Beni sinir etmek için elinden geleni yapiyorlar😁😁
1 ay
Etrafınızdaki insanların sürekli sizinle uğraşması ne anlama gelir?

bunu genelde erkekler yapar çevrende ki kadınlar değil tabii ki bu kişi kuzenin falan değilse sana karşı boş olmayan birisidir
ilkokulda bile saçını çeken o kişi sana ilgisi olan çocuk oluyor çocuk aklı ile yapıyor bunu 😂
ortaokulda sürekli benimle uğraşan birisi vardı adı veysel kulakları çınlar umarım 😀 ağlatırdı beni bazen okulun müdürü babamın kankasıydı bir gün dayanamayıp babama söyledim iş müdüre gitti tabii ki çünkü biricik kankasının kızını bir öğrenci sıkıştırıyordu 😂 müdür bizi odasına çağırdı ve buna ayarı çekti disipline gitti çocuk ve aradan bi sene geçti ve bu uğraşan kişiden teklif aldım ve kahkaha attım gerçekten de yüzüne istemediğimi söyledim bir de off o zamanlar intikamcı mıydım acaba ben ya büyüyünce değişmişim 🤔🙄😂
Cevap çok basit aslında cevabı sende biliyorsun kıskançlıktan kuduruyorlar işte hiç muhatap bile olma insan yerine sayma onları görünce alaycı bi ifadeyle gül daha çok kudurucaklar
Cevap
16Cevap
Ya çok kıskandığı ya da nefret ettiği anlamına gelir
Nasıl bir uğraşma olduğuna göre değişir ;
Örneğin hemcinslerin durduk yere göz devirip, sürekli laf sokma derdindelerse çekemediklerindendir, rakip olarak görüyorlardır.
Erkekler genelde uğraştıkları kızdan hoşlanıyorlardır ya da direkt gıcık oluyorlardır ya da kızın onlara bakmayacağını anladıkları için egolarını tatmin etmek için kızı ezmeye çalışıyorlardır.
Diyorlar ki seni sevdiğimiz icin
Ne yapıyorlar mesela
Yeni evli çift atla yolculuk ederken atın ayağı tökezlemis kadın 1 demiş ikinci kez tökezlemis 2 demiş ve 3. Kez tokezlediginde çıkarıp silahı atı vurmuş adam kadına söylenmeye başlamış neden yaptın diye kadın 1 demiş adam susmuş
Kıskançlık ve fesatlıktan kaynaklı tabii ki. Böyle insanlara muhattap olmamayı ve uzak durmayı tercih ederim.
İki anlamı var ya kıskanıyordur ya da sevmiyor, bazen insanlar sevmedikleri ile uğraşır ve onları sinir ederler.
Uğraşmaya göre değişir, sevgi de olabilir haset de.
1 uyarırım...
2 uyarırım...
3 e kalmaz döverim.
Çok basit kiskançliktan kudurduklari için :)
Seviliyorsun ne güzel 🙂
Bizi sevdiği anlamına gelir
Aşıktır bana ondan şaapuyordur
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş
İnsan sevdiğiyle uğraşır
Kıskanıyor olabilirler
Dikkat çeken düşman çeker
sinir etmek güzeldir :D
ya cekememezlik ya da sevgi gördüm
Bir arkadasim seni sevdigime senle ugrasiyom diyo
Var onlar maalesef asla da bitmiyorlar
Kıskanıyorlar canım