Gizli Üye(25-29)+1 yılSamimî kapalıları, yani tesetürlüleri ciddi severim hem takdîr ve hürmet ederim. Lâkin vücûdu kapalı olup, nefsi ve iffeti açık olanlardan şiddetle teneffür ederim. Zîra o badbahtlar çıplak cesetlerini yalnız örtüyorlar, belki zâhirde emr-i tesettüre imtisâl ediyorlar, öyle görünüyler. Fakat hakikatte emr-i tesettüre hakaret ve tecâvüz ediyorlar.
Zîra hepimiz her yerde bazılarını bilmüşahede görüyoruz ki, daimâ suret-i haktan görünüyorlar fakat hakka iltizam ve tarafgirlik etmiyorlar, hem hâmiyetli görünürler yâni (Din gibi mukaddes değerleri ve kendi aile ve yakınlarını koruma duygusu ve gayreti olanlardan.) lâkin hakikatte hâmiyetsizdirler.
Bunun gibi böylece, bazıda tesettürsüzleri görüyoruz ki, zâhirde açık olsalarda, nefisleri ve iffetleri tesettürlüdür.
O tesettürlü çıplak ve menfur kadınlar ve benzerleri belki küffar hesabına çalışıyorlar, yani masonlar ve dinsizler hesabına çalışıyorlar, ve meslekleri gereği bunları yapıyorlar bunu bilemeyiz ve kesin bir hüküm veremeyiz.
Elbette değil ahmak bir insan ve dîvâne bir hayvan belki cehennem ateşini karıştıran bir serseri şeytandan daha bedbaht kim olabilir onlardan başka?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse İçin Açılmayın Böyle Devam Edin Ama bir kadın Acıksa evlenecegi kişi kapanmasını isterse kapanabilir bunda kötü birsey yok Tesettür Kutsaldır Tabi bunu anlıyana toplumumuz bunu böyle kabul etmiyor Allah sizi bu doğru yoldan ayırmasın dininize bağlı Namazda kılıyorsanız Çok İyi Ben Eşim Kapalı Olsun Dindar Olsun İsterim Allah Nasip Ederse🤲
00 Yorumla
+1 yılAilemde ve arkadaşlarımda çok var. Aslında çok takdir edilmesi gereken bir şey çünkü zor nefis kontrol etmek falan bu arada şimdiki kapalılar çok şık giyiniyorlar aslında kapanmanın amacı zaten dikkat çekmemek ama bazılarına çok yakışıyor ne kadar doğru bilemem ama saçını örtüp yüzüne 10 kilo makyaj yapıp, altına tayt giyenler hem kötü duruyor hem çok doğru değil tabi çok bilemem ben eğer kapanırsam bir gün direkt sade renkli bol elbiseler oluyor sadece yüzümüz gözüküyor öyle kapanırım, o tarz kapanmak isterim şimdi açığım ilerde nasip olur mu bilmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ❤️
- +1 yıl
💞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBir şey düşünmüyorum..
00 Yorumla
+1 yılTamamen hareketleri duruşu ve
karakteri nasıl ise o önemli
dışardan yorum aldığım insanlardan
yola çıkarak kapalı birisi olarak
insanlara saygı duyan yargılamayan
her kafadan insanla anlaşabilen birisiyim
Her şeyden öncelik saygı duymak
Ve tatlı gülümseme eksik olmaz17 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın 😍❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim sende öyle ♥️🌝
Soran+1 yılKız o emoji ne öyle
Soran+1 yılAy mı ne o çok korkunç yüzü yaşlanmış Allah seni 😂😂😂
- +1 yıl
Hahahhs çok sevimli neden öyle söylüyorsun 😃😃
Soran+1 yılSenin kadar olamaz hayatıımm 😂😂😂 💘
- +1 yıl
Saol canımsss 😅😅💜💜
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Normal bir insan için ne düşünürsem aynı şeyi düşünürüm dış görünüşe göre insan ayrımı yapmam.
00 Yorumla
+1 yılBir kadını kapalı, açık vs. vs. olarak sınıflandırmamalı kadının her hali güzeldir.
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Kapan ya da açıl kimse sana neden kapandın, açıldın diyemez saygı göstermeleri gerekir.
00 YorumlaBen kimin ne olduğunu anlıyorum saf temiz aile kızı olan kapalı da var gösteriş için kapanan kasa, rlar da var tabi ora, spı diye düşünüyorum gösteriş için kapananları
09 Yorumla
Soran+1 yılTüm kapalilari bir tutmayın artık yeter lütfen !!
Soran+1 yılCamide namazında niyazinda Kur'an okuyup evlatlarina bakan namuslu edepli birsuru kadın var tanıdığım. Z kuşağı mi bunlar?
Soran+1 yılBen asla kapaliyla evlenmem demissin kalp bu. Hem insan yadirgadigini yaşamadan ölmez. Bir kapaliya çok aşık olursun o seni istemez kim bilir
Soran+1 yılBelli olmaz Büyük konusuyorsunn
+1 yılBaşını kapatıp altına tayt giyenler ya da dar pantolon giyip paça kısmını katlayanlar hiç kapanmasın daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılOnların amaç belli ya çok detaya gerek yok
- +1 yıl
😊😊
kapalı veya açık bir şey değiştirmiyor. ama şunu belirtmek isterim. çok açık kız gördüm ve çok temiz insanlardı. dışardan bakıldığında kapalı kızlar daha ahlaklı daha edepli gözüküyorlar. kapalı olup dedikodu yapan herkesle çok haşır neşir insanlar gördüm. ve artık benim için kapalı veya açık diye bi kavram kalmadı. herkes aynı.
00 Yorumla
+1 yılBazıları sırf başları kapalı diye kendilerini her açıktan daha edepli, evlenmeye uygun görüyor ÖYLELERİNE sinir oluyorum. Diğer türlü kapalı arkadaşlarım var ve bir şey düşünmüyorum yani
00 Yorumla
+1 yılKendisi Eğer gerçekten Allah'tan korkup hem içini hem de dışını dini olsun böyle kapattıysa Ne mutlu o insana
10 Yorumla
+1 yılTessettüre aykırı giyinmeyen kızları çok tatlı buluyorum. Ama çarşafı tesettür saymıyorum içinde ne olduğu belirsiz.
00 Yorumla
+1 yılAçık kızlar hakkında ne düşünüyorsam onlar hakkında da aynı şeyi düşünüyorum. Bunu sormak bile saçma aslında
00 Yorumla
+1 yılMümüne bacılardır genelde isimleri mervedir çoğu imam Hatiplidir tiktokta İslam'ı yayarlar 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılNeden beğenmeyelim, kapalı açık olmakla beğenip beğenmemek arasında bit ilişki yok bence. Kadınların hepsi de tatlı şeker...❤️🥰👍
00 YorumlaTek düşündüğüm şey allahın ayetini üzerinde taşıması. Kapalı diye ayriyetten dindar falan diye düşünmem. Ama taşımak da kolay değil..
00 YorumlaTesettürlü ya da tesettürsüz kadın kadındır işte ne düşüneceksin biri kapalı diye ona namuslu kızdır gözü ile bakan insanların tamamı aptaldır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Neden bir şey düşünmek gereksinki ne amaçla sorduğunu merak ettim biraz açarsan iyi olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri kastettim güzel bayan
- +1 yıl
Karakteri başındaki örtüden anlayamazsın ne örtülü insanlar var merdiven altında iş pişiriyor. Bir gün Süleymaniye Cami'ye bir kız geldi mini etekli filan teyzelerin bakışlarını unutamıyorum kimbilir ne sözler geçti akıllarından kız uzun etek, hırka, tülbent alıp içerde namazını kıldı çıktı. O yüzden örtüden içindeki karakteri anlaman mümkün değil.
