Spor takip etmem anlamam ama birkaç defa abim kupon yaptırmıştı temiz kalpliyim diye bazı yorumlardada vpn açabilen kız, sahibinden yüklü kız, netflix yerine hdfilmcehenneminden izleyen kız gibi yorumlar okudum bendede var biraz bu özellikler jdjfkfkvfj of kahkaha attım ne demek istiyor burada yazarlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nekşfilikş yok bende hdfilmcehenneminde izliyorum yani olabilir bunlar alla alla
Jffkfkkfkf değil mi yani vpn kurmak falanda iyi alla halla sinirim bozuluyor ya bizi genelliyorlar böyle
Bence bu şekilde harikayız boş ver kızçem hahahahah
Vpn ile uğraşmayın puffin browser indirin telefonlara takılın
Jdkflflflg bencede aşko bir gün sınıfta gözlerinin yeşilini özledim ezbere söyledim diye arkadaşlarım ohaa sen tiki kızsın kendine gel, ben seni klasik dinliyorsun sanmıştım falan dediler dnmfkf bilmiyorlar ki ben 3 yalında kör olası çöpçüleri ezbere bilen bir kızçeyim rkfkgkgkg
Vpn iyidir ya arada giriliyor zaten
Şeyi biliyomusun cıncııık gibisiiiiin şarkısını çılgın sedat
Biliyorum jdkdkfkgkgjfug
Sen= bensin hahahahahah
Çılgın serkan
Ayy evet evet o
Abi bunu bildiğimi bizimkiler öğrensin kalp krizi geçirir fmckkvkf tiki kızsın diyip küçümsüyorlar beni fmfkkfkfkg
Ya dışarıdan asla o tip değilim ama içimde gerçekten ağır vasat bi kro yatıyo
Valla benimde ama dışarıdan diyorum ya ben seni klasik dinliyorsun sanıyordum falan diyorlar nfjfkf bir ara arkadaşlarla korku evine gittik oradaki adam lambayı en cesurunuz alsın dedi bizimkiler en uzun boyluya verdiler jfkfkfkg ben dedim ki korkmam bana verin korku evindeki abi bile vermedi bana lambayı yok sen olmazsın dedi fkfjfjdjvh
burada da iyi kaynatiyoruz he habababsjb
Bence insanlar böyle ayrılmamalı bir insan ajdarda dinleyebilir, çılgın serkanda dinleyebilir, cs oynayabilir bence
Mesela ben bethooven dinlerim, Mozart dinlerim ama zil sesimi şahdamar yaparım
Cankan da dinleyebilir bencede sana katılıyorum zevkler renkler tartışmaya kapalı
Gerçekte tanışmış olsaydık bir kahve demlerdik iyi kaynatırdık yaaa
Takipleşelim miii arada konuşuruz
Bu arada zil sesimde şu an lambur lumbur tarhanalı bulgur remix var geçen tiyatroya gittik öyle süslendim falan yalandan gözlüğümü önüme taktım kültürlü dursun diye moladan sonra zilin sesini kapatmayı unutmuşum telefonu açıp kapatmaya çalışsam ortam zifiri karanlık hemen belli olur içimden bayapı dua ettim umarım rezil olmam birisi aramaz falan diye çünkü etraftaki insanlar çok kültürlü falan duruyordu oyunculara falan çok yakındım hatta kelle kesen oyuncuyla bayağı bakıştık djdjfkfkg birde benden hoşlanan çocuk vardı 5 6 sıra solda fjkfkfkgkh çalmadı allahtan
Olur aşkoo
Hahahahahahhahshahahbah bana istek att
Ettim aşko
Okeyyyss
Beleşçi zeki kızsın işte.
Seni tanımak isterim yiğidim
Sağol djckfkgkg
Gel sana daha beleş yaşama şartlarını öğreteyim 😂
Kanka aslında erkek gibide değilim gayet nazik ve kibarım ama son zamanlarda böyle genellemeler yapılmaya başlandı çekiniyorum artık mesela bir çocuk vice city oynadığıma inanmamıştı dalga geçmişti sen tiki kızsın falan diye bende başladım gta şifrelerini çatır çatır ezbere söylemeye jdkfkgkg çocuk soğuk yapmaya başladı o günden sonra kfmflflglh bir arada gözlerinin yeşilini özledim açtılar arkadaşlar bende ezbere söyledim bir arkadaş gelip oha ben seni klasik dinliyorsun zannetmiştim dedi dkfkkgkg tiki kızsın kendine gel diyenlerde oluyor çekiniyorum
Öğret knk
Knk deme önce be 😂 maç yayınları falan atarım hem mesaj at bakalım.
Sen baya oldmuşsun ya yaş kaç sahi
Ne oldu ya lisedeyim daha ama son 1 yıl kaldı
Buradan yaz
Yuh 18 ve bunları biliyorsun 😂 iyiymiş sevdim seni
3 yalında kör olası çöpçüler dinleyen bir kafadayım ne sandın bu arada annem ninni yerine İsmail yk bas gaza açıyormuş öyle uyuyormuş başka türlü yok fkfkfkhkkfkvıh
Annene çekmişsin desene, kadında çocuk ruhlu 😅
Yok anneme ben zorla açtırıyormuşum