Bir kadın söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa erkek artık tüm şansını kaybetmiştir...

bu sorum özellikle bayanlara tabi ama bu tarz bişi başına gelmiş erkek de varsa yorumunu yazabilir.. Ayrılalı biraz uzun 1 zaman oldu , ilk başlarda ona yoğun 1 duygum yokken şu anda gittikçe alevlendi diyebilirim , ortak arkadaş yok tanıdık büyüklerimiz sayesinde tanıştık , kötü ayrılmadık aslında 1 mesajla bitti 1,5 aylık ilişki , bana geleceğimiz yok ama arkadaş kalabiliriz dedi sonrasında aradan 1-2 ay geçti facebookta selam verdim o cevap vermedi sonrasında facebook sayfasında başlıktaki yazıyı yazdı , yani hiç konuşmak istemediğini düşündüm ama nedense facebooktan da silmedi , sorum şu herşey tamamen bitmişmidir yoksa aradan uzun zaman geçmiş olsa da bir şekilde eski sevgisini kazanabilirmiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
yok benimki aldatma değil öyle biri olmadığımı kısa sürede anladı , benimki daha çok ona karşı olan ilgisizliğimden ama şu an dediğim gibi duygular çok yoğun ona karşı...
Bir kadın söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa erkek artık tüm şansını kaybetmiştir...