Ya benim daha yeni doğduğum yıllar ama nasıl merak ediyorum bi bilseniz o dönemin popuna sardım son günler de jsjsjsj
Not:yaşımı buraya çok girdim,2003 doğumluyum
Ya benim daha yeni doğduğum yıllar ama nasıl merak ediyorum bi bilseniz o dönemin popuna sardım son günler de jsjsjsj
Not:yaşımı buraya çok girdim,2003 doğumluyum
Evlerde tek televizyon vardı evin büyüğü hangi diziyi izlerse herkes onu izlerdi. En çok izlenen diziler yılan hikayesi, deli yürek çocuklar duymasın gibi dizilerdi. Komedi olarak her cuma olacak o kadar programı izlenir hafta sonu da standart şahane pazar programı ve televole izlenirdi. Galatasarayın Avrupa maçları efsaneydi. Çocuklar olarak da sporcu kartları ve taso ile oynardık. Ateriler populerdi bilgisayar her evde yoktu vs güzel zamanlardı hala özlüyorum o zamanları.
Cevap
3Cevap
Keksodıdkdlc kime sorsam biri kötü diyo biri çok iyi ailenin durumuna göre deişiyo
Şuanda 2000liler tam bir ergen hepsi uzi ve çakal delisi tuhaf tuhaf giyinip tuhaf tuhaf triplerde hepsi 23 yaşlarına geldiler ama ergenliğin deli noktasını yaşıyorlar galiba 23 yas öyle demek ki
Şu an diz boyu kar yağmış olurdu mesela
Yaz yaz gibi kış kış gibiydi demi bende hayal meyal hatırlarım 12 13 yıl önceyi falan
Daha iyi diyen romantijleri dinleme yine bktandi
İyidi çocuktum ozaman
Aynıydı şuanla
Bence aynı olamaz yani 15 20 sene geçmiş nasıl şimdiki devirle bir olur ki yine de senin görüşün saygı duyuyoree
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?