Soran+1 yılEvet haklısın
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Kıyafet bu. Açık kapalı kişisel tercih. Çok ileri derecede teşhirci olmadığı sürece kıyafet insan değerlendirmede son kriter
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu zamanda güven olmaz onlara. Her halt onlarda.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyerek düzgün kapalı kadınlarında hakkına giriyorsun unutma bunu
- +1 yıl
Düzgün görünenleri de biliyoruz aynı. Ezbere konuşmam..
Soran+1 yılTamam
Kapalı kızlar göşteriş için kapanıyorlarsa hiç joşuma gitmiyor ama gösteriş filan değilse iyiler lakin ilişkide her zaman açık olsun (:
00 YorumlaBazıları çok mütevazi tatlı oluyorlar beğeniyorum kısaca hoşuma gidiyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏🙏
Soran+1 yılEvet 🙂
Soran+1 yılUzun ferace tarzı
+1 yılKendi kararları olduğunu düşünüyorum ve bu konuda çevrelerinin onlara saygı göstermeleri gerektiğine inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbana mı kapandı din için kapandı eğer amacı şov değilse
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kapanması daha az dikkat çekmesine aracı oluyorsa takdir ediyorum zira nefse zor gelir bu epey.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hakkını vermeli
+1 yılHoşuma gidiyorlar kader belki ciddi biriye neden olmasın
034 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
- +1 yıl
Neden teşekkür ettim
Soran+1 yılGüzel yorum yaptın 😊
- +1 yıl
Ha evet biri beni tandıı bu sitede
Soran+1 yılNasıl ya anlamadım 😅 tanışıyor muyuz
- +1 yıl
Hayır ya hatlar karıştı bi başkası beni tanıdı
Soran+1 yıl😂 peki beyfendi
- +1 yıl
Eski sevgilim miş öyle diyo
Soran+1 yılSelam söyleyin 🙂
- +1 yıl
Dalga geçiyo ben inanmadım ğnkar ettim
Soran+1 yılbilmiyorum ki şimdi yorum yapamicam
- +1 yıl
Yiğitte ekmeğinde dkxkkcnf
- +1 yıl
@Rezilliktime sendemi eski sevgilimsin
- +1 yıl
Ben üst komşunum tutturamadın
- +1 yıl
@Rezilliktime üst komşum iyi ailecek burdayız işte ne güzel
Soran+1 yıl@Rezilliktime flört etme vesaire bana uymaz zaten ciddi düşünüyorum ilişkilerimde. O kişi de bu siteden olmaz 🙂
- +1 yıl
Flört etmekmi benle flört et demedimki
Soran+1 yılTamam yanlış anladım kusura bakma
- +1 yıl
En iyisi bende öyleyim aşkoo
- +1 yıl
Önemli değil şu an modum düşük zaten
- +1 yıl
Yiğit isminin hakkını ver ve cümlenin sonuna doğru gizliden çık ekle beni diyip özelden yürümeyeceks miydin dnfjjfkc doğru söyle bir şey olmaz valla bak
- +1 yıl
@Rezilliktime yo yürümüycedim sen hiç bioma girdinmi girseydin anlardın
- +1 yıl
Üst komşunum diyorum bioma girdin mi diyorsun kız daha geçen şeker getirdim ya sizin eve
- +1 yıl
@Rezilliktime bizim evde kimse şeker yemezki
Soran+1 yılArkadaşlar canım zaten kek çekiyordu. Unutmuştum ne güzel şimdi kalkıp 1 tava kek yapicam 🤦
- +1 yıl
Yuh niye şeker yemiyorsunuz
Soran+1 yılTepsi 😅
- +1 yıl
@Rezilliktime ben yıllardır pek yemiyorum fazla tatlı seven biri değilim
- +1 yıl
Yarasın afiyet ball ŞEKER olsun bu arada hepsini tek hamlede gömme 1 tava kek ne kızz (geleceğin diyetisyenlerinden biri olaraktan glikoz miktarını arttırmayalım ama hiç kullanmadanda durmayalım az karbonhidrat alınız yahu yoksa glukagoncuklar neyle glukoz üretecek yazık değil mi glukagon anaya.)
