Babadan Kurtulmak?

Daha çok gencim ve ailemle yaşıyorum, tabii buna tam olarak yaşamak denirse , babam çok dengesiz biri ve hiç sevilebilecek biri değil. Her zaman mutsuz ve sinirli , kardeşim ve bana para ödeyerek iyi bir babalık yaptığını zannediyor. Oysaki hayatımızı evin içinde ölü gibi , annem sakin ve mutlu biri fakat 16 yıldır babamı çekince o da ona karşı agresifleşmeye başladı. Haklı kadın. Çok çağresizim çok mutsuzum, insanın kendi evine gelesi yok , herkes okul çıkışı eve gitmek için kestirme yol arar , ben ise bile bile yolumu uzatırım , onun anneme bana ve kardeşime kurduğu baskı yüzünden ev yaşanmaz halde. Ders notlarım düştü ve derslerime odaklanamıyorum. Onunla aynı evi paylaştıkça hiçbir şey yapasım gelmiyor. Keşke sadece sinirli olsa , bunun yanı sıra hep haklı olmaya çalışan biri , onun sözünü haklı bulmayınca bağırıyor hatta vurduğu da alıyor. Kaç yaşıma gelmişim hâla dayak yiyorum. Bu hiç bir şekilde normal değil. Evden kaçıp gidesim var. Beni zamanınd özel okullara götürdü ve dershanelere yazdırdı fakat bunların yanı sıra evde kavga gürültü eksik olmadı. Anneme şiddet uygulamışlığı bile var.

şu an bile bizimle kavgalı ve her an ne yapacağı belli değil. Zaten sakinleştirici hap kullanan biri. O kadar çaresizim ki ailem hakkındaki herşeyi size sundum. Lütfen beni bu acıdan kurtarın.

Babadan Kurtulmak?