En son kimden nasıl bir iltifat aldınız?

Ben sakızdan iltifat aldım, sakızın üstünde "şeker içermez çünkü şeker sizsiniz" yazıyordu. 😌🌸
benim dershanede bayan türkçe öğretmenim var birebir dersime giriyor sürekli ders esnasında yakışıklım yakışıklı bey diye hitap ediyor bir keresinde de aşk böceğim demişti
Bir müşterime yaşadığı sıkıntı için danışmanlık vermiştim. Ödeme yapalım vs. dediler. Ufak bir şey zaten gerek yok dedim. Ben öyle deyince adamda bana vermeyi planladığı parayı lösev e bağışlamış. Bir hayra vesile olduğunuz için teşekkürler demişti. Adamın düşüncesi hoşuma gitmedi desem yalan olur. Millet beleş iş yaptırmak için uğraşırken bazıları hala dürüst yaşıyor. Umarım daha da artar böyle insanlar
Yaa umarım dünya bence böyle insanların hatrına dönüyor yoksa devir çok kötü 🙄
Cevap
15Cevap
İltifat sayılır mı bilmem ben saymıyorum ama burada sorduğum da pofuduklarım bunu iltifat olarak algılayıp ona göre yorum yapmıştı. Hoşlandığım çocuk tartışırken bana "Seni gören çocukta kalp krizinden gidiyor." Demişti. Bu iltifat sayılır mı? Bilen biri itiraf etsin sayar mısınız bunu iltifat 😂
Sayılır tabii ki 😌❤️
En son @KürkMantoluHayri ablamdan iltifat almıştım ve ilk iltifatımı da o yapmıştı çok teşekkür ediyorum kendisine 😊😊
Yaa sitenin viplerindensin demek 😂
canımmmm ben sana hep ederim kiii <3 iltifatı hak eden nadir insanlardansın
Yaa bu kadar tontiş bi adminimiz olduğu için çok şanslıyız 😍
valla asıl ben şanslıyım bu kadar mükoşpoloşko üyelerle muhattap olduğum için <3
@KürkMantoluHayri ◕ᴗ◕✿
Ablamdan aldım dün "Görmeyeli ne kadar güzelleşmişsin" dedi.
Hep bi ablam olmasını istemişimdir bu arada güzelliğinden herkesin gözleri kamaşıyor olmalı 😌✨
Ablamı al senin olsun wicğgöaicğgö
Yanında ben fıs kalırım hakkını yemeyelim şimdi 🧚♀️
Sen de benim abimi alabilirsin wğdfşeşflslfl
Fıs kalırım ne demek bi daha duymiyim.. 😾
boavis haklı bu sitenin en güzel kızı sensin 🖤
Hatırlamıyorum ne kadar olduysa artık iltifat almayalı.😃
Göz rengin çok hoşmuş 😌💕
En son akşam görüşeceğim beyfendiden iltifat aldım. Ellerim için kalem gibi dedi.
Gerçekten de çok güzel elleriniz var 🤭😍
Teşekkür ederim 🙂 burada ilk defa bu iltifatı yapan kadınsınız , teşekkür ederim 🙈🙂
Ne demek rica ederim buluşmanız güzel geçer umarım~ 🌸
Date şeklinde değil ama iyi geçecektir. Teşekkür ederim.
🌼
Yiaaa sakız çok tatliymiş ben onu çiğnemeye kiyamazdim kdmsksm
Ben kıyıyorum 😂
Yaa deli skmsksmwk
Sevdiğim bir insan iltifat etmişti en son. Ama pekte iltifat gözüyle bakmıyorum artık çünkü günlük rutinimiz oldu adeta. Çok güzelsin demek vs ¢
Komşumuzdan. ''Sen erkeksen benim kocam ne? Maşallah'' demişti.
Komşun ayıp etmiş
Evet biraz yv şak bir kadın zaten. Selam vermesem bile gelip muhabbet kuruyor
Bence ondan uzak durun sonra kocasıyla geçen en küçük tartışmada size suç atar adamla hiç olmadık yere kavgalı olursunuz
Tasinacagim yakında ve sebeplerden biri de bu :)
Adını memur yanlislikla mi hilmi diye yazmış? Bildiğin Hilti sin sen dedi karım.
Hilti ne demek 😂
Darbeli matkap🤫
İş arkadaşımdan o günkü görünüşüm ile ilgili iltifat aldım
İş yerinden bi arkadaş yazmıştı. İltifat detayı bende kalsın
Annem 5 yıl önce falan etmişti, artık o da etmiyor.
Kombinin çok güzelmiş demişti birisi. Ben de başka birine patiklerin çok hoşmuş demek isterdim:))
Ya ayıptır sorması ama sapık mısın
Ne alakası var yahu. Hem cevabı beğenip hem de sapık mısın diye soruyorsun:)
Ben herkesin cevabını beğeniyorum bana laf atsa bile alışkanlık olmuş konuyu değiştirmeye çalışma ve sapık gibi beni stalklama
Sadece sapıklar mı stalklar?
Neyse ne kardeşim amacın belli ayak fetişin var herhalde her yorumda aynı şey... Yok yünlü çorap, yok patik, yok tayt... Beni bi sal!!!
Ne ayağı be hiç sevmem öyle şeyleri aslkdamsşds. İki sarayım diye patik matik dedim. Sapık olsam taytını görmek isterdim:)
Bana hiç de istemiyo gibi bi izlenim bırakmadın :)) sen bi gizliden çık ilk işim seni engellemek olacak
Taytlı görmeyi kim istemez ki? Deli misin. Çıkmayayım da engelleme:)
Götminyum taşından daha güzelsin
O nası bi taş DŞVKDKJSKCJSĞXP
Dünyanın en değerli taşı ve yeryüzünde sadece 2 tane var
Ama ismi de bir o kadar nadide 😂
Annem Öküzüm Dedi🤦🤦😅
WĞFĞCDSLFKD seni sevdiğimdendir
Sevdiğindendir dicektim bu arada😂
Pamuk şekeri iltifat sayarsak o olabilir 😅
Bilmem 😄
Değildir o zaman ya 😂 tek aklımda kalan oymuş başka hatırlamiyorum
Öyledir bence 🥰
Teşekkür ederim o zaman 🍫😌