Ne yapıcam bilmiyorum çok sıkılıyorum?

Evliyim 20 yaşındayım bir oğlum var şu anda 19 aylık eşim 8 saat çalışıyor bir hafta önce baya büyük bir kavga etik ban ağza alınmayacak laflar söyledi bir oğlumuz olduğu için terapiste gitmeyi aile büyükleri önerdi kabul eti iki gündür iyiyiz sorun yok ama benim içim daralıyor sürekli canım sıkılıyor me yapsaö bilemiyorum oğlumla oyun oynuyorum sürkeli temizlik yapıyorum kendş kendime video izliyorum yalnız başıma balkonda oturuyorum ne muhabbet var ne bir şakalaşma ne bir filim izleme içim çok sıkılmaya başladı artık cidden kendimi iyi göstermek için yalan yazmıyorum ki yazsam elime ne geçicek sürekli oğlumuza bakıyorum evim hep tertemizdir yemeğim eksik olmaz sürekli süslüyümdür de hep işten gelmeden önce süslenirim yemek yeriz kahve yaparım tek isteyim ilgi sarılmak konuşmak bazen içim daralıyor ağlamak istiyorum ama sanki ağlasam anlamıcak derdimide anlatmak istemiyorum artık eşime çünkü ben yoruldum işte çoçuktan işten deyincede sen kendini söylüyorsun diyor anlamıyorum daha ne yapayım internet üzerinden işte yapıyorum eve her hafta para koyuyorum elektirik su her şey yeme dahil ortak ödüyoruz kendi şeylerimi kendim karşılıyorum her şeyimi yapıyorum ama olmuyor artık ne yapıcam bilmiyorum bebeğim küçük ve babasına çok bağlı o yüzden boşan falan değilde kendi kendime oğlumla nasıl daha iyi vakit geçirirm canımın sıkımtısı nasıl geçer ne iyi gelir bana yardımcı olun lütfen teşekkür ederim

Ne yapıcam bilmiyorum çok sıkılıyorum?