- +1 yıl
@Rezilliktime eski sevgilim değilmiş mutlu haber
Soran+1 yıl@Rezilliktime yakın olsak sana da gönderirim valla herkes bayılır 😊😊 bir börek yapıyorum parmaklarını yersin.
- +1 yıl
Öfff öfff neyse sen benim yerime abartmadan ye
- +1 yıl
Aa ne tesadüf bende komşun değilim jdjckckg kaynatmak için dedim ya
- +1 yıl
@Rezilliktime biliyorum oda eski sevgilim olduğunu idda ediyor ben hatırlamıyorum ama
+1 yılKapalı kızlara çok ön yargı var bu ülkede nedense niye bende merak ediyorum :D
10 YorumlaAşırı doğal ve giyimiyle tatlı gözükenler var. Bir o kadar itici olanlar da oluyor karakteriyle.
10 Yorumla
+1 yılKapalı buluyorum herkonuda muhabbet bile edinemiyor belki%1 normaldir
00 Yorumla
+1 yılHaklarında herhangi bir şey düşünmüyorum açık neyse kapalıda o benim için
00 YorumlaBitmedimi hala bu kapalı açık muhabbeti. Açık kızlar için ne düşünüyorsam aynısını düşünüyorum.
00 YorumlaAli Güven'den bütün kızlar güzel. Sana gelsin o zaman...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim genelde kapalı olan sadece dışları oluyor zaten
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyarim, beğenme gözüyle aklıma gelmiyor bir kızda saç faktörü önemli benim için
00 YorumlaPek bir problemim yok ama açık kızları tercih ediyorum kapalı kızlardan pek etkilenmiyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yüzleri bazılarının aşırı tatlı ve seksi oluyor
00 Yorumla
+1 yılBazılarının yüzü, fiziği güzel, çekici oluyo. Hoş oluyorlar.
00 YorumlaYani gözlük falan tarz olanlar var aslında , çok iyiler var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen bir tane gördüm taşlıkların arasında sevişiyordu bir çocukla kapalıydı dini ona kazanmayı mı emretmiş yoksa orada burada göttunu vermesini mi anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapanmak isteyenlere duyrulur:
Fikirlerinize saygı duyarım ama sert tabirle üstü minare altı kerhane tiplerden olacaksanız hiç kapanmayın. Sadece Allah için kapanın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları çok seksi ve çok güzel, çok nadir tabii bu sayı :D
00 Yorumla
+1 yılNe güzel keşke biz de Allahın isteklerini yerine getirebileceğimiz bi adım daha atsak
00 Yorumla
+1 yılBazıları çok tatlı oluyor. Ama kapalı olunca bakımdan vazgeçenler 👎🏼
00 Yorumla
+1 yılBuradakiler beğense ne begenmeseler ne.. Varsin beğenmesinler pehh!
00 YorumlaAllah yolunda aşkla meskle işi olmadığını düşünürüm.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler beğensin diye değil inancı geregi kapanılır içide kapanmış olmalı kapanmak iyi bir tercih kapanmayanada saygı duyulur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kadınların hepsi aynıdır dışı giyimin öne yok bende
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen görüş uyuşmazlığı sebebiyle çevremde tutmuyorum. Kim ne kadar anlayışlı olursa olsun benim hayat felsefeme mizahıma çok ters. Kesinlikle sonsuz saygım var ama bazı insanlar birbirine uygun değildir
156 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPanteistim
Cevap sahibi+1 yılİnternetten de bakabilirsin ama ne olduğumdan çok müslüman olmayışım mesele bence
Cevap sahibi+1 yılMantıklı insanların yapacağı şey
Cevap sahibi+1 yılGirenin kendine de zamanına da saygısı yoktur
Soran+1 yılBir müslüman olarak sizlere saygı duyuyorum.
