Tabi ki giyinmeyebilirsin ya. Insanların ne düşündüğünü düşünmesene. Türkiyede at gözlükleriyle gezen insanlarla yaşıyoruz. Sen istersen kara Çarşaflı ol bu seferde bu çarşaflılarda içlerine neler neler giyiniyor derler. Türkiye'de burası. Erkekler hele ki direk damgayı yapıştırırlar çünkü kendileri hiç bir zaman bu konularda sıkıntı çekmemişlerdir. Onlar gözünde namus iki bacak arası kirli kan torbası işte. Türkiye'de insanların ne düşündüklerini umursarsan yaşayamazsın. Ha ben feminist bir insanım gelsin adam geçsin karşına sütyen giydim gerçekten rahatsızmış desin başımızın üstüne koyalım
233 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon yenge türkçe tercüme eder misin
- +1 yıl
Aynı yorumları yazacakmışım, yeni gördüm bu yazıyı. Gerçekten de dediğin gibi. Eklemek istediğim son bir şey var sadece. Dediklerin daha kapsamlı diye yorum olarak yazıyorum. Bu ülkede erkek "milli" olur, kadın "o... pu" olur. Doğru tespitlerinden, cümle yapılarının titizliğinden dolayı da (tebrik edecek hakkım varsa da) tebrik ediyorum.
En İyi Cevaplar
Sarkan ikizler seni hoş göstermez sen bir bayansin ikincisi hic bir bayan bayilmaz sutyene ama gorunume çok dikkat ederler bu yüzden takarlar hepimiz boyleyiz ayrıca uclarinin belli olması karsidan gelen herhangi birini tahrik edebilir yol ortasında birşeyler yemene sebep olabilir sen yinede ikizleri takkelerinden mahrum etme :)
66 Yorumla- +1 yıl
asdfghjkl ohaa
yanlış anlamakmı çarşaf giy yanlış anlarlar sütyen giy yanlış anlarlar gogusleri buyuk değil sutyenden derler giyme sürtük derler bir başkası sarkık der digeri 2 seneye dizlerine inince gorurum ben seni der ama kimse yuzune soylemez salla dostum giymek istemiyorsan giyme k.. g... yanlış anlayanın sen yanlış oldugunu düşünmedigin surece yanlış yoktur senin dogrun senin hayatın... zaten çokta kötü durmuyodur eminim ole dursa zaten o kadar rahat olamazdın guvenin varki giyiyosun takıl kafana gore boşver... :)
10 Yorumla
+1 yılUçları belli oluyorsa pek te iyi gözle bakmazlar gerçi göreceli.. Kimisi seksi ve çekici olmak ister bakilmasini ister.. Sen istemiyorsan ve uclari belli oluyorsa alternatif dene derim.. Sporcu sutyenleri mi diyorlar ne rahat ve sutyen yerine kullanılabilir falan oluyor muş. Onları deneyebilirsin.. Bide kis geldi zaten kalbin ve üst üste şeyler giyecegin için sıkınti olmaz çoğu zaman disarda üzerinde mont olacak falan filan sonuçta ;) şahsen ben bakarken uclari belli oluyorsa bana seksi gelir bakarim yani :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
+1 yılKime ne, ne hakla yanlış anlayacaklar? Rahatsız olacaksa, yanlış anlayacaksa bir mahluk s... sin başka yere baksın. Takma böyle şeyleri kafana. Nasıl rahatsan öyle hareket et. Herkes her şeyi çok iyi biliyor ya, sen de yoluna bak o herkesi boş ver.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBoşuna ikizlere takke diye bağırmıyor pazarcı amca. Ayrıca erkek arkadaşın (varsa) o da hoşnut değildir bu işten. Hayır hayır başkaları bakıyor diye değil. O kopça açılacak arkadaş, yani erkek arkadaşının yanında da sütyen giyimiyorsan bu ona kolaylık değildir, hem erkekler zor olanı sever..
05 Yorumla
Soran+1 yılİlla her şeyi oraya bağlayın zaten dimi
- +1 yıl
Biz değil siz bağlıyorsunuz.
Soran+1 yılOha ben naptım şimdi ya 😞
- +1 yıl
sütyeni kastetmiştim hem oha asıl ben naptım şimdi. Ayrıca sütyen takılmadığı zaman göğüsler daha çabuk sarkabiliyor.
