Bir erkek için 540 KM yol gidilir mi?

yeni konuşmaya başladığım biri var. aramızda 540 km var ama bu sıra durumu yok, ekonomik olarak zorda. sizce görmeye ben gitmeli miyim?
Gitme ayağına. Sonra sevmez değer bilmez. Olması gerekenden fazla değer verme. O kim ki ayağına gideceksin. Tanımıyor etmiyorsun.. Hem zaten çok iyi biri falan olsa etrafındaki kızlardan biriyle beraber olmaz mıydı?
Git emin olursun o kişiden o kadar yol gidemezsen. ortak bir yerde buluşun..
540 km gitme 250 km git ya da 300km olursa, olmazsa yinede git emin olursun..
Herkes öyle imkan bulamıyor maalesef kimisinin daha uzaktır.
Gidilir gidilmesine de işte yaptığın fedakarlıkları burnumuzdan getiriyorlar sonradan. Ama sevgisine sana verdiği değere yürekten inanıyorsan gidilir.
Cevap
31Cevap
iliski yoluna mi girdiniz? O hic geldi mi senin yanina? Bunlar önemli düsünceler..
Sevgiliyseniz tabiki gidilir, veya o bugüne kadar 4-5 kere gelmisse sende 1 kere gidebilirsin, ama daha hic bulusma olmamissa veya sadece 1 kere falan görüsdüyseniz asla gitme, ugrassin cabalasin, cok görmek isteyen bi yolunu bulur :)
Zor kiz ol, agirligini koy, her he diyenin pesinden gitmeyecegini görsün.. keske banada biri böyle tavsiyeler verseydi, ben yasadim, varimi yogumu ortaya koydum, pisman oldum.. sen olma diye diyorum
Bilmem kaç milyonluk şehirlerde oturuyoruz da bir ton erkek kadın var da kendi şehrimizden bulamıyoruz başka şehirden mi buluyoruz saçma
Ben başka şehirden buldum. Durumu oldukça o geliyor. 6. yılımıza girdik. Salı günü yine gelecek Allah'ın izniyle.
Yeni tanışışsın şimdiden bu kadar iyi niyetli olursan harcalar seni. Yarın bi gün senden borçta ister haberin olsun
yeri gelir sen gidersin yeri gelir o gelir birliktelik zor zamanda da olsa beraber olmayı gerektirir aşkta gurur olmaz.
Ben vaktinde 600 km yol gittim şu an evliyiz. :) İlk fırsatta o da gelir yeter ki doğru insan olsun.
Ben 3000 km gitmiştim saf gibi 😂 sadece önceden bilmek lazım buna değecek mi değmeyecek mi o zaman gidilir
Değil 540 km bu saattten sonra milim gitmem kimseye.
Ablacım yola vereceğin parayı çocuğa ver ekonomik sıkıntısına iyi gelir.
Bak duruma. İyice tanımadan gitme. O gelsin.
ben bir kız için gittim. çok heyecanlı oluyor
Ben bir kadın için 650 km yol gittiysem sen de bir erkek için 540 km yol gidebilirsin
Ferhat koca dağı devirdi. Sen 540 km yolu yürüyerek gitmiyorsun ya. Hayallerinde varsa git.
Seviyorsan gidilir. Bu işin erkeği kadını yok.
Bir insan için gidilir❗️
Gi-dil-mez nokta görmek istiyorsa o gelsin ama biraz daha zaman geçsin
Bu ilişki değiyorsa , yani ondan bu kadar eminsen gidebilirsin tabii ki..
Ben urfadan Sakarya ya gitmiştim 😅 2 yıl boyunca gittim geldim ayda bir sonra oraya yerleştim ailesinden dayak yedim 8 yıl pes etmedim sonra olmadı bende İstanbul'a yerleştim
@aerolite hayır manavdı
Yeni konuşmaya başladığın biri için gerek yok bence o kadar masraf etmene hemde kız tarafı olarak senin gitmen gerekmez, o gelmeli
Kanka ben daha yakınım bana gel. Seni yemeğe götürür yemekten sonra si.. kerim bir güzel sonra evine ben bırakırım
İlk erkek gelsin , biraz sabredebilirsin. Baktın güvenilir sevilecek insan o zaman sende gidersin
En İyi Cevap