Dün laf arasında eşimden duydum iş arkadaşı kadın kocama demir adam diyormuş iş mi atıyor evlenip boşanmış biri. İnsan neden böyle bir şey der ki? Spora gidiyor eşim tek sebebi bu olamaz değil mi? Canım sıkıldı..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende haftade en az 4 gün fitness yapıyorum ve zamanında buna benzer iltifatlar aldım, amacım seni heyecanlandırmak değil fakat genelde bir kadın erkeğin vücudunun sertliğine ve gücüne dair bir söz söylüyorsa bu her zaman cinsel anlam taşıdı. Sonradan dozajı arttırdılar, ellemeler.. daha sık iltifat etmeler vs. yani kadının senin kocana fiziksel anlamda bir çekim duyuyor olması çok olası
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu sana diyen kocan ayıp etmiş. Biliyor senin ne tepki vereceğini. Sen ömür boyu unutmayacaksın bu lafı. Belki kocan seni kıskandırmak İçin sallamış olabilir bu lafı.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin fiziğini beğeniyordur. Ya birde bende iltifat ederim ama bir ciddiyeti yoktur takılmak için demiş olamaz mı? Öyle dedi diye asılıyor denilmez aradaki samimiyetleri önemli ama tabiki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
35Cevap
Kusura bakma ama bi kadın ya da bi erkek laf edemez sana biri laf etse kocan sinirlenirdi ama sende bi eşinle konuş uzak dursun yüz vermesin kadına evli bir çiftsiniz o kadın yüzünden yuva bozulur dikkat edin eğer kadın eşinle samimili fazlaşırsa bu iş iyi olmaz kadın yakınlık kurarsa eşin başka bi iş bakıp çalışsın bu kıskanmakla alakası yok Bi kadına evli adama iltifat edemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut. Is ortamında öyle birbirine lakap takanlar var. İstanbul ve cevresindeyseniz bilhassa kendini modern sananlar böyle yakın davranıyor (ne yazık). Sen rahat olursan kocanda senin bu tavrından etkilenir, senin kendinden emin oldugunu görür çünkü. Ona sadece bir hataya düşerse affedilmeyecegini hissettir. Her zaman güçlü kadın olduğunu göster.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Aralarındaki samimiyeti bilmeden yargılamak yanlış olur belki iş yerinde takılmış lakap olabilir... Siz direkt açıkça eşinize sorabilirsiniz.
00 Yorumladul diye kadını yaftalamak yanlış ama bir söz var at sahibine göre kişner diye senin kocan ona o cesareti vermiş ki kadın bu şekilde konuşabiliyor eşininde hoşuna gidiyır demekki bence kadından önce sen kocana bak
10 Yorumla
+1 yılEşinin egosu tavan yapmış, bilinçaltında kalmış bu laf.. ya ağzından kaçırdı bunu ya da özellikle söyledi sana.. e tabi herkesin beğendiği bir adam benim olmuş diyebilirdin eşine.. böyle şeylere takilmayin..
17 Yorumla- +1 yıl
Laf arasında eşimden duydum demiş soran. Ağzından kaçırmak ya da özellikle söylemek öyle olmaz. Adam dürüst demekki.
- +1 yıl
Bunu hiç söylememesi gerekirdi.. şimdi daha mı iyi oldu sanki. adam mesafesini koruyan ciddi bir tip olsa kendine öyle bir laf ettirmezdi zaten..
- +1 yıl
Adamın işyerindeki arkadaşı acaba bir kez mi demir adam demiş her zamanmı diyormuş o da önemli. Bence tek seferlik normal bir iltifat. Her güzel söyleyen karşı cinse “ben evliyim” diyecek halimiz yok.
- +1 yıl
*Güzel söz söyleyen
- +1 yıl
İş arkadaşı olduğu için evli olduğunu zaten biliyor ki evli bir adam ciddi olmalı..
- +1 yıl
Kadın da evli olduğunu bildiği adama yaklaşmasın. Hep erkekler sınırı koruyacak hep erkekler ciddi olacak valla ben sevdiğim kızın gözünün içine bakıyordum yinede yaranamadım. çok biliyorsunuz.
