- cocugu koydu gitti ( olum ben yol verdim o birakmadi kopek gibi yalvariyo
- hamile fantazim var karnindaki cocugu hayal edip seni x bana cok zevk verir erken gelirdim ( harbi bunlarin allah belasini versin pis zihniyet sapik lanet kahrolasicilar
- ee simdi caresizsin ne yapacaksin ( Calisiyorum !!! Cok sukur zar zorda olsa elim ayagim tutuyo bi sekilde ayakta duruyorum !
- cocugu napcaksin yazik ona olan cocuklara oluyo ( aile ici sidddetimizi bilmeyenler bos yorum yapiyo olmayimca olmuyo - cocugun babasi olebilirdide yine yalniz kalacaktim...
- ben sana sahip cikarim sen benim gonlumu hos et ( kimseye minnet etmiyorum !!! - insanin donem donem inis cikislari olabiliyo maddi manevi. Bu durumu firsat bilip kullanmaya calismak isteyen beyin fukaralarinda mkoyim !!!
- sana ilk gordum asik oldum guzel kadinsib masaallah benimde esimle sorunlarim var hasta nobet geciriyor ( at yalanini skymm karilariniz hasta aynen hepsi nobet geciriyor vur kac pesindesiniz mk ( bunu bana yazan erkeklere doyorum (
--- yemin ediyorum pis zihniyet dusunce tekliflerden e r k e k lerden sogudum ! Kimseye inancim guvencim kalmadi.
Tesekkkur ederim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer