Kadinlar o kadar açılmış saçılmış piyasaya dokulmuski her yer çok kötü kıyamet kopacak mı sizce?

kadınlar o kadar acilmislarki ortalığa dokulmuslerki ne ar var ne edep kadınlardan soğudum lgbt bireylerini elde etmeye calisiyolar her yerlerini açıyorlar milletide günaha sokuyolar lgbt diye niye bagiriyolar onların hayatına giriyolar ortalık kayniyo yeminle kızlar bozulmuş kiz olarak doğmuş kendini erkek gibi hisseden kişileri bile yoldan cikardilar bunlar böyle imansız işte ortalık yeminle kadın dolu trans erkeklerin sokağa çıkmasına gerek yok daha tanışır tanismaz adamların dibine giriyolar bunlar lgbt diye boşuna yirtinmiyor hayatlarına giriyolar o trans erkekler bunlara acimazki kullanır kulllanir atar. kullanmak onların amacı biz biyolojik erkekler seviyoruz kalpten elin inmesi kullanıp atıyor o değerli oluyor elin ib. nesi tabi soyun diyecek kullanmayı seviyor çünkü o trans erkek diye havladiklari erkekler varya bunları varya kullanıp kullanıp çöpe atiyolar biz translardan daha temiziz adamlar bütün kızları kullanıyor kızlarda lgbt diye bagiriyo çok fazla kullaniliyosunuz kızlar haberiniz olsun sizi sadece başka amaç için kullanıyor trans erkekler siz niye o utanmaz güzel kardeşim günahkar allahsız adamlara asiksiniz bizde dinimize aşığız harama gidiyorsunuz diz cokuyosunuz bu kadınlar evlenmiyor çünkü lgbtnin dibinde geziyolar bu devirde kızlarla evlenilmez hepsi lgbtnin evinde geziyo adam kız olarak doğdum erkek gibi hissediyorum diyo soyunuyo koynua giriyo azg. lar zaten bu lgbtlilerin işi gücü başka seyler biyolojik erkekler olarak zina sevmeyiz bu trans erkeklerin işi gücü başka seyler Allah ıslah etsin kadınları ve lgbtyi bireylerini düzgün biyolojik erkek neyinize yetmiyoda ib. ne peşinde kosturuyosunuz hangi kıza baksam ib. ne pesindeler yasak ya haram ya Allah bitek lgbtyi yasaklamış ya kadınlar da kuduruk giriyolar bunların hayatına giriyolar lgbt bireyleri bu kadınları ezip harciyolar bunlar hala lgbt pankartı aciyolar çünkü lgbt ile birlikte oluyolar

Kadinlar o kadar açılmış saçılmış piyasaya dokulmuski her yer çok kötü kıyamet kopacak mı sizce?