Yani buna mecburmussun gibi gösteriyor. Ama yani bazen isim olunca bağırıp çağırıyor. Evet yorgun ama yapamadiginda anlayışlı olabilir
2 ay
İşten gelen ablama her gün hizmet etmek zorunda mıyım?

Yani buna mecburmussun gibi gösteriyor. Ama yani bazen isim olunca bağırıp çağırıyor. Evet yorgun ama yapamadiginda anlayışlı olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mecbur değilsin ama saygı göster sadece çünkü stresle beyin çalışmakla vücut yoruluyor ama tabi anlayışlı olması lazım karaktere göre değişir
Ya çay hazır diyorum ben çay sevmiyorum hazırlayıp odama gidiyorum doldur şekerini at karıştır getir istiyo
orada yavaş kalksın kendi alsın burada sıkıntı var ozaman olmaz haklısın o kelimeleri iş yerinde desin hemen kapı önü gosterirler
calısanlar dünyayı kendi etrafında dönüyor sanıyor bu senin işin yani yorulacaksın ama yapman gereken diğer işleri de yapicaksın. ben de çalışıyorum ama nefret ederim bu triplerden
Yemek hazır ocagin ustunde onu almak çok mu zor geliyo yorgunken acaba? Ayağına getirmemi istiyo
kıyamam sanaaa
Hayir Mecbur degilsin seninde kendine göre islerin vardir
seni gidi kül kedisi 😃
Kül kedisi değilim ben ise gitsem kimseden bir şey beklemezdim yani evde yemek olsa onu almak zor gelmezdi en azindan
Boş duruyorsun diye batıyor işte
Ama yemek yapıyorum evi temizliyorum. Ders çalışıyorum. O özel hizmet istiyo. 🥺
Bana sokmez bu acıtasyon yaptığın şeyler için sırayla vakit ayırıp kendine de vakit ayirabilirsin
Harbi Ben sana niye yaptım ki
Pardon apla
Ne diyorsun
Duygularım darmadağın anlayamazsın
Anlayacak birisiyle konuş çok ayrı tellerdeyiz
Telimi seninkine bağladım 🙈
Benim telim hareketsiz bi cızırtı gelmez zaten çokta karmaşık boşuna kendini de kör düğüm etme ablanla uğraş sen 😃
O zaman sen telinkini benimkine bağlarsın
Kadınla kızla ve tanımadığım insanla işim olmaz hele ki senin gibi hayakperest ve gırgır geçenle hiç isim olmaz
İyi
Benim de isim yoktu zaten ki
Zaten yok evet biliyorum
Çay yemek servisine devam timsah göz yaşı da döküp milleti manipüle etme
Her anlamda işsizim ben
Manipüle mi ettim ben seni. Hadi diyelim ettim bu ne işime yarayacak
Beni değil başkalarını edip kendini tatmin edersin haklı olduğuna bu durumla ancak
Belki de kalp kırmamak için içimi döküyorumdur
Napiyorsan yap banane ilgimi çekmiyor senin ne yaptığın şahsi fikrimi söyledim sadece
Pekii
Kül kedisi uyudun mu
Noldu telli turna
Haksızlık ettim
Sorun değil dert etme
Gizliden çıkar misin
Takıp attım sana
Evlilik hormonlari kudurmuş. Evlendirin düzelir
İhtiyacıni gideriyor ise evet
Evet
Hayır