AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bulurlar steilma sakın öyle delilik yapma
Ha ailenle ilgili sıkıntıların varsa konuşarak çözmeye dene
Yaşın önemi yok nereye gidersen git bulurlar aileni üzme
Nasıl bulurlar işte
Ben yıllar önce görevdeyken mobeseler güvenlik kameraları otel kayıtları metrolar otogar biletler vs hepsine bakıyordum kısa sürede sonuç alıyordum şimdi sistemler daha da ilerledi
Peki isteyen herkes bakıyormu
Biri şikayetçi olur veya kayıp ilanı verirse evet
Çarşaf giyersem mesela ya da kılık değiştirsem
Hahahahah zor dostum zorrr ki geçinemezsin kötü yollara düşersin bugün bir kira 5-6 binden başlıyor her yönden zor
13yasindan beridir çalışan bir kıza para söz konusu değil ben sadece sakin bir hayat istiyorum
Bekar yaşça ufak sayılacak bir kıza tek başına geçim çok zor sen geleceğini sağlama al birini bul evlen kurtul ya da bir meslek sahibi ol ayaklarının üstünde sağlam dır
Birini bulup evlenmek asla aslaaa çözüm değil hayatımı bir adamın vicdanına bağlayacak bir kadın değilim ikincisi ailem okutmadi beni ben kendi kazancım ile biseyler yapmak istiyorum
Ozaman güzel bir iş bulup paranı biriktirip veya yatırımlar yapıp sağlam adımlar atacaksın
Reşit olduğun için bulsalar bişey yapamazlar. Fakat nereye gidiceksin napıcaksın başına bilet gelebilir boşu boşuna hayatını mahvettiğinle kalırsın.
Abla ben 13 yaşımdan beri çalışıyorum annemi kaybettim okutmadi babam çalıştığım hiçbir parayı görmüyorum hepsini onlara veriyorum çalışmasam kapidan dışarı çıkamıyorum ben okumak için her şeyi yaptım ailemi şikayet ettim her yere ama olmadı hep tehtit ettiler küçüktüm bilmiyordum okumaya hevesim kalmadı ama ben en azından kazandığım para ile bir yerlere gelmek istiyorum
Aynı yaştayız. Seni anlıyorum anlattığına göre zor fakat şu an kalabiliceğin bi evin var başına bişey gelme tehlikesi yok evden kaçsan gitsen nereye gidiceksin ki bi güvencen sahip çıkıcağını bildiğin biri varsa olabilir aksi takdirde kadınsın ve dışarıda her türlüsü var zarar görürsün kötü yola düşersin hayatın dahada alt üst olur. Sabretmeye çalış babanla konuşmaya ona durumunu anlatmaya çalış eğer kaçarsan gidicek yer bulamadığında ya da başına bişey geldiğinde şu an açık olan kapıda kapanır.
Dediklerini çok iyi anlıyorum ama benim ailemin gözünde kızlar sadece evlenmek için varlar ben böyle biri değilim hiçbir kız böyle olmamalı arkadaşım İstanbul'da yanlız kalıyor onun yanına yerlesirim
İstanbula gidicek paran var mı otobüs biletleri çok pahalı ve o arkadaşına ne kadar güveniyorsun ne kadar tanıyorsun yarın öbür gün aranız bozulunca gitmeni istemiyiceğinden ne kadar eminsin
İstanbul'da yaşıyorum bende ve her türlü insan var bi kadının tek başına olabiliceği bi yer değil akşam iş çıkışı kendini bilmezin biri peşine takılır Allah korusun
Param var o sıkıntı değil istanbulu hiç bilmiyorum istemiyorum da orayı daha küçük bir şehirde çalışıp kendime bakmak istiyorum
Küçük şehir bile olsa tek başına yapamazsın inan geçim zor kadın olmak dahada zor çok yıpranırsın
Devlet bulur ama ailene zorla gidemezsin artık reşitsin
Başına bela alırsın devir kötü
Sen istemedikten sonra bulamazlar, en fazla kayıp ilanı verirler ama 18 yaşından büyük olduğun içi n müdahale edemezler
Çözülemez artık
Bir önceki sorumda paylaştım bakabiliyirsaniz ordan okuyabilirsin
bulurlar ama polisler işlem yapamaz
30 dk sonra bulurkar hemde
Nasillll
Kapıdan çıktıgın an telefonun operatore gps bilni gönderir
Bu kadar riskli bir yola telefonla cikacagimi mi düşündün😅
Her yerde kamera var anında konumun bulunur
bulurlarda sen istemeden geri donmessin
Mesela nasıl bulurlarr
yani dogal olarak ikametgah verceksin?
Ordan bulabilirler mi ki ikametgah bilgileri herkesle paylasiliyormu
savcı isterse evet
Devlet arama baslatamaz ki ben kayıp değilim derim
bilemessin.
Bulur da niye kaçıyosun
Bir önceki sorumda paylaştım bakabiliyirsaniz ordan okuyabilirsin çok karışık yani
Seviye falan yeterli değil ne biçim uygulama ya
Bilgi verilmiyor ki burdan hemen hesap kapanıyor yazacam da hepsini birleştir😅
Müge bulur