+1 yılankaradada mahsur yavas bedava erzak veriyo yani ne diyelım imamogluda veriyo erzak ne diyelım allah muhtac etmesin sen millet bi makarnaya oy verdigini felanmı sanıyosun bu millet öyle bi milletki sen anlayamassın oakdar ferasetlidirki oglu askere gidecegi zaman kına yakar omuzlarla davulla zurnala askere yollar o fakir deyip makarnacı dedigin bir sürü insanın bu vatan icin serefi icin yasadıgını unutma bütün sehit evleri hep fakir ailelerin cocuklarıdır konusurken yorum yaparken bi edebinizi takının o makarnacı dedikleriniz sükür etmesini bilir cok sükür bu güne kadar hic yardım almadım bizde fakirdik cok sükür simdi durumum gayet iyi ama hic bi zaman ne zengini zengin diye ne fakiri fakir diye üstüne bi yafta yapıstırıp hor görmedim hayatını bilmiyosam sustum bi oyları varsa herkes veriyo herkesin bi düsüncesi var reyini kime verir kimseyi alakadar etmez ben para vermeselerde sizin gibiler yüzünden ak partiye oyumu vercem veriyorumda arada zamanında mhpye vermisligim var ama artık düsüncem direk ak partiye reyim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılVeririm. Bunlarada gerek yok. Yine veririm. Aklı başında insan Cumhur ittifakını destekler.
31 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılvermelerine gerek yok ben zaten hep oyumu onlara veriyorum. Makarnayıda ihtiyaç sahiplerine verebilirler.
210 Yorumla
Soran+1 yıladamsın
- +1 yıl
MHP nereye biz oraya
Soran+1 yılAynen 🙏
- +1 yıl
şimdi bi kaç cahil gelir buraya hazırlan :d
Soran+1 yılHoşt de onlara anladığı dilden
- +1 yıl
anlamaz onların göz perdesi kapalı gerçekleri göremiyolar :d
- +1 yıl
Hataşar yapıyorlar. Aksini söylemiyorum. Ama nerden nereye geldik.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci boş ver kral senin yorumuunuda gördüm adamsın
- +1 yıl
Asıl sen memleketin geleceğisin.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci eyv abim baş tacısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılParaya lüzum yok zaten veririm. Para verirse de kabul ederim.
22 Yorumla
Soran+1 yıladamsın
Cevap sahibi+1 yılÖyle de netim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl- Ezan için, Allah için, beka için, kızıl elma için, iha, siha için, MHP için, doğu Perinçek için go. tümü desik. se oyum akp'ye... Haydi bi daha, bı daha, bi daha... Oooohh. Islandım bile. Sandık gelsin dayanamıyorum artık.
00 Yorumla
+1 yılVerir gibi yaparım vermem.. ne de olsa kime verdiğim sadece bana kalır. Bir yandan da paramı alırım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermem. Verişi kuvvetli olanlar var para istemez onlar : )
11 Yorumla
Soran+1 yılizmirliler ayn chpye veriyorlar :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten akp ye veriyorum siz ülkenin eski halini bilmezsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılHayır bi sene daha o cahilleri görmek istemiyorum ülkenin başında
23 Yorumla- +1 yıl
Daha cahilleri görmek istiyorsun anladım.
- +1 yıl
Bunlardan daha cahili yoktur
- +1 yıl
Öncesinide gördüm. Bak karşısında olanların yarısı onlarla aynı taraftandı. Dikkat et.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olurdu bee paraya ihtiyacim var harclik yapardim kendime ama olsun olmasin yine verecem oyumu zaten benim buna hakkım var bana bu hak taninmis istedigime oy verebilirim herkes gibi ben de onlardan yana kullanacagim hakkımı
00 Yorumla Ak partililer 1 paket makarnaya kendilerini satarlar ama sırf ak partililer daha beter olsun diye akp yi desteklemeyip akp ye oy atacak kişileri biliyorum
00 Yorumla
+1 yılMerak etme, yakında milleti bu şekilde kendilerine çekmeye çalışırlar. İşin üzücü yanı buna kanıp " bak adamlar para bile dağıtıyor" diyenler var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara almaya gerek yok iha, siha, tiha için oy vercem, memleket elden gitmemesi için oy verecem, toprağının akışına ölürüm Türkiyem cCc Allah Türkü korusun cCc
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Hayır artık o ödeyeceği paranın 100 katını cebimizden alacağını acı tecrübelerle öğrendik
08 Yorumla- +1 yıl
Diğerleri 200 katını alacaklar desem
- +1 yıl
@TeslaDaVinci dediğin doğru o kadar çok borç yaptıkları ülkenin son 30 yılını dolar üzerinden borçladirdilar 200 katını şu andaki idare alacak o kaçınılmaz bunlarda alacak iktidara gelecekte alacak. Bunlar hiç ekonomik olmayan hava alanlarını yaparak geleceğimizi borçlandirdi bu kadar kötü devletin parasını harcayan hükumet olmadı aynı şeyleri defalarca yaşamak enayiliktir.
