Güncellemeler
1 ay
Hz. Mevlana'nın bu konuyla ilgili çok güzel bir sözü vardır. "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adamı mı diye".
25 yaşıma geldim iki üniversite bitirdim, yabancı dil öğrendim ve geçtiğimiz aylarda bir hastaneye memur olarak atandım ayriyetten atanmadan önce kimseden yardım almadan asgari ücretli bir işte çalışarak kendi arabamı almıştım sizce ben başarılımıyım? Akrabalarım sanki geç atanmışım gibi muamele yapıyor üstümde bir psikolojik toplum baskısı var nasıl kurtulurum bu baskıdan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimsenin dediği hiçbir şey senin umurunda olmasın Sen ayaklarının üzerinde duran iş sahibi kendi arabasını kendi parasıyla alan başarılı birisin seni çekemeyenler üzmek için muhakkak olumsuz yorumlar yapacaktır
Yani evet dediğiniz doğru aslında çünkü dikkat ediyorum kötü yorum yapanların çoğu 50-60 yaşına gelmiş dayılar, teyzeler üstelik kendi çocukları da 29-30 yaşlarından sonra iş sahibi olmuş.
Bende 25 yaşındayım yazılım okudum yazılımcı oldum kendi işimi kurdum ve evden çalışıyorum, 1 ev aldım vs. Bana da diyorlar ki bilmem kim hem ev aldı hem araba aldı hem evlendi.
Bence bu işin sonu yok. d