Yani sizin yerinize başka bir kızla evli olduğunu gorse kardeşinin hemen kin güder misiniz?
1 ay
Görümceniz olacak şahsiyet rüyasında kardeşine gelin yerine başka birini görmüş olsa sinirlenir misiniz?

Ya bu görümceler görmedikleri şeyleri görmüş. Duymadıkları şeyi duymuş gibi yaparlar. Çok ciddiye alınacak canlılar değiller. Tabi ki bunlar herkes için geçerli değil.
Görümce kişisi benim ama😂
Hiçte bileeee
😂yazıklar olasıca
Hayır umursamam, görümce gibi cahil insanlar ile uğraşılmaz. rüyalar da zaten saçmadır yani bilinç altı ile ilgilidir. bu yüzden çok ciddiye alınacak kişiler değildir benim için.
Cevap
16Cevap
Bunu bana anlatmasına sinir olurum. Tabii eğer aramız iyiyse ve kötü niyetli anlatmadığına inanıyorsam sorun etmem. Mesela "ya çok ilginç ve kötü bir rüyaydı" gibisinden de anlatıyor olabilir.
Bunu bana söylemesi iyi niyetli olduğunu göstermez. O yüzden koyarım mesafemi baksın işine o da.
Demek ki geçmişte kardeşine yakıştırdığı biri varmış ama olmamış. Bilinçaltı günyüzüne çıkarmış yıllar sonra :)
Kin gutmem ama gelip bana böyle bir şey anlattığı için ins acırım.
Görümcem olacak şahsiyete bozulduğumu belli etmem güler geçerim 😂
Rüya bu istiyerek görmüyor ki azıcık trip ile tamamdır bu iş
Böyle bir rüyayı, gelinine anlatan görümcenin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Aç köpek rüyasında kemik görürmüş de. Sonra da ölleeee aklıma geldi de 😀
Umursamam.. onun gönlüne ben girmişsem görümce teferruattır.. görümce görmeyim ömrümce
Başkasını zaten anca rüyanda görürsün canım der gülerim niye sinirleneyim
Rüya sonuçta neyine kin güdüyüm? Kendi rüyamıza müdahale edebiliymuyuz ha gelip söylemeyebilir ya da anlatırken çok saçma rüyaydı gibi anlattıysa da sorun yok
abartma rüya sonuçta
rüyasında ne görebileceğini kontrol edebildiğini mi söylüyorsun yani
Çok da lazımdı, çekilsin kenera. Zaten rüyalar Biliç altının eklenmesiyle oluşan bir şey, o yüzden rüyalardan pek bir anlam çıkarmamak gerek.
sence ciddiue alincak bisey mi * git orgu or kitap oku ilgilencek bisey bul allah askina ya bunu hesaplicak kadar issiz olamazsin
Belki herseyi düşünen bi insanım. İşsizlikle ne ilgisi var.
Millet kadar ferah değilim. Ki takan insanlar da var.
findik cekirdegini doldurmicak konular hakkinda bu kadar dusunursen olan sana olur bebisim, boyle bir yapin olmasi senin sucun olmadigini anlasam da duzeltmesi gereken sensin.
Valla bu konular cinayete götürür 😂😂
😂😂
Hayırdır evli misin böylemi oldu
Yok hayır ben rüya gördüm de. Geline anlatildiginda ne düşünür diye düşündüm
Ecelinemi susadın 😂😂
Anlatmayim en iyisi diyecegimde kardeşime anlattım bile geline ulaşması çok sürmez sanirim😂
Sana yazılmıyor 😂😂
Orada mısın
Cevap
Güderim. Niye söylüyorsun
yani beklenenin olmaması durumu mu?
Bu kadar da kafayı yemedim
Aptal bir rüya işte
Gütmem, bana rüyalar bomboş gelir.
En İyi Cevap