- +1 yıl
İltifatta bulunan kadını savunmuyorum ki zaten onun yaptığı külliyen yanlış..
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerlerinde bu tür lakaplar genelde olan bir olayın üzerine söylenmeye başlanıyor. Bu yüzden canını sıkma, açıkça eşine sorabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkinin de bi iş arkadaşı var gece mesaj bile atabiliyor o da evde kalmış kız kurusu bildiğin ay sinirim bozuldu kaç kez tartıştık onun yüzünden bilmez ama gıcık karı
10 YorumlaArt niyet var mı yok mu Allah bilir ama bana kalırsa canını sıkma onun yerine bir kere iş yerine gidip kendini göster kadınla samimiyet kur takipleş ve sosyal medyadan eşini paylaşıp dur
12 Yorumla
+1 yılBuna yorum yapabilmek için aralarındaki
sohbeti ve samimiyeti bilmek gerekir
Sadece "Demir Adam" kelimesınden, iş arkadaşi, dul kadın, şiklarıyla yorum yapmak yanliş olur!00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSpora giden, güçlü, yapılı birisi bile olsa evli bir erkek olduğu için yanlış bir intiba bırakacağı için böyle bir şey söylemez. O kadın da apt. l değil bunu düşünemeyecek kadar.
cut.00 Yorumla Yok be tek sebebp bu olabilir ama bunu diyorsa teması olmuşta olabilir kocanı uyar kaslarını elletirmesin
06 Yorumla
Soran+1 yılCan sıkıcısın
Soran+1 yılÇok saçma olmaz mı
+1 yılBelli kocana göz koymuş senin kocanda da var herhalde bunu anlatması bile saçma
31 Yorumla- +1 yıl
😀
+1 yılBir kere partnerim off demir gibi olmuş bu demişti, varsa öyle bir mevzu
11 Yorumla
Soran+1 yılOna övgü yapıyor olmaz o kadar çalışan var
+1 yılBizim tahminimizden çok kadının bakış açısına bakar... Belki güçlü gördüğü için belkide demir adam filminden etkilendiği için 😉
00 Yorumla
+1 yılDemek ki samimiler kadın yeşeriyor ne hadle diyor erkeklerin çoğunun kız kardeşleri ablaları ile bile bu samimiyet yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu dicek cesareti kimden alıyor sen onu sorgula bence
221 Yorumla- +1 yıl
Siz milleri birbirine sokarsınız😀
Cevap sahibi+1 yılHaklı değil miyim ama. Bu samimiyet nerden geliyor yani
O da taş kadın diye mi hitap ediyor. Ki onu geçtim laf arasında öğrendim diyor. Adamın pek bi hoşuna gitmiş ki laf arasına taşıyacak kadar önemsemiş- +1 yıl
Abartmayın.
Cevap sahibi+1 yılHiçte abartmıyorum çok sinirlendim burdan bile. Demir adam ne demek yaa.
- +1 yıl
Çok taktıysanız gidin bu cümleyi kullanana sorun?
