İstanbul'a kiz kiza gelecegiz?

Ben Fransa da yasiyorum ve istanbul’a 1 haftaligina tatil yapmaya gidecegim (bir kiz arkadasimla)

biletleri alirken iyidim ama zaman gectikce korkmaya basladim.

İstanbul'a bir kere gittim (eşimle) ve onunla olmama ragmen millet bize cok tuhaf bakiyorlardi (avrupadan geldigimiz cok belliydi) yiyecek gibi bakiyorlardi maalesef bu durum cok üzücüydü

Arkadasimin dogum gunu icin onu istanbul’a goturmek istedim, fakat korkuyorum

Basimiza bir sey gelirse diye

Otel tutmayacagiz cunku arkadasimin teyzesinin evinde kalacagiz (teyzesi almanya da) yani ev boş

Ev Ümraniye de.

Ben istanbulun sadece avrupa tarafini gezmistim (taksim/ bebek / sirkeci / levent) falan

Misal ümraniyeden sabah ciksam aksama kadar gezsem, aksam saat 10 gibi donmek istesem nasil eve donebilirim? avrupa yakasina da gitmek istiyoruz ama taksiciler bizi taaa umraniyeye goturmezler oradan

Otobusten cok korkuyorum Özgecan aslan geliyor aklima :(

Ve metrolari pek tanimiyorum.. yani gece İstanbul da gezilir mi yoksa eve erkenden dönmeli miyiz.. cok uzuluyorum turkiye de guvende hissetmek isterdim kendimi ama maalesef neler oluyor..

Bir de mesela kadiköy e aksam üstü gidilir mi gezmeye? nasil bir yer? cok psikopat oluyor mu orada? guzel mekanlar goruyorum ama dedigim gibi KORKUYORUM ve KAHRETSIN bir kadin olarak neden bu stressi çekmek zorunda oldugumu anlayamiyorum.

İstanbul da en güvenilir toplum araci hangisidir? aslinda ehliyetim var araba kullanabilirim ama İstanbul gibi bir yerde araba kullanmak da mesele..
İstanbul'a kiz kiza gelecegiz?