Erkek arkadaşımın annesi ve kardeşi yarın için kahvaltıya davet etti ve giyicek bişey bulamıyorum yeni taşındım eşyalarımın çoğu kaldı çoğu da yazlık burada alışverişe çıkmaya da zamanım olmadı annesi kardeşi falan kapalı bana saygı duyuyorlar elbette ama yine de onların yanına giderken normal dışarıya çıkarken ki giydiklerimi giymek istemiyorum kıyafet alabilecek zamanımda yok şu an da tayt çok mu sıkıntılı çünkü siyah pantolonum yırtıldı mavinin üstüne uyacak hiçbir üstüm yok eşoftmanla gidilmez eksoeli bol bi kumaş pantolonum var bu havada donar bacaklarım Of biri yardımcı olsun lütfenn
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel bir eşofman bir swet spor ayakkabı bir mont bence çok hoş kahvaltı bu akşam yemeği ya da öğle yemeği değil telaşa gerek yok
Eşoftmanlar çok ince donarım gibime geliyo bilekten kısa biraz sweat de şu an elimde yok demicek kadar az 1 tanesine çamaşır suyu geldi evi temizlerken vasat halde hep dar boğazlı tarzı şeyler var onlar da o eşoftmanla olmaz
Ozaman altına bi tayt sonra eşofman birtane bul farketmez bi sweet önemli değil montunu çek doğru eve kahvaltıya bir şey olmaz
Tamam o zaman öyle yapayım inşallah AAAA kıza bak eşoftmanla gelmis demezler :')
Hayor tabikide ne giyecektin ki kahvaltıya gisrken pantolon üstğne boğazlı kazak kot ceket bir topuklu günlük makyaj buda bir seçim biçimi 😂
Ama bunun için 5 te falan kalkıp hazırlanmaya başlamalısın saç yapcan çok hafif makyaj falan 😊
Geceden beri dolabı talan ettim ama buldum bişey haklısınız hiç uyumadım şimdi saça başa geçicem
Birde ben çok başka kombinledim ama emin değilim yani çok fazla akraba aile ilişkileri olan birisi değilim hiç öyle ortamlarda bulunmadım hayatımda ne nasıl karşılanır bir fikrim yok o yüzden soruyorum mesela siyah kot pantolon buldum üstüne lila gibi bi boğazlı dar ince bi üstüm var onu giymeyi düşündüm ama o üstte gögüslerim falan bütün vücuduma yapıstıgı İcin cok ortaya çıkıyo o yüzden kararsız kaldım
Dediğim gibi kıyafet çok sınırlı zaten Şu an hiç birini birbiriyle kombinleyemiyorum sweat desen elimde yok denecek kadar az bi kaçı çöp oldu temizlik yaparken olanlar da saçma sweatler birde zayıfım biraz o yüzden hafif bol hiçbişey giymiyorum ya tam over size olcak ya da dapdar görünüş bir yana öyle rahat hissediyorum kendimi ama şu an elimdeki parçalar balık etli bi kadında olsa mis gibi durur yani
Onu giyme biraz daha salaş olsun
Bir tık salaş olsun çok dsr da olmasın yani vücut hatların belli olmasın
Ayy ben uyuyakaldım hazırlanıyprum şimdi de giydim onu bakmak simdi geldi aklıma buraya üstüne o dar boğazlı sının süvtyer giysem gögüslerim kapanır kollarım kalır açıkta görün pls
Gördüm güzel olur
Normal, günlük kiyafetini giy işte. Jartiyer, topuklu duz üstü çizme ve dar gömlek olmasın lütfen
Diz*
Yok işte yeni taşındım kıyafetlerim kaldı hep almaya da gidicek zamanım olmadı çok kısıtlı parçalar var elimde
Ozm git al
Abi zannım yok yarın sabah yola çıkıcam okumadın mı
Ozm bul bi bacı, ödünc versin
Tanımıyorum ki kimseyi burada daha 1 hafta anca oldu taşınalı evi yerleştirmekten dışarı çıkamadım
Erkek üstü de olur. yok mu hiç arkadaşın?
Yook maalesef kimseyi tanımıyorum
Bana kiyafetlerini göster dicemde neyse
Tayt çok ince değil iç göstermiyor üstüne de boğazlı bi yün kazak giysem tayt çok mu şey olur
Tayt ile gezmezdim ben, ben kız olsam
Elimde olan parçaları sayayım?
Kot pantolon yok mu?
Neden ya çok rahat bana kalsa altımda hiç çıkartmam
Abi bak altları sayıyorum elimde 4 adet eşoftman 2 adet tayt 1siyah pantolon (çekerken bel kısmı yırtıldı elle dikilecek gibi değil) 4 adet 5te olabilir aynı renk mavi pantolon 2 tane de gri kot var siyahtı renkleri soldu ama çok kötü herkes beğeniyor ama benim hoşuma gitmiyo onu giymek istemiyorum elbise etek zaten giymem mavi pantolona uyacak renkte kalın kışlık bi üstüm yok siyah zatwn yırtık
Belli ortamlarda olur, ve evde olur. Arkadaşın anasının babasının yanında olmaz
Pantolondan seç birisini
Dümdüz siyah tayt ama öyle dantelli mantelşi değil ki o da mı olmaz
Mini etek giysen altına siyah ince çorap