Fakat vakit kaybı saygısı yoktur vs demek çok ayıp ve kirici
Cevap sahibi+1 yılHayır kırıcı değil. Aşağılamıyoruz müslümanlarla bizim aramızda ciddi görüş farklılıkları var ve uzlaşmaya çalışmak tamamen zaman kaybı. Benim de müslüman olan çok dindar olan ve yakın arkadaşlarım var
Soran+1 yılTamam öyleyse sorun yok
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi ki. İnanışlara saygısızlık değil bahsettiğim şey
Soran+1 yılTamam canım
- +1 yıl
“Kesinlikle sonsuz saygım var” deyip “müslüman olmamanın mantıklı insanların yapacağı şey” diye söylemen de senin insanların inancına ne kadar saygısız ve kötü bir karakterde biri olduğunun göstergesi. Birde kendini polyana gibi göstermen yok mu
Cevap sahibi+1 yılBenim size saygım var inandığınız şeye saygım yok
Cevap sahibi+1 yılİnanışınızı mantıksız buluyorum ama fikirler inanışlar tartışılmaz
Soran+1 yıl@Mirill tamam arkadaşlar tartışmayın lutfenn
- +1 yıl
Biri sana bende müslüman değilim, aynıyız diyor, sende “mantıklı insanların yapacağı şey” diyorsun. Yani müslümanlara mantıklı düşünmeyen insanlar diyerek küçük gösteriyorsun. Bak mala anlatır gibi anlatıyorum uzun uzun, açıklayıcı ve sade, yanlış anlama beni, çok uzun yazdım o yüzden 😊
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle olsun kavga etmek istemiyorum burada
Cevap sahibi+1 yılAma özelden yazarsanız saygı çerveçesinde tartışabiliriz
- +1 yıl
Tamam şimdi müslümanlardan özür diliyorum de ve erdemli bir insan olmaya başlangıç yapmış olursun hem tamam mı
- +1 yıl
hayır özelden konuşmak istemem. Sadece özür dilemen yeterli
- +1 yıl
Ha pardon bana denmemiş
Soran+1 yıl@erkansardagi arkadaşlar lütfen
Cevap sahibi+1 yılHayır özür falan dilemiyorum agresif bir şekilde konuşunca saygı duymaya da başlamayacağım. İnandığınız şey sizin değerinizdir ve bununla mutluysanız ne mutlu size hayatınızda başarılar. Ama siz ne kadar inandığınız şeyi savunursanız ben de kendi inandığımı savunurum. Bu yüzden tartışmak zaman kaybı diyorum ve çevremde böyle insanları barındırmıyorum. Bu siz kötüsünüz ben iyiyim gibi bişey değil en başında yazdığım görüş ve hayat felsefesi farkıyla alakalı.
- +1 yıl
Sana gayet kibar konuşmuştum ilk başta ama yanlış yapmışım, senin birinin değerlerine saygım yok, insanlara saygın yok. Haksız çıkıyorsun, tamam diyorsun ama özür bile dileme erdemini bile gösteremeyecek kadar zavallısın. Hayat felsefesine çok tersmiş, çevresinde tutmazmış, burada kapalı çok var, yallah başka ülkeye. İçine içine gizlemeye çalışıyorsun bu müslüman düşmanlığını ama olmuyor beceremiyorsun. Bu ahmağı mı kazanacaksınız, bundan bir yol olmaz.
