- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl•Tiki olan insanlarla uğraşmak
•Çakmağı gaz var mı diye kontrol etmek
•Yere düşen parayı cebe atmak
•Toz içinde olan arabanın arkasına beni yıka yazmak
•Koşarak otobüse yetişmeye çalışmak
•Ağzına kadar yolcu dolmasına rağmen hâlâ yolcu alan şoförler olması
•Mahallede kavga olunca mahallenin kavgayı maç gibi seyretmesi
•CD'yi kolonya ile silmek
•Döner ile ayranını aynı anda bitirmek
•Gece yarısı arabasıyla son sesle müzik açarak insanların uykusundan etmek
•Kağıt paranın üstünde tükenmez kalemle yazılar bulunması
•Bulmacadaki ünlülere bıyık çizmek
•Sigarası olduğu halde bu son sigaram demesi
•Borç para isteyince valla benim de borcum var diye yalan söylemesi
•Telefona neden bakmadın diye sorulunca ben de şimdi gördüm aradığını demesi
•Papağana küfür ve kaba sözler öğretilmesi
•Gece yarısına kadar sevgilisiyle mesajlaşıp da uyumayı bilmeyenler
•ÖSYM'nin yaptığı sınava yetişemeyip geç kalmak
•Kurban keserken hastanelik olmak
•Yardım parasına muhtaç olmamasına rağmen yardım parası için başvuru yapmak
•Otobüse arkadan binip öne akbil göndermemek
•Şampuanı sulandırıp sulandırıp kullanmak
•Minibüse para vermemek için onca yolu yürümek
•Otobüste tutacak yer bulamayıp milleti avuçlamak
•Eşinin kredi kartını ele geçirip istediği ürünü alarak yüklü harcama yapmak
•Otobüse binerken akbilinde bakiye olmadığını fark etmek
•Yere düşen çocuğuna tokatı atan anneler olması
•Aynı çorabı üç gün giymek
•Çorabını çıkarıp sağa sola top şeklinde atmak
•Aynanın karşısına geçip flaşı patlatmak
•Metrodan indikten sonra asansöre binerken 4 kişilik asansöre dolana kadar binmek
•Bedavaya bir ürün dağıtıldığında izdiham yaratıp birbirini ezmek
•Elbisesi olduğu halde indirimli diye satın almak
•Et, balık, tavuk ve kelleyi elle yemek
•Misafirlerini yatakta değil yerde yatıran evsahipleri olması
•Elindeki telefonla yolda mesajlaşırken ağaca toslamak43 Yorumla- 1 yıl
Bunu Türkler yapıyor işte.
- 1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılinşaatı büyülenircesine izlemek
kapıdayken kim o dediklerinde ben demek fnkefjef
yemek sonrası ıslak mendille eli silip boşa gitmesin diye aynı mendille masayı silmek
çorabının kirli olup olmadığını koklayarak anlamak
şampuan bittigi zaman içine su koymak ve öyle kullanmak ( çok yaparım)
ailecek film izlendiğinde öpüşme sahnesinde herkesin kafasını çevirmesi ve buz gibi bir sessizlikaylardır fırçalamadıgın dişini dişçiye gitmeden önce utandığın için fırçalamak
bir şey olmadıgı halde yine de sormak ( - ekmek var mı? yok - hiç mi yok? fhefjehf )
bulmacalardaki insanlara bıyık sakal çizmek
papagana küfür öğretmek
kağıt paraya absürd yazılar yazar çünkü o para binlerce insanın elinden geçecek
türk anneleri çocugu düştüğünde çocugu dövmesi
yogurt kabını saksı yapan bizler
onlarca kilometre yukarıdaki uçağa görmeyeceğini bildiği halde el sallamak
sokak terliğini parmaklarını iyice dışarı çıkartarak giyen kişi türktür
gaz kaçagını çakmak ile kontrol eden booomm
tozlu arabalar beni yıka yazmaktır
televizyona dantel asmak
cdyi kolanyalamakbakkaldan ekmek aldıktan sonra ekmeği yolda köşelerinden yemek çok yaparım bunu
googleden kendi ismini aratan eleman
5 kişİlik asansöre 10 kişi binmek
google mapste kendi evini mahalleni ararsın
araba kaymasın diye tekerin altına taş koymak
tiki olan insanlarla uğraşmak
daha bir sürü vardır Türkler anlatmakla bitmez..
