Kocamla aramız bozuk?

Eşimle dün tartışmıştık bebek konusu yüzünden ben çok yoğun çalışıyorum ve şuanda bir hamilelik istemiyorum kendimi hazır de hissetmiyorum bu sefer bana sen sevgiliyken hep anne olmak isterdin neden şimdi böyle yapıyorsun dedi hala istediğimi ama şuanda istemediğimi söyledim bu sefer konu nasıl geldi bilmiyorum benden bir bebek istemiyorsun diye söylendi etti tartıştık yatakta yaklaştı birlikte olmak için bende ağzına geleni söyle sonra böyle yanıma gel yok öyle dedim bebek istiyorum sevdiğim kadından bunda ne var dedi küstü bildiğiniz az önce de düğündeydik kucağımda bebek vardı arkadaşımızın hem bebek istemiyorsun hemde ben istediğim halde insanların bebeğini kucağına alıp gözüme sokuyorsun dedi annesi de yanımızdaydı şaşırdı bir anda aceleniz ne oğlum daha yeni evlisiniz dedi bu sefer eşimin morali iyice bozuldu sonra sen neden kısa giyindin bu kadar diye söylendi bende her şeye bir kulp bulma istediğin olmuypr diye bağırdım arabada zaten bir tek senin istediklerin olsun yok bebek falan istemiyorum artık diye bağırdı şimdi de ben giyinirken bi baktı böyle göz ucuyla yutkundu odadan çıktı dünkü tavrımdan dolayı. Yaklaşmadı fark ettim şimdi de küs bana bildiğiniz normalde sarılmadan uyumaz arkasını döndü yatıyor öyle uyumuyor da of ben bu bebek konusunu napıcam ya

Kocamla aramız bozuk?