Üniversitede neden kimse yanima gelmiyor? Bundan dolayi arkadas olamiyorum. Kendimi cok yalniz hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Dısarıdan konusmaya acık birisi olarak durmuyosundur. İcine kapanık oldugun icin disariyada oyle bi izlenim veriyosun herkes oyle algiliyor. derslerde konus basit sorular sor acilirsin
Üzüldüm lan ağa be , nerde okuyosun , gel biz seni dislamayız gardasim
@hullomen Unide soru sorulmaz ki hocalar ters. Erkekler zaten utaniyor yuzumuze bakmaya. Kizlar da zaten gruplarini kurdular bana ihtiyaclari yok.
@KaanArducc erkekler zaten birbirini hic dislamiyor.10 15 kisi gezmenizden belli.
biz kızlarda, kolay kolay dislamayız ki ama aynı samimiyet olmaz
@KaanArducc erkek arkadas grubuna girsem beni alirlar mi? Kizlar cok sinsi vr sinifta kiz sayisi az.
Alabilirler samimi gelirsen dene bakalım
@KaanArducc ama yanlis anliyorsunuz.
Aga çok uzattın napıyorsan yap, ne bilim
@KaanArducc Pardon da ben aga degilim. Azicik kibar ol. Sana zorla cevap yazdirmiiorum zaten. Sen de anksiyrte mi var niye bu kadar cabuk sıkiliyorsun be.
stresliyimm dostum karar ver ve uygula.
@KaanArducc ne derdin var?
okul ile alakalı Bütler falan
@KaanArducc bak ben de 3 taneden kaldim. Bugun az kalsin sinavi kaciriyordum. Kalkip o kadar saat yol cekmeme de degmedi. Yine kaldim. Yine de oraya buraya ates puskurmedim.
tebrik ederim, gel kırmızı kurdeleli takim
Girişken ol, erkeklere yanaş, sınıftan arkadaşlatınla çaya otur, çay ısmarla ilk. Yavaş yavaş olur. Öyle odun gibi ve soğuk dutursan olmaz
Ya cagirmiyorlar ki beni milletin yanina zorla mi gideyim kovarlar falan. Erkeklere yanassam yanlis anlayabilirler.
Burdan arkadaş olalım, o açığı kapat sohnet edelim o zaman napiim, sanal olsun arkadaşın nolcakki😁
Kizlar degil de neden erkeklere yanas dedin
Ekle mesaj at konuşalım
Çok mu güzelsin veya havalısın acaba ondan gelmiyor olabilirler mi.
Guzel olunca niye gelmiyorlar ki?
Kadınlar çekememezlikten erkekler de reddedilme korkusundan.
Bak o olabilir cunku gecende bir kiz benle konustu burunlu bir sekilde. Ya sadece arkadas olsunlar niye reddedilmekten korkuyorlar ki.
Konuşmazsın diye işte. Sen gidip birileri ile konuş kendi hakkındaki ön yargıyı kır.
Konusuyorum ama kizlar yanima gelmiyor sonra. Erkeklerde yanlis anlar diye cok yanasmiyorum. Bazi erkekler yolda gaeip garip bakiyor.
İşte söyledim ben sana durumu. Gerisi sana kalmış
Peki erkekler niye garip bakiyor
Okulda seni nasıl tanıdılarsa o yüzden garip bakıyor olabilirler.
Hayir gozumu yakalamaya calisiyorlar ben cekiyorum.
Bilemiyorum artık orasını
Üni ortamı bu şekilde. Yurtta kalmasam bende pek kimseyle muhattap olmazdım açıkçası. Bu arada boş ver gelmesinler, daha hayırlı emin ol😀
Utaniyorlardir veya fiziksel bir kusurun vardır
Yok MaşAllah.
Negatif enerji yayma
Niye ki
ben pozitif enerji yayıroum kimse benimle konusmuyor
@jajajajaddd444 o zaman farkeden bir sey yoj
bilmiyorum insanlar neye göre dışlıyor. neyse ortaokuldan ve liseden arkadaşlarımla görüşüyorum
benim üniversitemdeki insanlar biraz garip bana köylü diyorlar görünüşüme laf ediyorlar konuşmama laf ediyorlar böyle konuşma diyorlar
Sen girişken ol o zaman
Ya beni terslerse
Niye terslesinki hem üniversitesi her tipten insan görebileceğin ve bu konudan kendini geliştirebileceğin bir yerdir ne kadar çok insan tanırsan o kadar iyi
Ama herkes grubunu kurdu ben fazlalik olucam simdi
ben gidiyorum insanların yanna sen gelme git diyorlar yani terslenebiliyosun ama bilemem belki üniversiteden üniverstieye farklılık gösterir. bi eetkinlik yapıyorlar bana söylemiyolar ben de gelmek isterim diyorum biz gitmekten vazgeçtik diyorlar
O guruplar yakında dağılır merak etme üniversitesi arkadaşlıkları çok uzun sürmez
@jajajajaddd444 MaşAllah ozguvenlisin. Bana bunu birisi yapti. Engelleyip hayatimdan cikardim.
özgüvenliydim eskiden yavaş yavaş özgüvenimi kırdı üniversitedeki insanlar. kendimden şüpheye düşüyorum.
@c_i_h_a_t Ya git yanimizdan derlerse
Hiç bir ortam bu şekilde kimse kimseye demez önce derte falan yanlarına otur sonra muhabbet et sorular sor
bana diyorlar kanka belki demezler ama belli ederler sen gelince kalkıp başka yere giderler benim işim çıktı diyip bi yere giderler senden uzaklaşmak için.
baan çok yapıyorlar ama ben hiç alınmıyorum korkmayın en kötü nolur ki yani aha benim gibi dışlanırsın ilk başta üzülürsün zamanla da alışıyosun.
@jajajajaddd444 Allah yardimcin olsun kardes.
@c_i_h_a_t Ornegin yemekhaneye giderken nasil onlarla gidebilirim?
sağol kardeşim. üniversitede 2. senem yaklaşık 1 yıldır dışlanan birisi olarak tavsiyem dışlanmaya zamanla alışıyorsun bu kadar korkulacak bir şey değil en kötü nolur eskisi gibi yalnız olursun ama ya dışlanmazlarsa ne güzel arkadaşlar kazanacaksın belki.
Dediğim gibi ilk anfide ya da sınıfta yakın otur sonra ders bitince sorarsın yemekhanedemi yiyosun falan konu konuyu açar zaten niye bu kadar çekiniyosunki
Onceki arkadas grubum terbiyesizdi. Ondan dolayi ozguvenimi kirdilar.
Dediğim gibi binbir çeşit insanla karşılaşıxcaksın ve bunlar sana tecrübe olucak
Yanına gelmiyorlarsa sen git
Belki de çok sert duruyorsun dur
cikar iliskileri olan bi ortamda ondan
Sen neden gitmiyorsun?
Neredesin ben gelirim
boş ver arkadaş olma zaten
Hangi şehirdesin meraktan soruyorum
🤔🤔
Sert görünüyor olabilirsin
Çekiniyorlardır senden
Neden ki
boş ver böyle daha iyi