98 Yorumla- +1 yıl
ay çok iyi bu arada diş fırçalama kısmı çok iğrenç nasıl duruyorsunuz günlerce diş fırçalamadan ben 3 4 saat dayanamam ahhahahahaha
- +1 yıl
bu arada kadir mısıroğlu 🤍
- +1 yıl
Kadir Mısırlıoğlu üstadın resmini gördüm kral diyip gidiyorum
- +1 yıl
Üşenmedinz mi üstadım? 🙂
- +1 yıl
@bulaşmakarşimm Mısırlıoğlu değil Mısıroğlu kendisi Trabzon Akçaabat Türküdür
- +1 yıl
@ranathebarbiedoll var olunuz iyi temenniniz için
- +1 yıl
@merdumgiriz70 biz üstad değiliz sadece bu davada bir neferiz o kadar
- +1 yıl
@ranathebarbiedoll ben fırçalarım lakin arkadaş çevremde böyle yapan çok kişi var
- Aile & Toplum konusunda 149,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAklıma şu an türklere özgü bir şey gelmedi sanırım eve temizlikçi çağırmadan önce evi temizlemek olabilir. ya da uçak geçtiği zaman uçağı izlemek olabilir. ya da yol çalışmasını izlemek olabilir. veya tanıdık birini görünce arabayı üstüne sürmek :D bu arada ben bunların hiç birini yapmıyorum
73 Yorumla- +1 yıl
Ben iş makinesi izliyorum😂😂
- +1 yıl
Onu bende yapmıştım ama çok küçüktüm abla hipnoz oluyorsun 😂😂
- +1 yıl
Evet yaaa, izliyorsun istemsiz 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelektör yapmak Karşı şeritte giden arabayı selektör yaparak ‘’Radar var’’ diye uyarmak..
Maaşının iki katı değerinde cep telefonuna sahip olmak Marka ve lüks takıntımız var..
Ağaçlara, banklara çakıyla kazıyarak yazı yazmak.
Yeni atılmış bir betona basmak veya isim ve tarih yazmak. En sık rastlanılan durumlardan biri..
Küllük Sigara külleri uçmasın diye içine su dökmek..Yedim de geldim´´ demek Ne kadar aç olursak olalım, misafirliğe gittiğimiz ortamda tokum demek...
Önce patatesler Tabağındaki yemeğin ilk önce patatesini sonra etini yemek..
Kapı eşiğinde konuşmak Misafirlikten kalkarken kapıda saatlerce muhabbet edebilmek ilginç bir gelenektir. Bir türlü vedalaşılamaz..
Fastfood Yiyecek ile içeceği aynı an da bitirmenin verdiği haz tarif edilemez..Çakmak kullanmak Çakmak vb. şeylerle gazoz kapağını açmada uzman olmak.
Bir şey bozulduğunda vurarak tamir etmek Bu öyle bir alışkanlık ki kırılacağını da bilsek yapıyoruz..
Gazete okumak Başkasının gazetesini sahibinden daha şevkli okuyabilmek.
Tv kumandasını naylonunu çıkarmadan kullanmak.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBarış'ın yazdığı eve temizlikçi çağırmadan önce evi temizlemek bana da mantıklı geldi çünkü bize gelen Özbek, yerde bir tane çekirdek kabuğu gördü diye geri dönüyordu :) yurtdışına gidenler de pilav ile ekmek yiyenleri görünce direkt yanına gidip merhaba diyebilirler..
42 Yorumla- +1 yıl
Allah o Özbek'i bildiği gibi yapsın 😂😂
- +1 yıl
Aynen valla 😂
+1 yılSadece Türklere özgü anlamsız davranışlar bunlardan bazıları 🙂
. Yemek sonrası, ıslak mendille eli silip , boşa gitmesin diye aynı mendille masayı ve ardından ayakkabıları silmek.
. Şampuan bittiği zaman çoğaltmak için içine su dökmek.
. Kafasına kuş pislettiğinde , gidip şans oyunları oynamak.
. 15 senedir fırçalanmayan dişi dişçiye giderken fırçalamak
. bozulan elektrikli eşyaları vurarak tamir etmeye çalışmak.