- +1 yıl
Biz bu yalan siyasetine inanmıyoruz artık. 20 yıldır gerçekleri yaşıyoruz. Siyaset kelimelerle gerçekleştirilemez. Başkasının yaptıklarından siyaset yürütme dönemi bitti. Hiç bir hükümet AKP kadar başarılı olamadı. Görün bu gerçeği. Ülkenin 20 yılda geldiği noktayı hayal bile edemezdi diğerleri. O kadar acizler ki, AKP de görevi bitmiş ekipten medet umuyorlar. Kemal Derviş nerede? İsmail Cem yok mu? Rahmetli Necmettin Erbakana alternatifiniz var mı? G. ötünü yırtarak bağırmayı siyaset zanneden zihniyet. Hiç bir düşüncesine hemfikir olmadığım Barış Akay bile sizden daha dürüst. ne düşündüğü ne yaptığı belli. AKP nin karşısına ondan daha iyisi gelmedikçe oy moy yok arkadaş.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci kamudaki savurganlik bilmedikleri ülke düzene girmez bir cumhur başkanının 13 uçağı olursa 100 araçlık konvoy olmadan yola çıkarsa her yıl yeni model makam otomobili genel müdürler makam sahipleri alırsa bu savurganlikla ülke ekonomisi düzelmez. Devletin parası lükse şatafatlı bitirenler ülkeyi aydınlığa çıkaramaz paranızın alım gücü heryil yüzde yüz enflasyonla düşüyor. Enflasyon fakirden alıp zengine vermek demektir. Olay budur bunu yaratanlar değiştirilmesi bu kısır döngü devam eder gelecek olanlar yapamadiysa onuda degistireceksin. Bizdeki hastalık takım tutar gibi parti tutmaktan kaynaklanıyor 20 yılda 3 kere değişmedi şimdi daha iyi durumda olurduk
- +1 yıl
Bu söylediklerin herkesin aklında. Ama sadece %1 bu savurganlığı düşünerek varlığıyla kısıtlandırıyordur. herkes fırsatını bulduğunda şerefsiz.
- +1 yıl
Toplum olarak, tüketmeyi seviyoruz. asgari ücretle geçinip iphone (ayfon) sahibi olmayı düşünüyoruz.
Kapitalist sistemde sosyal denge eşitliği için katmadeğer üretmen lazım. Bunun içinde altyapı lazım. daha yeni savaş teknolojileri üretiliyor. araba lobisi yeni yıkıldı elektrikli araba üretiliyor. yarın çipte üretilecektir. AKP dışında bunları ortaya koyan kimse olmadı. Adamların güvendikleri sırtından hancerledi. Şu an doğuda ölümler azaldı. sınır 30 km geriye çekildi. - +1 yıl
@TeslaDaVinci evet üretimi desteklemek daha çok üretim yapmak yapanları desteklemek dışarıdan fasulye nohut bugday getiriliyor bu tür üretimleri destekleyip oralara para harcamamaliyız. Atatürk uçak fabrikası kurmuş dır çok ülkeyede satmış amerika ucuz fiyata verecek diye o fabrikalar kapatılmış. İlk yerli otomobilin hikayesimalum bu devam ettirilseydi araba sektörümüz Avrupa ile rekabet eder hale gelirdi. Demokrasiye yapılan darbelerin çoğuda dış kaynaklı bunların amacına belli hasılı ülkesini seven milletini seven yönetimlere ihtiyaç var iyi günler dilerim
- +1 yıl
Atatürkü iyi oku. Vecihi Hürkuş tek başına kalmış.
