Evliyim şu an İstanbul'da yaşıyoruz. Bayram tatilinde eşimle 2 gün kendi ailemle ( Ankara 'da) oradan 2 günlüğüne eşimin ailesine (samsuna) gitcez. Samsundan da gürcistan yapıp eve döneceğiz. Ps5 iphone filan alıp birazda gezme planımız var ama eşimin ailesi en ufak tatilde bile bizi köyde çalıştırmaya çalışıyor. Eşim bu plana tamam dedi ama sonradan yaz çizecek gibi geliyor. Çünkü ailesi inanılmaz tripli ve baskıcı insanlar. Benim ailem ise aksine çocuğunuz yokken gezin kafasında. Bu arada eşimle ikimizde çalışıyoruz ona rağmen yıllık izni fındık zamanına alında tarlada çalışın diyorlar. Babam beni yıllarca bunun için mi okuttu yani? Eğer eşim bu konuda yan çizerse rest çekicem gitmicem bayrama da
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bizde fındıkcıyız İstanbul'da yasıyoruz 3 erkek kardesiz fındık zamanı pedere yardımcı olmak için gidiyoruz
Ben gidemem valla tüm kış çalışcam birde ben o fındığın 3 katını kazanıyorum zaten. Yazın bir tatil bile yapamayacaksam niye çalışıyorum ki biz yerimize işçi tutalm onlar çalışsın işte
Ağustos ayında izine cıkmayın
çok zormuş o fındık işi biz köye tatile giderdik ben onu bile istemezdim ailem ısrar etmezdi bunlar fındığa çağırıyor
Rahatsızsan eşinle konuş. Olmuyorsa boşa geç bu kadar basit
Oda sevmiyor ailesinin tavrını ama bazen boyun eğiyo
Bir yabancı olarak eşini düzeltecek değilim ikiniz konuyu halledin
Knkdüzelt demiyorum zaten konuşuyorum bn ona hep
Ailesine hayır diyemeyen birisi zor düzelir. Allah kolaylık versin
Yok diyor da umursamıyolar hayırını ama ben desem etkili olur
O zaman sen söyle
zaten işte bu plan boxulursa aileden dolayı olay cıkarcam anlamıyorlar baska türlü
Anladım
iki tarafa da gitmek yok o zaman de doğru gürcistan
Kafa atarsa 😂 eşimin ailesi bizim tarafa gitmemizi bile istemez 10 günde bayram tatili 10 gün köyde tarlada calışın kafasında
ipler sende değil demek ki :)
Eşitiz eşimle eşit karar veriyoruz ama ailesi karışıyor her şeye oda utanıyor ailesi yerine
köyden patates soğan mı geliyor :)
Hiç bir şey gelmiyor istemiyorum zaten ev almışlardı bize onda bile oturmuyoruz başka şehirde kira veriyorux kirasını da onlara bıraktık özgürlüğümüz daha önemli
trip at bu işlerden kurtul bu ne ya
Samsunlu eşi nerden buldun 🤣 yazık adama yaa ne çekti senden
İyi gitme o da senin ailene gelmesin hatta baban okutmuş ya seni babanın evine dönebilirsin
İlla eşimle evlendim diye tarlada çalışamk zorunda mıyım. Zaten eşim böyle bir şey diretse boşanmıştım
Eşim çok iyi oda istemiyor ailesinin bu tavrını ama orta yolu bulurken bazen yan ciziyo
Tarlada çalışmak zorunda değilsin ama yarın bir gün senin ailenin ihtiyacı olursa o zamanda eşinin illa evlendim diye gelmek zorunda mıyım demesine hazır olmalısın bence
Gelmiyor zaten ben 15 tatilimde Ankara'ya gitcem yarın 5 gğn durcam teklif ettim gelemicrm dedi ısrar etmedik ama onun ailesi ben gelmezsem de olay yapıyor. Balayından dönünce bile 2 gün köyde çalıştık eve döndük fiye olay oldu saçma bir aile
O abartıymış o zaman köye gidersek benden hamle bekle hiç bir konuda de o zaman
Knk bu olaylrın öncesi var daha neler neler oldu. Eşimde çok kızıyor ailesine ama bazen çekiniyor
Ana baba işte satsan satılmaz atsan atılmaz
Evet maalesef öyle benim babamla daha iyi anlaşıyor kendi babasından
karsılıklı konusun iki tarafada bayram tatiline gidin
Gitcez zaten ama bunlar 2 günü kabul etmez illa full kalın der
ben ailemde bekliyor onlarda gelecegimi biliyor hazırlık yaptılar de
Yok Ankara'ya gideriz ama ilk o tarafa gitmemiz bile sorun mesela 🤣 ama gürcistana gitceksek mecbur öylr yapıcaz
sen ankaralımısın
evet
neresii
çamlıdere
çankayaa
senin mi orası kütük merkez ailem yenimahallede oturuyor
benim kütük oralı ailem orada
Yerlisi misin yani yoksa çorum konya kırııkkale sivaslı filan mısın 😇
yerliyiz angaralıyız :)
Daha önce de sordun
Tatil kısmını sormadım 🤣
Gürcistan'a da
İşi büyüttün
Onu sormadım valla
Biliyorum 😁
Telefonu da
gitmiyn oraya keisn çözüm :D
nereye
kocanın ailesine
O kadarda ayıp olur gitcez ama onlar full kalalım ister kesin
evet ama işte acele gitmelisniz gürcistana gitmek zorundyız yapın
bize zaten 10 gün tatil verirler 2-2 4 gün ailelerle 1 gün yolda 5 günde gürcistanda durduk mu tamam
bunu bilsinler önceden
Söylemez ki ama bayrama yakın ben söylerim tatil netleşsin