Merhaba, kaç para olursa olsun böyle bir şey yapmam mümkün değil. Hiçbir zaman da söz konusu dahi olamaz. İnsanın bir parça kendisine saygısı varsa böyle bir şeyi kabul etmez diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Amerikada satardım, o parayla Türkiyeden yeni böbrek alır taktırırdım. Amerikaya gidip yine satar kâr ederdim. Alttaki "Böbreksiz yaşamanın zorluğunu bilseniz şaka yapmazsınız" diyen duyarlı arkadaşa armağan ediyorum bu görüşü jddjhd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sadece tırnağimin törpülenecek tarafını feda ederim para için
Merhaba, kaç para olursa olsun böyle bir şey yapmam mümkün değil. Hiçbir zaman da söz konusu dahi olamaz. İnsanın bir parça kendisine saygısı varsa böyle bir şeyi kabul etmez diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Amerikada satardım, o parayla Türkiyeden yeni böbrek alır taktırırdım. Amerikaya gidip yine satar kâr ederdim. Alttaki "Böbreksiz yaşamanın zorluğunu bilseniz şaka yapmazsınız" diyen duyarlı arkadaşa armağan ediyorum bu görüşü jddjhd
Sağlık önceliklidir. Para için yapmam ama sevdiğim biriyse karşılıksız veririm.
para için sabah 8 de kalkıp işe geliyorum akam altıya kadar c. p. tatil başkada hiçbişi yapmam paraya gereken taviz verildi
Böbreksiz yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilseniz böyle şeylerin şakasını bile yapmaya korkardınız.
Şaka yaptığımı kim söyledi? Verenler var diye duymuştum ve merak ettim sadece
Çok zor heyetten geçmesi mümkün değil merdiven altı yerlerde kayıtsız falan yapılıyordur belki.
Yapılmaması daha doğru elbette ☺️
Basit bir ücret için bu yapılacak şey değil ki para için saa şeyler yapmam
1.5 para mı ya bu zamanda 10 mil a düşünürüm
Bir ev fiyatına bir böbrek, mantıklı, Selim beyin son teklifi nedir peki
sağlık hiçbir şeye değişilmez, değişilmemeli
Saçmalama tabiki de hayır
hayır asla yani
10m den aşağı satmam 😂
Satacak olsam satardım :))
Yok mirasim daha fazla jsjsjsj
Gerekiyorsa satardım hayat zor
Satmam benden değerli değil para