Soran+1 yılÖyleymiş 😞
eğer göğüsler büyükse ve dar giyiyorsan bakarlar tabii ama milletin bakmasını geçtim sana tavsiyem alış ne yap ne et alış sütyene çünkü takmazsan ileride güğüslerin sarkacak ve bu sefer açsan da kimse bakmayacak. Sağlık açisindan önemli sütyen milletin bakmasını salla
06 Yorumla
Soran+1 yılBüyük değil dar şeyleri giymeyi sevmiyorum zaten genelde gömlek giyiyorum
- +1 yıl
o zaman milletin çok dikkatini çekmiyordur ama illaki bakan hatta bakmayı abartan öküzlere denk geliyorsundur. Tekrar diyorum unutma mesele öküzlerin bakması değil eğer takmazsan saar kaa caakk bunun kaçarı yok eski kız arkadaşım da takmazdı 95 mi neydi ve bildiğin sarkıktı yaaa 25 yaşında bide çocuk doğurunca kes at yani :D
Soran+1 yılBenimki küçük zaten ya
Soran+1 yıl75 ever
+1 yılSarıkız11 İsimli Arkadaşa Katılıyorum Gerçekten Burası Türkiye Sutyen Giymeyebilir sin Giymediğin Günler Sutyensiz Olduğunu Belli Etmediğin Sürece Sorun Olmaz Bence Eğer Belli Edersen de Malumunuz ki Burası Türkiye Abaza Tipli Erkek Çok
10 Yorumla
+1 yılgiy giyme sen nasıl rahatsan öyle dolaş boşver millet ne derse desin.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍👍👍
Geçenlerde şeffaf sütyen görmüştüm askısı felan yoktu aynı straptlez gibiydi ve yapışkanlıydı bnce normal sutyene göre daha iyi ve rahat olabilir bende almayi düşünüyorum bulursan bir dene derim canım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊😊
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. arkadaşım göğüslerim büyük değil diyosun ama uçları dik ve belli olacak şekilde hareket edersen ya da giyinirsen tabi ki dışarıdan bakanlar, tepki verenler olur. ama bu demek değildir ki sütyen yakmazsan illa ki dışarıdan belli olacak, bol giyinirsin ya da kalın giyinirsin malum sonbahardayız, hiç belli olmaz. Yani ince çizgi sen göğüslerini (ya da uçlarını diyim) dışarıdan belli etmezsen hiçbirşey olmaz rahat rahat dolaşırsın. keyif senin arkadaşım.
00 Yorumlaben de giymiyorum ne tesadüf :))
şaka bir yana umarım rahat rahat dolaşabiliyosundur en az senin kadar isterim bunu tamamen özgürce yaşama hakkın olduğu için söylüyorum bunu yanlış anlaşılmasın11 Yorumla
Soran+1 yıl+1👍👍
+1 yılYa o kisiden kisiye degisir bn girsem yalnis Anlamam hayatta kisisel tercih sonucta
12 Yorumla
Soran+1 yıl+1 👍👍👍
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsarkık olursa ilerde vucudunda pek iyi görünmez her açıdan takmanı öneririm
20 Yorumla Bütün KızlarOkusun
ben bir erkek olarak bildiğim şu;
kadınlar sütyen takmalı sütyen takmazlarsa göğüslerinde sarkmalar oluşur özellikle spor yaparken normal sütyen değil spor sütyeni giyilmeli çünkü spor yapan kadınların göğüsleri küçülüyor eğer bu sütyeni giymezlerse00 Yorumlasütyen giyme ama şu meme ucunu göstermeyen yapışkanlar var onlardan tak dışarda sapık çok dikkat et kendine
10 Yorumlaıh ıh takmıcam benim değilmi takmıcam sallanıp gitsede takmıcam
44 YorumlaNaptin senya bosver giyme olurmugiyersen günah islersin AC sal kendini hatta cirilciplak dolaş kime ne daha sen nasil yanlis aanlasilabilirsinki fazla bırakmazlar seni biri cikar koyar sana :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Normal sana öyle gelmesi fazla ince olmayan belli etmeyen bir tişört giyersen rahat edebilirsin ya da bayanların rahat etmesi için satılan sütyenler var onlardan alabilirsin lcw satılıyor
00 Yorumla
+1 yılHadi diyelim yanlıs anlaşıldı. Napcan sutyenmi takcan. Salla elalemi takıl kafana goee
11 Yorumla
Soran+1 yıl+1 👍👍
Rahat takıl bebeyim, takma milleti.
Bende çoğu zaman kilit giymiyorum ;)) sallaya salmaya geciyorum ooohhhh ;))10 YorumlaYanlış anlaşılabilirsin. Kusura bakma ama yollu diye düşünebilirler. İnsanları boşverde çevrende yanlış izlenim uyandırmak bir bayan için zor durum olabilir.
