Aile & Toplum Yaşınızı doğru tahmin edebiliyorlar mi? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Biri anya diyor diğeri Konya Bende anlamadım. Bakışa göre değişiyor sanırım Yaşınızı doğru tahmin edebiliyorlar mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet ama yaşımdan küçük durduğum için genelde yaşımda küçük derler her zaman 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. beni genelde yaşımın çok altında buluyorlar ama gönlüm en az 500 yaşında kasa genç dursa nolur 0 0 Yorumla
Gizemlii-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Yaşım 32 birisi 25 var mısın genç gösteriyorsun derken başka biri 35 diyebiliyor... 0 4 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Neden bu kadar fark oluyor acaba Yorumla Gizemlii-Adam +1 yıl Hiç bir fikrim yok. Yaşlarımız aynı sanırım seninle sana da birbirine uzak tahminler geliyor mu? Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Evet baya hemde Yorumla Gizemlii-Adam +1 yıl O zaman iki ihtimal var bu tahminler ya bakış açısına göre değişiyor ya da bu 32 yaş tahmin edilmesi zor bir yaş 🤣 Yorumla
Atıl1212 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Bana hep küçüksün sen diyorlar yaş oldu 29 hep görenler 23 24 falan diyor hoşuma gidiyor ama 😊 0 4 Yorumla Molina1 +1 yıl Evet çok genç duruyorsun Yorumla Atıl1212 +1 yıl @Molina1 😊 sakalları kesince hele Yorumla Molina1 +1 yıl Güzel bişey bu kıymetini bil:) Yorumla Atıl1212 +1 yıl @Molina1 aynen 😊bilmeye çalışıyorum Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya yaşını gösteriyorsun diyorlar ya da daha büyük gösteriyorsun. Herkes abi demeye başladı zaten. Yaşlandık 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 22 misin diye soran olmuştu. Uydursa anca bu kadar saçmalardı. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çoğu zaman birkaç yaş küçük tahmin ederler sesimden ve tavırlarımdan olabilir. 0 0 Yorumla
Redww Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Bilemiyorlar inanmıyorlar da bazen ben de şaskinm😄 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır. Otuz otuz beş arası sanıyorlar. Bilmiyorum hayret ediyorlar 🤔🤔 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Yok genel olarak herkes 21 22 diyor en fazla 23 ama öyle değil daha yeni 28 olacağım 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Yaşımı tahmin etmiyorlar söylüyorum zaten tahmine gerek yok 0 0 Yorumla
iamBÖKE Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben 20 yasindayim biraz büyük gösteriyorum bende farkındayım 0 0 Yorumla
EvasioN Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. sakallı 28 30 diyolar genelde beybi feysken tutturuyorlar yav 0 0 Yorumla
OğuzhanKK Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bende aynı durumdayım ilk bakışta 16-17 diyorlar sonra dikkatli bakınca 24-25 diyorlar 😀 0 0 Yorumla
2bira1sigara Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Onların görmek ve istediği yaşta olmanı istedikleri için kimi zamanlarda.. her yaş oluyoruz.😀 0 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Yok ya geçen işte 17 misin dedi bi teyze 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sorma hep olgun duruyordum 0 0 Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bana da öyle tutarsız tahminler geliyor 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Genelde yaşıma yakın tahminde bulunurlar 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorlar :) 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet ama yaşımdan küçük durduğum için genelde yaşımda küçük derler her zaman
beni genelde yaşımın çok altında buluyorlar ama gönlüm en az 500 yaşında kasa genç dursa nolur
Yaşım 32 birisi 25 var mısın genç gösteriyorsun derken başka biri 35 diyebiliyor...
Neden bu kadar fark oluyor acaba
Hiç bir fikrim yok. Yaşlarımız aynı sanırım seninle sana da birbirine uzak tahminler geliyor mu?
Evet baya hemde
O zaman iki ihtimal var bu tahminler ya bakış açısına göre değişiyor ya da bu 32 yaş tahmin edilmesi zor bir yaş 🤣
Bana hep küçüksün sen diyorlar yaş oldu 29 hep görenler 23 24 falan diyor hoşuma gidiyor ama 😊
Evet çok genç duruyorsun
@Molina1 😊 sakalları kesince hele
Güzel bişey bu kıymetini bil:)
@Molina1 aynen 😊bilmeye çalışıyorum
Ya yaşını gösteriyorsun diyorlar ya da daha büyük gösteriyorsun.
Herkes abi demeye başladı zaten. Yaşlandık
22 misin diye soran olmuştu. Uydursa anca bu kadar saçmalardı.
Çoğu zaman birkaç yaş küçük tahmin ederler sesimden ve tavırlarımdan olabilir.
Bilemiyorlar inanmıyorlar da bazen ben de şaskinm😄
Hayır. Otuz otuz beş arası sanıyorlar. Bilmiyorum hayret ediyorlar 🤔🤔
Yok genel olarak herkes 21 22 diyor en fazla 23 ama öyle değil daha yeni 28 olacağım
Yaşımı tahmin etmiyorlar söylüyorum zaten tahmine gerek yok
Ben 20 yasindayim biraz büyük gösteriyorum bende farkındayım
yok be ex aşkım herkes daha genç gösterdiğimi söylüyor
sakallı 28 30 diyolar genelde
beybi feysken tutturuyorlar yav
Bende aynı durumdayım ilk bakışta 16-17 diyorlar sonra dikkatli bakınca 24-25 diyorlar 😀
Onların görmek ve istediği yaşta olmanı istedikleri için kimi zamanlarda.. her yaş oluyoruz.😀
Genelde 17-18 diye tahmin ediyorlar maalesef :)
Yok ya geçen işte 17 misin dedi bi teyze
Genelde yüksek söylerler kalpli ve saçlarımda aklar olduğu için
Sorma hep olgun duruyordum
Boyutlar insanı şaşırtabilir
Bana da öyle tutarsız tahminler geliyor
Genelde yaşıma yakın tahminde bulunurlar
üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorlar :)
Hayir edemiyorlar
Bana 17 demişlerdi
Az çok evet
24 sün sen
Hayir