Soran+1 yılMutfakta çalışıyor ağır bir şey kaldırıldı ya da bi sorun çıkarsa hep beni çağırıyorlar onu anlatırken Merve bana demir adam diyor nasıl yani ben şok. Her cesareti bulan bir birine mi yürüsün saçma değil mi evli sonuçta beni bırakıp onu alacak hali yok
- +1 yıl
Adamın hali vakti yerindeyse 2. Almayı düşünüyordur belki seni niye bıraksın😁
Cevap sahibi+1 yılŞimdiki insanları anlamak o kadar zor ki. Kimse evli bekar dinlemiyor. Yuva yıkarken hiç acımıyor. En iyi eşinizi siz bilirsiniz. Yüz vermez benim kocam diyorsanız anlık bişeydir herşeyi kaldırdığından güçlü anlamında demiştir. Ama kocanızda konuşkan şakalaşan bi tipse bu gün demir adam diyen yarın ne der bilemiyorum
- +1 yıl
Ver gazı tabii😅
Cevap sahibi+1 yılBi de dul kadınlar daha tehlikeli. Bekarın bi çekincesi olıyor ama dul kaybedecek bi şeyim kalmadı kafasında. Gaz vermiş gibi olmayım ama dikkatli ol ben hiç sevmem böyle laubali konuşmaları. Aşırı sinir oldum kusura bakma
Soran+1 yılBunu 6 7 aydır diyormuş. Mutfak ortamını bilmiyorum girmek yasak o yüzden net bir şey demek zor. Aldatıcak biri asla değil kemalim yapmaz diyipte kendimi mi kamdırıyorum bilmiyorum canım sıkıldı mide bulandırıcı
Cevap sahibi+1 yılBu tarz sözlerden hoşlanıyorsa eşin sende kullan. Güçlülüğünü sende vurgula. Nefis bu evde duymadığı iltifatı dışarda duyunca hoşuna gidiyor
Kadın içinde erkek için de geçerli bu dediğim şey
Cevap sahibi+1 yılEşin ne iş yapıyor bahsettiğin kişi ne iş yapıyor. Bi de yaşları nasıl
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılO kadar doğru diyorsun ki. Her zaman beğendiğimi sevgimi söylerim offf işin içlnden çıkamıyorum
Soran+1 yılEşim 33 yaşında kadında 35 falan galiba tam bilmiyorum restoran da çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılSen yinede temkinli davran. Nefis öyle bişey ki yapmam dediğini yaptırıyor insana. Numarası falan var mı o kızın hiç mesajlaşıuorlar mı gizliden takip et. Kocana da bu konuyu çok açma iyice tatlanır sen kıskandıkça
Cevap sahibi+1 yılEşin direk ben böyle konuşmalardan hoşlanmıyorum resmi olabilir misiniz dese diyebilir mi böyle kadın. Demekki şakalaşıyorlar. Allah yardımcın olsun. Böyle gaz veren olmak hiç istemem ama insanın bazen birilerinin gözünü açmasına ihtiyaç duyabiliyor
Soran+1 yılMesajlaşma huyu yok sürekli ortalıkta telefon bazen de bakarım konuşma falan görmedim. Konunun bide abla kısmı var bunun ablası da aynı yerde çlışıyor ve dul ordaki bir kaç kişiyle ilişkisi oldu. Bunu düşündükçe daha da sıkıntıya düşüyorum
Eşim ordaki abi delikanlı adam eşim olduğu için abartmıyorum geçekten de öyle. Namuslu biri ama kısmı var nefis bir kere dinlendi mi ikimiz için de çok kötü sonuçları onlur
Cevap sahibi+1 yılAllah yuvanıza huzur versin. Şeytanı kocanızdan uzak etsin. Başka dicek lafım yok. Sizi iyice evhama sokmayim
Soran+1 yılAllah razı olsun teşekkür ederim 🌹
+1 yılKocana göz koymuş bence eşine biraz göz kulak ol
00 YorumlaDemek yaşamış demir gibi olduğunu iyi biliyor😂😂kocanda gelip saf gibi sanamı anlatıyor bunu?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aralarında is ortamına bağlı bir espiri olabilir, cok takilma...
00 Yorumla
+1 yılİnşallah kadının demir niteliğine layık gördüğü şey kollarıdır
00 Yorumla
+1 yılBir şeyleri yaşayabilir sonuçta herkes özgür. Kadın da diyebiliriz
00 YorumlaSevim koş koş bizimkinin kocasına iş koymuşlar 😃😃😃😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılonemlı olan esının yuz verıp vermemesı.. bosuna kafanda kuruyorsun sana sadakatınden emınsen...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da eşiniz yüz vermiş ki kadın da söylüyo yani. Önünü kesse resti çekse hayırdır tarzı kadın cürret bile edemez. Sizin kocanızda az sizi düşünsün gururlu olsun adam olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli ki baya samimiler bence gereksiz samimiyet suanlik art niyet olmasada bu samimiyetle olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla soru başlığındaki cümle aklıma cnsellik getiriyor
00 YorumlaKocanın da gönlü var gibi. Yoksa kadın yakın davranamaz
127 Yorumla
Soran+1 yılYakın davrandığını nerden çıkardın
Soran+1 yılKacoda da sıkıntı var yani
Soran+1 yılDedim zaten sakın bir gaflete düşme diye
Soran+1 yılEee herhalde sıkıntı büyük olur
Soran+1 yılMantık çerçevesinde öyle burada mantık dışı davranışlar var
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılMutfakta çalışıyor girmek yasak
Soran+1 yılÇevreden birini bırak ünlü bu ir e olan hayranlığı bile köpürüyor
Soran+1 yılEvet bilmiyor konu o değil ama
Soran+1 yılKesinlikle 😔
Soran+1 yılKafam b k gibi
Soran+1 yılEvet severim bu aralar okumuyorum
Soran+1 yılOlur
ısı gucu yok kocanı ıncelemıs fızıgıne bakmıs demır gıbı herseyı vardır dıe hayallerıde vardır bunun sımdı dıkkatlı ol derım
00 Yorumla
+1 yıl1 gün geçmiş ama merak ettim, çözdünüz mü aranızdaki gerginliği?
