Polis evden giden kişiyi hemen bulur mu?

Gizli Üye

Ben artik evde ailemle yaşamaya dayanamiyorum. Ayni evin icinde birbirimizle konusmuyoruz zaten. Psikolojik siddeti ve zaman zaman aile bireylerinden gelen fiziksel siddetten yoruldum. 22 yaşindayım.

Sessizce esyalarimi alip, kimsenin haberi olmadan evden çıkıp gitmek istiyorum. Kiralik evlere bakmaya basladim internetten. Boyle bir durumda ailem polise, karakola falan gitse kızımızı bulamiyoruz diye beni bulabilirler mi hemen?

Hani bulmalarinda sorun yok ama bu tepkimin, artik evde bile duramayacak noktada oldugumu ve beni kaybettiklerini hissetmelerini istiyorum. Cogu insan yanindakinin kiymetini bilmiyor ve gidince anliyor cunku. Zaten baska yerde ve evde yaşasamda cok görüşmem onlarla.

Ama o beni kaybetmenin duygusunu yaşasınlar ve ne yaptikta bu kiz aile evinden gidecek durumda kaldi diye dusunsunler, bazi seyleri farkina varsinlar istiyorum. Polise hemen giderlerse yerimi adresimi hemen bulabiliyorlar mi? Adresimi falanda fazla tespit etsinler istemiyorum. Bu sefer surekli yanima gelirler.

Polis evden giden kişiyi hemen bulur mu?
27 Cevap