaşım derim. dostum derim. bro derim. kanks derim
İsmiyle hitap ederim özellikle söylediğim bir kelime yok
İsmiyle hitap ederim sevmiyorum öyle vıcık vıcık canım tatlım gibi şeyleri
Bitanem / Aşkısı / Çiçeğim / Papatyam / Gülüm / Yavrum / Kankimm / Notellam / Kardaşımmmm
Çeşitli hitaplarım vardır.
Hoşlarına gidecek şekilde
Topacım