Aile & Toplum Özel günlere önem verir misiniz? -kum- Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dogum gunu evlilik yıl dönümü anneler -babalar günü vs Güncellemeler+1 yıl Nedenlerini de yazsaydınız iyiydi Özel günlere önem verir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Okulda kutluyoruz öyle 1 0 Yorumla
ozannnozan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yalnızca 30 Ocak 1 2 Yorumla -kum- +1 yıl Niye? Yorumla ozannnozan +1 yıl Hitler'in şansölye oluşu 🤠 Yorumla
garabet Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hayır vermem 1 1 Yorumla garabet +1 yıl Yılın bir günü saygı duyup diğer günler saygısız olucağımaHergün iyi anlaşıp böyle günleri takip etmemeyi tercih ediyorum ve Çooook saçma geliyor Yorumla
tersoomurat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sence görür müyüm 0 2 Yorumla -kum- +1 yıl Hayir Yorumla tersoomurat +1 yıl Ben karımın 1 dediğini 2 etmem * kondurmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okulda kutluyoruz öyle
Yalnızca 30 Ocak
Niye?
Hitler'in şansölye oluşu 🤠
Vernem
hayır önem vermem
Hayır vermem
Yılın bir günü saygı duyup diğer günler saygısız olucağıma
Hergün iyi anlaşıp böyle günleri takip etmemeyi tercih ediyorum ve