döndüm ve herkes uyuyordu gecenin ikisiydi o gün telefonumu bile sinirden bana ulaşamasınlar diye kırıp denize atmıştım 4 yıl önceydi işte saçma sapan şeylerdi şimdi de bir şey değişmedi hala bu evden gitmek istiyorum ama üniversite yoluyla
Eh artık daha güzel bir yolla gidersin en azından ya. Umarım ailenle aran daha iyi olur. Seni iyi anlıyorum. Üniversitesiden sonra kendi ayakların üzerinde durunca daha rahat olursun
Şimdilik maddi durumum pek iyi değil ya ondan ilk başlarda her şey zor olur diye. Bir de artık ailemle anlaşamıyoruz çoğu hatamdan dolayı istenmiyorum ama haklılar yani ne diyim.
İş bul kalacak yer veren yerler var öyle git en azından ortada kalmazsın kimse bedavaya yer vermez yoksa herkes menfaatçı canını sıkarlar bir süreden sonra kardeşin olsa bile
Telefonu falan kapatmıştım sim kartını falan çıkardım polisi aramışlar zaten bende saklanmıştım bi evin kömürlüğüne uyuya kalmışım falan filan evin önüne gittiğimde polisler ordaydı hala yanıma geldiler konuşmaya çalıştılar ben istemedim falan filan
Ailemle yaşıyorum zaten bi problem yok çok şükür o günlerden sonra öyle şeyler yaşamadık bi daha ya ne olursa olsun yine ilen üzülücek başka kimse değil boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben kaçtım dışarısı evden daha kötüydü bir de kız olduğum için hemen otel tutmaya falan kalkan olmuştu
Evet kız olmak daha zor bu konuda. Sonra ne oldu peki geri döndün mü
döndüm ve herkes uyuyordu gecenin ikisiydi o gün telefonumu bile sinirden bana ulaşamasınlar diye kırıp denize atmıştım 4 yıl önceydi işte saçma sapan şeylerdi şimdi de bir şey değişmedi hala bu evden gitmek istiyorum ama üniversite yoluyla
Eh artık daha güzel bir yolla gidersin en azından ya. Umarım ailenle aran daha iyi olur. Seni iyi anlıyorum. Üniversitesiden sonra kendi ayakların üzerinde durunca daha rahat olursun
evet. peki sen niye böyle bir karar düşündün direkt kaçmak yerine ayrı eve çıksan
Şimdilik maddi durumum pek iyi değil ya ondan ilk başlarda her şey zor olur diye. Bir de artık ailemle anlaşamıyoruz çoğu hatamdan dolayı istenmiyorum ama haklılar yani ne diyim.
kaçma boşsver ananı babanı uzme bızde zamanında dusunduk
Üzdüm üzeceğim kadar. Artık beni istemiyorlar evde
her insaana olur boş ver
Ben yoruldum artık bu gidişle ya kendime bir şey yaparım ya da bir yerlere giderim bilemiyorum
Kaçacak yerin var mı
Yok ki ama bir süre idare ederim yer bulana kadar
İş bul kalacak yer veren yerler var öyle git en azından ortada kalmazsın kimse bedavaya yer vermez yoksa herkes menfaatçı canını sıkarlar bir süreden sonra kardeşin olsa bile
Doğru diyorsun herkes menfaatçi. Hayırlısıyla iş buluyum giderim sağolasın yardımın için.
Evet kaçtım
Ne oldu sonra
Telefonu falan kapatmıştım sim kartını falan çıkardım polisi aramışlar zaten bende saklanmıştım bi evin kömürlüğüne uyuya kalmışım falan filan evin önüne gittiğimde polisler ordaydı hala yanıma geldiler konuşmaya çalıştılar ben istemedim falan filan
Şu an ne yapıyorsun peki ailenle görüşüyor musun
Ailemle yaşıyorum zaten bi problem yok çok şükür o günlerden sonra öyle şeyler yaşamadık bi daha ya ne olursa olsun yine ilen üzülücek başka kimse değil boş ver
Sevindim senin adına. Hayırlısı bakalım inşallah ailenle aran hep iyi olur
Amin inşallah seninde
Hayırlısı olsun
Sağolasın dediğin gibi hayırlısı
ben kacmıstım
Ne oldu peki sonra
geri dondum nolcak. 23 yasındaydım
Artık ailenle iyidir umarım aran
baya iyi sen niye kacmak istiyosun
Sevindim senin için. Ben de hayatım pek iyi gitmiyor. Üstüne ailemle çok kavga ediyoruz benim de gitmemi istiyorlar artık
gitmeni istemek ne demek ya yapmasalarmıs o zaman seni
Aslında haklılar ya çoğu kavga benim yüzümden oluyor hatalarım falan da oldu. Artık daha da üzmek istemiyorum
🥺🥺
niye jefklefe
Hayatım düzgün gitmiyor zaten ailem de istemiyor artık beni ahsjash
aga be yakıyorum
Yak yak aga ahsjahs
ev yanıyor olum yaka yaka evi yaktık
İtfaiyeyi ara çabuk
he doru alooo itfaiye yürek yangınını ne söndürür
Ahsjahs kanka kafalarımız çok iyi.
ejkfekjfenfj olsun be baba ya
Sağolasın kanka ben uyuyorum sana iyi geceler
sana da dostum
Evet kacmistim
Sonra neler oldu
18 yasında kacmıstım
Sonra ne oldu
2 yıl sonra döndüm
Zor oldu mu peki ve dönünce ailen ne dedi
Dönünce aramız daha iyiydi. Tabili zor oldu
Sevindim ailenle aranın iyi olmasına. Hayırlısı umarım hep iyi olur ailenle aran
Otur oturduğun yerde