kadınlar o kadar acilmislarki ortalığa dokulmuslerki ne ar var ne edep kadınlardan soğudum lgbt bireylerini elde etmeye calisiyolar her yerlerini açıyorlar milletide günaha sokuyolar lgbt diye niye bagiriyolar onların hayatına giriyolar ortalık kayniyo yeminle kızlar bozulmuş kiz olarak doğmuş kendini erkek gibi hisseden kişileri bile yoldan cikardilar bunlar böyle imansız işte ortalık yeminle kadın dolu trans erkeklerin sokağa çıkmasına gerek yok daha tanışır tanismaz adamların dibine giriyolar bunlar lgbt diye boşuna yirtinmiyor hayatlarına giriyolar o trans erkekler bunlara acimazki kullanır kulllanir atar. kullanmak onların amacı biz biyolojik erkekler seviyoruz kalpten elin inmesi kullanıp atıyor o değerli oluyor elin ib. nesi tabi soyun diyecek kullanmayı seviyor çünkü o trans erkek diye havladiklari erkekler varya bunları varya kullanıp kullanıp çöpe atiyolar biz translardan daha temiziz adamlar bütün kızları kullanıyor kızlarda lgbt diye bagiriyo çok fazla kullaniliyosunuz kızlar haberiniz olsun sizi sadece başka amaç için kullanıyor trans erkekler siz niye o utanmaz güzel kardeşim günahkar allahsız adamlara asiksiniz bizde dinimize aşığız harama gidiyorsunuz diz cokuyosunuz bu kadınlar evlenmiyor çünkü lgbtnin dibinde geziyolar bu devirde kızlarla evlenilmez hepsi lgbtnin evinde geziyo adam kız olarak doğdum erkek gibi hissediyorum diyo soyunuyo koynua giriyo azg. lar zaten bu lgbtlilerin işi gücü başka seyler biyolojik erkekler olarak zina sevmeyiz bu trans erkeklerin işi gücü başka seyler Allah ıslah etsin kadınları ve lgbtyi bireylerini düzgün biyolojik erkek neyinize yetmiyoda ib. ne peşinde kosturuyosunuz hangi kıza baksam ib. ne pesindeler yasak ya haram ya Allah bitek lgbtyi yasaklamış ya kadınlar da kuduruk giriyolar bunların hayatına giriyolar lgbt bireyleri bu kadınları ezip harciyolar bunlar hala lgbt pankartı aciyolar çünkü lgbt ile birlikte oluyolar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mağarandan çık, insanlar özgür yaşıyor bu seni neden delirtiyor?
Çölüne geri dön...
burası Türkiye Müslüman ülke lgbt diye pankart acsmazlar kadınlar evlenmiyor lgbt yuzunden Lut kavmi dedikleri bu iste erkekler azap çekiyor onlar yüzünden iki tane top. itop için kocalarını sevgililerimi aldatiyolar kız olarak doğmuş kendini erkek gibi hissediyorum diyo kadınlarda bunlara ölüp geberiyo onların tek amacı sapkınlık onlar bu dünyaya sadece cinsel olarak bakarlar kadınlara acimazlar kullanırlar atarlar sadece elde edene kadar elde ederler sokağa atarlar onlar sizi bacım. bu yaptı zaten ortalık fokur fokur huzur kalmadı evlerde
mağaranızda ağlar mısınız rica etsem
bütün kızlar bu lgbtnin peşinde cokmu zoruna gitti ib. nelerine laf etmem cokmu üzüldün trans erkeklerin yatağında tek gecelik kadın. siniz onlar önüne gelen bütün kadınları siki. p atiyo size aciyorum seks objesi siniz güzel kardeşim için gözyaşı dökersiniz anca onlar keyfine düşkün insanlar nefisleri için Allah'ı terkeden adam kadınları da kullanır sadece
kadın bedeninde dogupda erkek olmak isteyenler sizi sırf organlarıniz için kullanıyor bir kız ben erkek olmak istiyorum diyosa kadınlara napmak ister sik. mek ister sizi sadece kullanıp kullanıp atmışlar sokağa onların eskortusunux siz ülkeden hadi ordan gidin ya
kadınlar ve lgbt bireyleri koyun koyuna geziyolar ne eden var ne ahlak igrendim soğudum dünyada ilişkide istemem kadında istemem ne pislik bir çağa denk geldik
Sonra da niye erkekler bakıyor laf atıyor. d
lgbtnin bacım. busu olmuş bütün dünyadaki kızlar nerde ib. ne varsa onlarla *. iyolar ondan lgbt diye yirtiniyolar bu trans erkek dedikleri adamlar varya bu kızları kullanıp kullanıp sikip sikip kandırıp kandırıp atiyolar kadınlarda fingirdek fa. hişe hep akılları ib. nelerde kıyamet kopsada kurtulsak kızlar kudurmuş kudurmuş lgbt diye kuduruyo azgi. n köpekler hiç bir kadını sevmiyorum tiksindim lgbtden sonra hepsi lgbtnin. oto. sbuluginu eskort. lugunj bedava yapiyolar
kadınları fa. hise gibi kullanıp atan trans erkekler için biyolojik erkekler olarak bizim kalbimizi kırıp harcadiniz kızlar Allah belanızı versin
Bence her türlü insan a*zg*ın.
git ötede ağla
senin sevgilimde gitsin trans erkeklerin koynunda sevi. ssin de ozaman aglarmisin aglamazmisin gör kadınlar lgbt peşinde koşuyor toplum bozuldu din elden gitti lgbt yuzunden herifler karilarimizi kızlarımızı koynuna aliyolar sen erkek olarak kızların seni sikledi. gini mi düşünüyorsun akşama kadar lgbt diye * . ciklarini yirtiyolar o yarım erkekler trans erkekler için agliyolar erkek beylerine yetmediyse ib. nelerin altındalar kadınlar herkesi yoldan çıkarır o trans erkeklere aşıklar kadinlsr sende kendi aranda ib. neleri savunuyor senin karinida alırlarsa trans erkekler görürsün kaxigin sapini