00 YorumlaBeyaz üstüne yapışan ince bişey giymediğin sürece yanlış anlaşılmaz bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılYok dar şeyler giymiyorum zaten
işin aslını sorarsan acı ama kesinlikle yanlış anlaşılırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya :(
zaten senin her hareketin yanlış oduın
madem rahatsız oluyorlar o zaman giyme. madem giyiyorsun dile getirme ve reklam yapma
anne-baba harika terbiye vermiş düşman başına02 Yorumla
Soran+1 yılSen soruyu bile anlamamışsın ilk önce anlayıp cevap verseydin keşke zeka seviyen ortaya çıktı ya Gerizekalı
+1 yılYanlış anlaşılmaktan korkuyorsan giy sende bizde herhalde annemizin karnından sütyen giymiş bir şekilde doğmadık zamanla alıştık
00 YorumlaBak bence sütyen takmiyorsan göğüs uçlarina düğme koy ozaman kimse bakmaz uçlari belli olmazillette fantaziye kapilmaz :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç yıl sonra da göğüslerimin biri Şam'a biri Bağdat'a bakıyor diye konu açarsın. :D
60 YorumlaKorse tarzı sütyen ler var. Onlardan giy. Aksi taktirde cinsel bir obje olarak ortada egzersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel obje mi oha ya ben bunu bilerek mi yapıyorum sanki
+1 yılArkadaşım erkek milleti her türlü bakar sen takmışsın takmamissın çok önemli birşey değil. Bu arada belki uçları belli oluyordur ona dikkat et sadece. Çünkü yanlış yorumlara sebep oluyor
00 Yorumlatiril trilse elbet bakarlar, yanlış da anlarlar. ama geniş şeyler giyip farkettirmiyorsan sıkıntı olmaz
00 Yorumlarüzgarlı havada yaparsan ben bile bakarım dikkat et :)
00 Yorumla
+1 yılyok bee kim yanlış anlayıcakki içindeki kaşarlık duygusunu
11 Yorumla
Soran+1 yılTam bir Gerizekalısın
uç bandı tak artık hiçbirini istemiyorsan en azından uçları belli olmasın :)
00 YorumlaBende atlet falan sevmiyorum demekki bir baskasındada varmış boyle bisey sanki beni sıkıyor gibi
10 YorumlaDışardan nasıl görünür bilmiyorum ama kırkına grldiğinde memelerin dizine iner
00 Yorumla
+1 yılInsanlar herseye bakıyo bu devirde sen rahat edemiyosan giyme ama en azından üzerine çok açık giyme rahatsız oluyosan
10 YorumlaRahat edemiyor isen yumusak al, yarım atlet al. Öyle gezme.
00 YorumlaOtobüste filan ucunu düğme sanıp basmaya çalışırlar inmek için :D
20 Yorumla
+1 yılUçlarina yarabandı yapıştır. En azından o kadar dikkat çekmezsin. Bence de memelere özgürlük ama toplum kaldırmiyor.
00 YorumlaBizim Toplumumuzu Hayla Ögrenemedinmi Sen toplum Tarafından iyi karşılanmazsın yani Tamam Rahatsız oluyosundur ama İyi Karşılanmaz yani
00 YorumlaBende giymiyorum :D ne tesadüf :D kimse bakmaz la o psikolojik bişey :) ama sarkar memelottiler haberin olsun
10 Yorumlaikizlerin salınım hareketinden mütevellit bakan erkekleri hipnotize etmen söz konusu olabilir. sen giy en iyisi :)
10 YorumlaBende küçükken kilot giymeyi sevmiyordum annem giydirirdi ben çıkartirdim halen de sevmem ve giymem boxer giyerek çözüm buldum seninde böyle bir çözümün yokmu...
10 Yorumla
+1 yılyok ya ne yanlıs anlasılacak orasi turkiye kizim cok gelismis ulke hele birde askılı dar birsey giydinmi tamam iste harika bir goruntu olur ve kimsede yanlıs dusunmez ve sende rahatlamıs olursun
00 YorumlaTabi canım giyme boşver sütyen nedir ya? Ablacım kıçınız başınız açık gezin ondan sonra Türk erkeğine azgın, sapık deyin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen oram buram açık gezmiyorum tanımıyosun sus
Yok canım bugün karşıma geldi mağazada senin gibi sutyen giymemiş bol dekolteli tqytlı sarısın tatlı bir kız çok çekiciydi...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle giyinmiyorum
+1 yılSeni düşünüp masturbasyon yapılması hoşuna gidiyorsa giyme. yalnız bir resim yollasana bakayım memelerine
012 Yorumla
Soran+1 yılUf bir gidin ya
- +1 yıl
Gerçek bu
Soran+1 yılNe alakası var sokak ortasında ne yapılabilir ki
- +1 yıl
Bişey yapmazlar fiziki olarak. Hayal edip evde yaparlar. Kim bilir kaç erkeğin hayalinde fantezilerini süslersin
Soran+1 yılGüldürdün ya o kadar bakılacak insanlar varken beni niye düşünsünler
- +1 yıl
Kaşar değilim ama kaşar olayım mı diyorsun. Ol ol zaten çok var ha bir eksik ha bir fazla.. bak buna kinaye deniyor ha
Soran+1 yılNe diyorsun sen ya. Tanımadan etmeden nasıl saldırıyosun sen. Ben ne sormuşum lafı nerelere çekiyosun
- +1 yıl
Saldırmıyorum saldıran sensin şu an. fikrimi belirttim
Soran+1 yılKaşar dedin ya daha napıcaksın
- +1 yıl
Demedim özellikle kinaye diye belirttim. sütyen giymezsen memelerin görünür kaşar olursun demek
Soran+1 yılÜstüne bir şey giymeden mi çıkıyorum sanki hey ya
- +1 yıl
Ne bileyim giyiyor musun yolla bir resmini merak ettim. . korkma hayalimi senle süslemeyecem
sana çok bişey olmaz en fazla 35 den sonra göğüs altında kurşun kalem durur hale gelir. ama senın südyensiz olduğunu farkeden erkeklerin gidip duvarlara yumruk attığını bilmek ve bunun vijdan azabı senı bitirir:)