- +1 yıl
İnandığın şeyi savunduğunu görmedim içeriğe girmiyosun böyle tartışılmaz ki ayrıca kavga etmiyorum gerçekten seni çok önemsiyorum her insan özeldir çünkü ama değerimizi biz belirleriz ve şu an kendine biçtiğin değer sonsuz azap gerçekten kavga etmeye mi takılıcam yoksa senin akıbetine mi kim ister ki istersen küfürde edebilir sövebilirsinde eğer sonunda senin iyiliğine olacaksa hepsine varım
Cevap sahibi+1 yıl@mirill sana asla lafım yok özelden yazabilirsen seninle konuşabilirim kesinlikle dinlerim seni sohbet edebiliriz benim sözüm @marjinalgri için. Saygısız birine saygı duymamı bekliyor. Sorun değil zavallı demiş yallah demiş falan demiş filan demiş bu üsluğla da saygı bekliyor özür bekliyor. Özür dilemek erdemdir evet ama konuşmayı ve kendini ifade etmeyi bilmeyen birinden sadece susması için özür dilemek eziklik olur. Bu yorumdan sonra yazdıkların cevap vermeyeceğim çünkü sen seviyesiz ve saygısız bir insansın
Cevap sahibi+1 yıl@Mirill sen yazabilirsin istediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılXper seviyem yeterli değil. Platforma da çok hakim değilim mesaj gönderilmemesinin sebebi nedir benimle ya da hesabımla ilgili bir sorun mu
- +1 yıl
İste bu kişi bu toplumun aynası toplumun yüzde 90nı bu şekilde bir tavır takınıyor müslüman değilim deyince , bide bu kadar kabalığın üstüne özür bekliyor sen kimsin ki kız senden özür dilesin asıl sizin bize özür borcunuz var sürekli saçma sapan dininizi dayatıyorsunuz kendiniz mutlu değilsiniz bizi de kendiniz gibi sığ insanlar yapmaya çalışıyorsunuz bırakın kim nasıl isterse öyle yasasın yahu
- +1 yıl
Asla müslümanlarla tartışmaya girmiyorum diyen sen değil miydin, ha kız için, tamam tamam ☺️ yıkıl lan şimdi
Cevap sahibi+1 yıl@71_li_ kime neyi savunuyorsun he de geç kzlzldkdldkdlkdkdlslw
- +1 yıl
@lütfensakinol bi bitmediler
Cevap sahibi+1 yıl@71_li_ bitmezler. Hepsi aynı değil ama yobaz çok var
- +1 yıl
kudurmuşlar yine, çapulcular 😁
Soran+1 yıl@marjinalgri ister inançlı olsun veya olmasın ölüm kimsenin cinsiyetine karakterine dinine bakmıyor. hepimiz toprak olacağız. Kıyamet günü tekrar dirilip herkesin anne babasını yavrusunu eliyle itecegi korkudan etrafa kacisacagi gün is işten geçmiş olacak.
Soran+1 yılİşte o zaman ne olursa olsun sabreden Rabbinden umudunu kesmeyip inancından vazgecmeyenler ile, reddeden şirk kosanın yeri bir olmayacak.
- +1 yıl
Elbette kardeşim
Kapalılarında artık bi tarzı oluştu ben deri tayt giyen kapalı bile gördüm tesettürün bile içinden geçtik tabi normal üsülüyle giyinenlere lafım yok kapalı benimde tercihim olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğeniyorum, çok hoş ve çekici geliyorlar çoğu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı ya da açık olması önemli değil karakteri kişiliği ona karşı hissettiğim şeyler önemli
00 Yorumla Önemli olan kapalı veya açık olması değil bence iç güzelliği kalbi iyilik ve dürüstlük le olması önemli benim için
00 Yorumla"Sözde" kapalı görünce tiksiniyorum Ancak gerçekten kapalı insanlara normalden fazla saygım var.
00 YorumlaAcık ya da kaplı olması benim için fark etmez edebi hareketleri giyim tarzı önemli benim için
00 Yorumlahepsini degil ama begendigim ilgimi cekenler oluyor
00 Yorumla
+1 yılAmaç zaten begenmemeleri değil mi ya sabır selamet 😒
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bana göre çok çekici geliyor kapalı kutuu
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ,😊😊
Soran+1 yılDüşünceni belirttigin için teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet 🙂
Aşk onlar aşk
04 Yorumla
Soran+1 yılSende 😊🥰
Soran+1 yılAnladım 😊
Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Evet çok güzel kadınlar olabiliyırlar
00 YorumlaYeterki aklı kapalı olmasın..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılArtık açıklardan pek farkları kalmadı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Çok beğeniyorum gayet hoş duruyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat