Mutsuz evliliğe örnek, sigara içmeme izin vermediği için koltuk takımını satıyorum. Yazık değil mi?

Konuda bu kadar büyüyecek bişey yok bence. ama sizde yanlış yapmışsınız yani tepkiniz büyük olmuş. icilse nolurdu sanki. esyaya dönecek diye icirmemis galiba ama sinde nolur havalndirilir yıkanır gider, gereksiz büyümüş..( evimde rahat edip, istediğim gibi yasayamacaksam o evin bı anlamı yok, bana kocam aynını dese içme salonda diye ben de kızardım)
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum. 2 dkda havalandır gider.
Bence haklısın ama tepkin biraz büyük olmuş.. gerçi öncesini bilmiyoruz bu raddeye getiren neydi?
Evde sen ve eşinden başka yaşayan var mı?
Yüzüme yüzüme vurması. Bir insan evinden başka nerede rahat eder kimse bunu anlamıyor. Süper yorum seçecem.
Aspiratörde içmek bile saçma bence. kendi evindesin istediğin yerde icmen gerekir bence.
Yok olmuyor bizim evde tuvalette bile yasak yane
Bence de neden almıyorlar bende bunu anlamadım. herkes biseyler yazmış ta evinde rahat edemeyeceksem istediğimi yapamayacaksam hiç gerek yok
Sağlık olsun.
Sat ama bu hal ne, tamam iç ama bu koltukların hali ne, sen nasıl bir adamsın ya, psikopatsin kesin. O da abartmış ama sen daha berbat abartmışsin
Bende karşılıklı sigara içecek adam arıyorum, kimse dengine düşmüyor
Ben normalde sigarayı salonda galan içmem mutfakta içerken karşımda yumoş kaynatınca şartellerim attı.
Cevap
1Cevap
Kadına üzüldüm sadece sigara yüzünden kesici bir aletle koltuğu bu hale getirmen ne denli sorunlu olduğun anlamına geliyor. Sevseydin anlayışlı olup bir çözüm bulurdun.😏
Sevseydi koltuk sana feda olsun derdii
tek sorun bu olsaydı derdim ki evde tek bir oda belirlensin sadece orada içilecek bu kurala uyulacak.. ama birbirinize tahammülünuz kalmamış.. sigarayı da günah keçisi yapmışsınız.. zor..
Kurtulmam lazım
Neyden? Siz boşanın bir an evvel.
Evin ortasında sigara içilmez. Hiç mi bir şey bilmiyorsun. Karın haklı.
Kara cahil ilk mutfakta içecektim. Karşımda yumoş kaynattı. Benimde kayışlarım koptu.
Kara cahil sensin. Evlenmeseydin o zaman ilk sorunda popon sen yırtıyorsun. Koltukları ne hale sokmuşsun. Psikopat ruh hastası
Sende hiç mi hata yok bundan Dolayı evlilik bitmez
Bitmek zorunda çünki her saniye zorlaşıyor.
Nasıl insanlar var ya yazık gerçekten Allah sabır versin kardeşim 👍🏻
Bu hale getiren benim. İstediğim yerde yaşayamayacaksam ne işim var bu evde
Bence sen kadını sevmiyorsun. Karında huzuru bulurdun sigara da değil
O dediğin her dakika olmuyor
Seven adamın karısı her dakika huzur verir
Çok kolay görünüyor değil mi
inşallah kadın senden kurtulur
çok fark etti ya
Bende ondan. 🤙🏻
Naparsaniz yapin bu ne rezillik
Senin seviyene inmek çok kolay ama zor olani yapıp efendi kalacağım
Salonda sigara içmek mi? Allah kurtarsın
Yargılama mutfakta içecektim gelip karşımda yumoş kaynattı gözüme sokar gibi bende inat edip salona gidecektim. Napayım -20 de balkona mı çıkayım dermisin
Evet. Sanmıyorum bir insanın sigara kokusu sinmiş mobilyalarda oturmak isteyeceğini.
Yahu nerede içecem söylermisin?
Balkonda, bahçede, çevrendeki insanları rahatsız etmeyeceğin herhangi bir yerde
Bahçe yok. Dışarısı hep çok soğuk. Balkon kapısını açınca 2 dk da çekiliyor koku
2 dakika dışarıda kalsa donmaz kimse de herhalde
Sen nasil bir sapiksin
psikopat,
kadin senden kurtulduguna sukretsin
karına yazık bence ://
Sadece onamı?
Eşiniz mi bunu yaptı
Ben yaptım.
Sen yapmışsın sorun olan ne
Mutsuzluk
@ıssızadam65 işinizi Üzmeyin lütfen😊
En İyi Cevaplar