00 YorumlaAblam da bana diyor hiç hayırlı değil haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılBunu sana kocan söylediyse değerimi bil diyor
010 Yorumla
Soran+1 yılAdamın biri bana taş gibi hatun dedi ve bende ona gittim söyledim değerimi bil mi demiş olurum bunun sonucu bu olur mu sence
- +1 yıl
Bana kızma, ben düşüncemi söyledim 🙂 Halen de fikrim aynı.
Soran+1 yılBenim kadar kimse sevemez değer de veremez yaparsa o kaybeder ben değil. En fazla ağlar zırlarım ama affetmem
- +1 yıl
Sen lafı nereden anlıyorsun ❓️ Aldattı ya da aldatır demedim ki❗️ Senin sinirlerin bozulmuş yat uyu iyi gelir inan. Sarıl eşine öyle uyu ve bunları düşünme iyi kandiller.
Soran+1 yılTamam iyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler
Soran+1 yılKandilin mübarek olsun benim için de dua et 🌹
- +1 yıl
Ederim de sende akıllı davran eşine trip atma ilgini kesme daha çok sev olur mu?
Soran+1 yılİşlerden kafası duman imiş beni gördüğü yok maaş zamıyla uğraşıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılDül kadınsa dikkat et derim dül kadınla baş etmek çok zor kendimden biliyorum çok çektim dül bi kadından
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani ve neden
+1 yılİnşallah tek sebebi spora gidiyor olmasıdır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. :d sportif ruhu varsa ondandır
00 Yorumla
+1 yılKocanın sertligini mi görmüş demir diyo
00 Yorumla
+1 yılKocanı kestirmeye başlamış
00 YorumlaYaw sen yalan olmuşsun
00 YorumlaDemek ki kocanın demirini görmüş ve yemiş yalamış
00 Yorumla
+1 yılO demiri ona søkarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Yılışık bir tip belli ki o kadın.
+1 yılYuruyor sahip cik kocana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemir gibi bir şey görmüştür belki 😀
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu gün olmasa yarın kocanı alır bu kadın
00 Yorumla
+1 yılDemekki aranizdaki samimiyet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO demiri onun bir tarafına monte ederim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma eşime söylemezdim tabi bu hislerimi 🤣 cool takil ya sen eşisin, o kadın kim
Gizli Üye(18-24)+1 yılDikkat et erkekler kolay aldatır saf olma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Vücut yapmışsa ona diyodur
00 YorumlaHoş değil yanlış anlaşılmaya müsait bişey
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle sıkıntılı
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. İş atıyor tabi. Kocana sahip cik
00 Yorumla
+1 yılDemir adam ne ap fjdjd kro mu by
20 YorumlaVay vay vay enişteye bak sen 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yıl😠
Soran+1 yılBunu da kadın bütün iş arkadaşlarına mı ilan ediyor
Azgınlıktan
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam ne alaka
Güçlü olduğu için
02 Yorumla
Soran+1 yılKonu güçten acıldı zaten de onun öyle demesi saçma bide 6,7 aydır diyormuş
+1 yılIdare et sende
..04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Kulağı ni tıka... duyma
- +1 yıl
😘😅😅😅
- +1 yıl
Kocanın demirini mi görmüş...
+1 yılkocana yürüyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılIs atiyor cok belli