+1 yılVermem. 10 bin benim dişimin kovuğuna yetmez. 1 milyon vermesi lazım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. 10 bin tl mi? :D benim 30 dakika da kazandığım miktar bu
01 Yorumla- +1 yıl
urfa dinarı, olmasın o
Maddi bir şeye gerek yok seçimde yolumuz belli
00 Yorumla
+1 yıl10 bin TLyi paradan mi sayıyoruz cidden ironi mi bu soru. d
00 Yorumla
+1 yıl600 kattrilyon Kuveyt dinarı olursa olur oy veririm. Oy öyle ucuz değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. vermem ama değişen bir şey olmazdı
18 Yorumla
Soran+1 yılbir oy bir oydur bebekim
Soran+1 yılbiz kazanacaz taci. peçeteleri hazırla.😪
Soran+1 yılbiz derken akp yani öhöm öhöm 🙄🤣
Soran+1 yılgel suriyeye kacak senle ahaha
+1 yılParayi alirim yine vermem 😂
112 Yorumla
Soran+1 yılDoverim seni
- +1 yıl
Dovenezsin ki nerden bilcen😂
Soran+1 yıl🤣🤣
- +1 yıl
Makarnayi pişmiş mi aliyoz karnim acikti da🤭😂
Soran+1 yılevet hemde soslu ama sana yok şakir 🤔
- +1 yıl
😭😭😭
Soran+1 yılağlama 😪
- +1 yıl
Aglarim makarnami vermedin hemde soslu cok seviyom ben🥺🥺
Soran+1 yılaclıktan ol akpye oy vermiyorsan 😉🤬
- +1 yıl
Sizin yuzunuzen makarna 15 TL olmuş ne oyu vercem 👾
Soran+1 yıliner o takma :)
- +1 yıl
Bu ulkede cikan birseyin indigini pek gormedik ama hadi senin hatrina insin bakalim 🙂
+1 yılVercem derim kandırırım vermem
11 Yorumla
Soran+1 yılUyanıkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜlkemin menfaati için para kabul edemem ve kesinlikle akp ye oy yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKamuda işe giremesem oy vermem onlara, girersem veririm.(İşsiz mühendisim)
00 Yorumla
+1 yılÜstünede seni verirlerse düşünürüm
16 Yorumla
Soran+1 yılbacını veriyoruz üste
- +1 yıl
Zorla insanı parti üyesi yapacaksınız 😂
Soran+1 yıl@Seyyah_Derviş?
- +1 yıl
Başka yorum yapmayayım
Soran+1 yıl@Seyyah_Derviş tamam
- +1 yıl
Ananıda ver veriyosun yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılSallama çay varsa olur
11 Yorumla
Soran+1 yılCaysiz olmaz :)
Anında veririm @blackskdkdkkd yalana gerek yok simdi :DD
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki knk 10 bin versin yeter ki sjxjxjjdjs
+1 yılAl paketi vur tokatı
10 Yorumla
+1 yılveririm yazanlar var, fenalık geldi bana yeminlen
10 Yorumla
+1 yıl10 bin az ya daha fazla olsa belki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılveririm tabi çokta umrumdaydı
10 Yorumla yanı verılebılır. boşa gitmesin nasılsa kazanamazlar
00 YorumlaSatılık oyum yok
13 Yorumla
Soran+1 yılBizimki satilik
Soran+1 yılaynen siz çok kişiliklsiniz aynen
ben 6 yıldır akpye oyveriyom ztn
17 Yorumla
Soran+1 yılVercenmi bu senede
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Sağduyulu genc. Gurur duydum.
- +1 yıl
bence önce Türkçe dersi al sağduyu ne demek ordan başla.
+1 yılköpeği olurum xD
17 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)
- +1 yıl
beni saraya bağasınlar cehapelilere havliyim :D
Soran+1 yılCimere yaz bunu bence :)
- +1 yıl
erduan erduan erduannnnnnnnnnnn
Soran+1 yılcanımız rte 😍
- +1 yıl
rte gidersek ülke perişan olur
Soran+1 yılbüyük ihtimal evet
+1 yılBu yaşıma kadar oyumu hiçbir zaman satmadım
10 Yorumla10 bin TL nedir kız paramı o
02 Yorumla
Soran+1 yılsipali :)
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır oy falan vermem.
10 Yorumla
+1 yılÖnüne gelene vermektense...
00 YorumlaMilyon verseler oy moy yok
00 Yorumlagolden goose bile alamam o paraya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVeririm
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen bedavada veririm
11 Yorumla- +1 yıl
Sağduyu.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 milyona veririm 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır asla! Ben vatanımı seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılShdjdj yok beni s*kseler vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsinin üstüne karı ve mayışş verirse olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepsini alırım vermem yine :DD
10 Yorumla
+1 yılYok hayir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. veririm
00 Yorumla
+1 yılDkfkf veririm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVermem.
00 Yorumla veren çok var ama ben vermem
00 Yorumla
+1 yılHayır vermem. Üstüne bide çay lazım
00 Yorumlaİmkansız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılasla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermem
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem