Annemle ne yapabilirim yardım edin lütfen?

Ben 22 yaşındayım. Annemle yaşıyorum babam yok. Şehir dışında Üniversite okuyorum. Finaller bittiği için eve geldim. Annem zaten çok sevmez beni ama gidecek yerim yoktu. Bugün müge anlı programda dedi ki herkesi sevdiğine verin kızınızın hayatına karışmayın. Annemde bana bak gördün mü dedi. Bende zamanında ilişkimi bitiren sendin polislik yapmıştın bizi dedim. (6 yıllık sevgilim ile tanışmak istemeyip sevgilim olduğunu duyunca bıçakla üzerime gelmişti). Bunu diyince delirdi. Hakettin yaşın 20 o yaşta sevgili olur mu Allah bela*nı versin, inşallah benim gibi olursun, ortada kalırsın, sana ayakkabı aldım git gö*tünü sat bana paramı geri ver vsvsv daha çok şey dedi de çok küfürlü ve ağır olduğu için yazamıyorum. Birde eve Birdaha gelme istemiyorum seni tekken çok iyiyim dedi. Yani kalbim çok acıyor. Şaka yapmıyorum. Hani bu durumu hiç yaşayanınız var mı bilmiyorum ama kalbimin gercekten acıdıgını hissediyorum. Sürekli yaptıklarının parasını istiyor. Ped aldım sana ver lan parasını bile dedi. Gitti muhabbet kuşunun kafesine tekme attı. Kuş yere düştü. Bana bi akıl verir misiniz. Gidecek yerim yok. Zaten arkadaşlarıma anlatamıyorum utanıyorum. Yurduma dönmem için yine annemden para almam gerekiyor. Kafayı yiyeceğim.

Annemle ne yapabilirim yardım edin lütfen?