00 YorumlaÇok iri değilse göğüslerin dikkat çekmez. Boşvermek lazım.
00 Yorumla
+1 yılKaç bedenler? Ona göre tehlike durumunu belirtirim.
00 YorumlaYok canım ne olacak bende baxer giymiyorum (isteyen yanlış anlayabilir) adjhfshg
26 Yorumla- +1 yıl
mizah taktiğin iyi ama tekniğini geliştirmelisin :D verdim + nı
- +1 yıl
o yanlıs anlamak ısteyen tayfadan bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç iyi bir görüntü olmaz üzerine yapışan şeyler giyme /::
02 Yorumla
Soran+1 yılYok dar şeyler giymiyorum
Cevap sahibi+1 yılama uç kısımları belli olur tak yani bir şekilde gerçekten çok kötü görünür
+1 yılFzla bişey olmaz en fazla orsbu oldugunu düşünürler :d
36 Yorumla- +1 yıl
biraz terbiyeli ol @seliinn187
Soran+1 yılNe biçim konuşuyorsun sen ya keyfi mi giymiyorum sanki
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Uhahaa bayiiluom yorumlarina ya:))
- +1 yıl
Hahah :d <3
+1 yıldar giyersen çok belli olur. sadece erkekleri değil lezleri bile kudurtursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılOha ya
- +1 yıl
gör ohayı bizden sıra bekliyorlar. :D
yok ya sen rahatına bak. hayatın boyuınca milletin ne dediğiyle mi uğraşacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama, olmuyo ya
ya şu tshirtlerin içinden giyilen şeyler vardı atlet gibi onladan alabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ondada rahat olmuyo
Soran+1 yılUf bide o sarkma sorunu var :(
Soran+1 yılTakabilsem takıcamda anlamıyorsunuz ki
Soran+1 yılSıkıyo kaşıntı alerji gibi bir şey oluyorum
Yolda yurumeye basladigin anda erkeklerin kafasinda hayaller baslar tecavuze ugrarsin yani adam sana bakarken bir guzel hayalinde seni becerir bu kadar :D gercek bu
00 Yorumlasen pskolojik düşünüyorsun giymesen bile kapalı zaten nasıl bakıcaklar?
10 Yorumla
+1 yılgiy giy, belli oluyo, sallanmasından, uçlarından, biz erkekler tahrik olup üzerinize atlayabiliriz her an yolda :D
08 Yorumla
Soran+1 yılUf :(
- +1 yıl
sütyenini giyde çık üzüleceğine !
Soran+1 yılOlmuyo işte alerji gibi bişi oluyo
- +1 yıl
izmirde yaşa o zaman ! normal karşılasın insanlar
Soran+1 yılİzmirliyim ve izmirde yaşıyorum zaten
- +1 yıl
giy o zaman, alışkın millet açık seçik insan görmeye, her kızı bakımlı, çok dikkat çekmezsin :D sıradanlaşıyo artık orda bir süre kalınca güzel kızlar :D aşığım o şehrin bu durumuna
Soran+1 yılO kadar da değil aslında ya. Sen nerde yaşıyorsun ki
- +1 yıl
ankarada yaşıyorum malesef :) ama geliyorum arada, yaz geceleri kordonun halini iyi bilirim :)) 12den sonra özellikle pek o kadarda değili kalmıyo, fazlasıyla hakkını veriyo söylediklerimin
+1 yılkeşke uçlarınıda yazsaydın giyimde uçları belli oluyorsa gözüm onlara kilitlenir
uçları büyükmü00 Yorumlanasıl istersen öyle gez valla ben hep bu sütyeni bulana kayıyorum zaten
00 Yorumla
+1 yılmemelerini çok sıkboğaz etme. serbest bırak, kafalarına göre takılsınlar :)
00 YorumlaGiy tabiki de hem kötü görüntü hem de sarkar ilerde
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne