Selamlar... Ay birkaç gündür hasta gibiyim, vücudumun fonksiyonu değişti. Halsizim, başım ağrıyor falan, bir sıcak bir soğuk hava. 🙄

Selamlar... Ay birkaç gündür hasta gibiyim, vücudumun fonksiyonu değişti. Halsizim, başım ağrıyor falan, bir sıcak bir soğuk hava. 🙄
Bu havaların ocak ayında olmaması gerekiyor. Normal şartlarda bu tarihlerde soğuk yağmur kar olmalıdır. Neredeyse öğle saatlerinde kısa kollu giyilse üşenmeyecek bir durumda çok geçmiş olsun havalar bu kadar dengesiz iken hasta olmamak mümkün değil
Geçmiş olsun kanka kendine çok dikkat et, havalar maalesef bu aralar biraz tuhaf yani bir sıcak bir soğuk. mevsim geçişlerinde bende hasta oluyorum genellikle. iklimler bozuldu gerçekten
Sağ ol kankam. Sende çok dikkat et. ❤ Evet baya baya...
Rica ederim kankam 🌸💕 bol bol c vitamini almaya dikkat et, mutlaka sıcak içecekler tüket bitki çayı gibi
Cevap
7Cevap
Havaların soğuduğunu bu kış göremedim. Burada hep yaz gibi resmen. Bu gün okula 0 kolla gidip geldim, ceket yaktı.
Geçmiş olsun bu aradaa❤
Geçmiş olsun. Havaların daha soğuk olması lazım ama İklimleri takla attıra attıra yaşıyoruz bu sene sonumuz hayrolsun..
Taktiği veriyorum sana Focus.
Bol bol dinlen, C vitaminli meyveler ye, Bol bol su iç ve asla iştahım kapalı diye yemek yememezlik yapma güzelce yemeğini de ye :D vücuduna bol bol savaşacak malzeme ver ki o da savaşsın kötülüklere karşı :D tamam mı
Benim her zamanki taktiğimdir gereksiz ilaç kullanmam :D iyi iyi ne bulduysan göm shdsd
olsun :D sen elinden geleni yap hele
iyi giyin, üşütme :D bazıları üşütmeyeceğim diye çok daha kalın giyinerek yatıyor o da yanlış.
ben 1-2 defa afalladım da daha hasta olmadım şükür :D dikkat ediyorum genelde 1-2 belirti gösterirsem hemen ona göre beslenmeye başlıyorum falan.
Çorbalarında yemeklerinde limon da kullan. Focucucus
Ricalaaar efenim✨
Tam bir soğusa hatta kar yağsa mikroplar ölürdü. Geçmiş olsun
Rica ederim çabuk iyileş 🙏
Tüh ya Ne yapsak Mikail ile mi konuşsak tövbe tövbe
Havalar düzgün gidiyor ne zaman bozulacak bilemem
geçmiş olsun kuzucum 🌸
Teşekkür ederim kuzum. 🌸
Böğün yarın :D
Hea belki yarındanda yakın :D
Geçmiş olsun önce tedavinin ol
fotoyu kim çekti