En büyük düşman hemcinslerim oldu bu zaman kadar. En çok zararı hemcinsim verdi bana inanamıyorum. Sevdiğim erkeği bile sevdiğimi bile bile göz koydu elimden aldı hemcinsim Zaten onunda gidesi varmış demek. Kimse iyi değil bu dünyada bunu öğrendim?

En büyük düşman hemcinslerim oldu bu zaman kadar. En çok zararı hemcinsim verdi bana inanamıyorum. Sevdiğim erkeği bile sevdiğimi bile bile göz koydu elimden aldı hemcinsim Zaten onunda gidesi varmış demek. Kimse iyi değil bu dünyada bunu öğrendim?
maalesef acıda olsa doğru Kadınlarda reaktif doğa rekabet güdüsü var. Bundan kaynaklanıyor. Hırs yani bak işte ben daha güzelim sevgilini elinden çaldım veya Adam evliydi 10 senelik karısını benim için bıraktı Gibi yoğun bi ego tatmini yaşarlar. Hep erkek düşmanlaştırılır Ama günün sonunda arkadaş kazığı yenir
Iyi giden ilişkim vardı sevgilim benden uzaklaşınca başka erkekle tanıştım. her şey yolundaydi iyi gidiyordu. Kaç sene sürdü ama buluşmaya gelince demez mi ben evliyim diye. Bana annemle yaşıyorum falan dedi. Ben de inandım. Kendi sıkıntım yetmezmiş gibi bı de bu çıktı. Yuva yıkan kadına çıkacak adım bı de.
İyiniyet, empati belirliyor bunu biraz daha cinsiyet meselesi değil. Secici olmak gerekiyor ama kadınlarda rekabet duygusu yoğun yaşanıyor maalesef. Herkese güvenilecek zamanda değiliz..
Cevap
9Cevap
Kıskançlıktan. kadına kötü davranan kadınları çok saçma buluyorum. tam tersi erkeğin böyle kötü olduğu dünyada kadın kadına destek çıkmalı
Bu durum erkekler arasında pek yok. Siz kadınlar arasında yaygındır.
Bazı hemcinser geri kafalı kinci ve kıskanç olur ama yinede genelleme yapıp sorman biraz saçma.
Her kıza ayrı bir zorunlu psikolojik eğitim verilmeli lisede
Bazı Abaza erkeklerede verilmeli öyleyse
İnsanoğlu genelde böyledir ne yapacaksın hep birbirlerinin kuyusunu kazarlar
Bazıları kinci olur bazıları yaşamayınca bilemez boş ver takılma
Hırslarına yeniliyorlar
Aynen öyle ya çekemiyolar
Taş uzaktan gelmez derler
kıskanç varlıklarsınız :)
Kızlar aşırı kıskanç.
Ne söylesem nafile yani o şahıslar için diyorum
Yaparlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?