Aile & Toplum 18 binden 4 bine düştüm para dayanmıyor nolcak böyle? delidolubiriii Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hesabimda 18 bin vardı 4 bine kadar düştüm para buzun güneşte erimesi gibi eriyor sanki😂 Güncellemeler+1 yıl Dışardan cok yemek yiyorum bütün kebapçılar beni tanir İstanbul da 😂 18 binden 4 bine düştüm para dayanmıyor nolcak böyle? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 18i nasil katlayabilirim dicene harcamissin tipik Tembel Türk kafası 0 4 Yorumla delidolubiriii +1 yıl Katlayam derken onu da kaybedelim senin gibi 😂 Yorumla FLawyer34 +1 yıl Ben kaybetmiyorum ki. Cok sukur kazaniyorum. Yorumla delidolubiriii +1 yıl Şu işin sırrını bizede ver broo🤫 Yorumla FLawyer34 +1 yıl Senin eline tonlari doksem gene 0 larsin 😂 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl O kadar çok kebap yersen olucağı buydu djdjdndö 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı. Senin yine 18 den 4 düşmüş Benim sıfır a düşüyor 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Birikim yapmak en iyisi 😂 0 0 Yorumla
emrekese Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Yok artık ne yaptın o kadar parayı😮😮😮 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Güneşte buz bu kadar çabuk erimiyor 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. a g sağlık löp löp et olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kripto beni hayattan soğuttu ama yapacak bir şey yok düştüğü kadar kazandıracak da😂 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. hazıra dağ dayanmaz calısmıyor musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl az gez az 0 2 Yorumla delidolubiriii +1 yıl Senin kadar gezemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biz gezmiyoruz... Yorumla
Sekerkizcandy_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ne aldın 0 1 Yorumla delidolubiriii +1 yıl Yeme içme kıyafet vss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
18i nasil katlayabilirim dicene harcamissin tipik Tembel Türk kafası
Katlayam derken onu da kaybedelim senin gibi 😂
Ben kaybetmiyorum ki. Cok sukur kazaniyorum.
Şu işin sırrını bizede ver broo🤫
Senin eline tonlari doksem gene 0 larsin 😂
O kadar çok kebap yersen olucağı buydu djdjdndö
Senin yine 18 den 4 düşmüş
Benim sıfır a düşüyor
Birikim yapmak en iyisi 😂
Yok artık ne yaptın o kadar parayı😮😮😮
Güneşte buz bu kadar çabuk erimiyor
a g sağlık löp löp et olsun
Kripto beni hayattan soğuttu ama yapacak bir şey yok düştüğü kadar kazandıracak da😂
hazıra dağ dayanmaz calısmıyor musun
bayirdir nwyw harcadin o kadra arayi
az gez az
Senin kadar gezemiyorum
biz gezmiyoruz...
Ne aldın
Yeme içme kıyafet vss