. Döner ile ayranı aynı anda bitirmek.
dahaSı da var tabiki ama aklıma bunlar geldi...35 Yorumla- +1 yıl
Supersin en iyi gõrus bence😆👍🏻😊
- +1 yıl
Bende yapıyorum bu kötü bir durum değil
- +1 yıl
Başka sitelerde vs hali hazırda yazılmış şeyleri alıp buraya yazarken, kaynak gösterilebilir. Daha kibar olacaktır. Aklına gelmeyenler de devamında var linkin ;
www.haber7.com/.../p12 - +1 yıl
Kopyala yapıştır olduğunu nereden çıkardın bunlar duyduğum şeyler kopyala yapıştır olsa görüntüsü çekip öyle görüş atarım niye yazmakla uğrasayım ki deli miyim benn
Türkleri tarihten çıkarırsanız, geriye "tarih" kalmaz. (Tarihsel aktivitesi ve bulguları en çok tahrif edilenler Türklerdir. Uzun zamandır, Türk ve dünya tarihi konusunda başarılı çalışmalar yapan bir grubun üyesiyim. Sizden saklanan tarihi gerçekleri bilseniz hayretler içinde kalırdınız. Size küçük bir örnek: Türkler Orta Asya'ya Anadolu'dan göç etmiş, çok zaman ardından felaket derecesinde bir kuraklık olunca, Anadolu'ya dönüşleri dahil, hemen hemen bütün dünyaya "tekrar" yayılmışlardır.)
20 Yorumla
+1 yılBirisi geldiği zaman sanki geldiğini görmüyormuş gibi aa geldin mi diye cevap vermesi.
Uyuyan insanın uyuduğunu gördüğü halde uyudun mu diye soru sorması.
Daha okul saatine veya iş saatine bir saat olmasına rağmen karşıdaki insanın uyanması için bir saat fazla söylemesi.
Araba sürenlerin selamlaşmak amaçlı kornaya basması.
Misafirler tam çıkacakken kapının girişinde yarım saat daha konuşulması.
Yere su damladığında döküldüğünde falan ayağı ile silmesi.
Daha çok var da aklıma gelenler bunlar şimdilik.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZile basıldığı zaman "Kim o?" diyene, "Benim" diye cevap vermek ve kim olduğunu anlamadan kapıyı açmak,
* Kız isteme merasiminde damadın kahvesine tuz atmak,
*Kapıyı açtıktan sonra AA geldin mi diye sormak,
* Eş dostla konuşurken onlarında sana selamı var deyip kapatmak
* Mahallede MOBESE kamerası görevi gören dedikoducu teyzeler
*Islak mendile önce elimizi yüzümüzü silip sonra o mendile ayakkabılarımızı temizlemek
* Masa, sehpa , fırının üstünü mutlaka örtüyle örtmek
* Misafirliğe giderken yanında terlik götürmek
*Gelin arabasının önünü kesip para istemek
*Erkeklerin erkekler tuvaletine seni seviyorum aslı diye yazması ama o yazıyı aslının hiç görmemesi
* Evde mutlaka misafir tabağı , bardağı , terliği havlusu vss olması ve sadece misafire özel çıkartılıp kullanılması10 Yorumla Eve gelene şunun sorulması Geldin mi?
Bir şey istenir. cevap yok tekrar sorulur Hiç mi yok?
Dönerin son lokmasıyla ayranın son yudumunu aynı ana denk getirmek.
Islak mendille önce ağzını sonra ellerini ve en son ayakkabıları silmek.
Misafirlerle kapıda sohbet
20 YorumlaKorna ile selam vermek.
Selektörü küfür olarak kullanmak. (Yurt dışında yol vermek anlamı ile kullanılır. Yani Selektör yapan kişi size yol vermiştir)
Tokalasinca boynuz vurur gibi kafaları tokusturmak.
Yaya geçidinde asla durmamak.
Sinyal kullanmadan şerit değiştirmek.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. - Hesabı ben ödeyeceğim kavgası
- Bozulan cihazı vurarak çalışır hale getirmek
- İnce belli bardaktan demli çay içmek
- Kahve falı
- Düğünü halayla kapatmak
- Turist görünce direkt Tarkan Şıkıdım demeye başlayanlar
- Düğün konvoyu
Mutlaka eksik olanlar vardır ama şimdilik aklıma gelenler bunlar. Zaten maddeleri okuyunca insan düşünüyor başka millette böyle bir durum yok. Tamamen bize özgü 😅
20 Yorumla
+1 yılKaybolan çocuğu bulana kadar ağıtlar yakıp, bulunca nerdeydin sen lağğn diyip üzerine dövmek 😅
51 Yorumla- +1 yıl
Doğru gerçekten 😂😂
+1 yılO kadar çok var ki aklıma gelenler tanıdık biri görünce Arabayı üstüne sürmek
Temizlikçi gelecek diye evi temizlemek
Ağaçlara bantlara isim baş harfi kalp kazımak
Kapıyı açıp Aa sen mi geldin demek
Zile basan kişiye kim o diye sorduğu zaman ben demek
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeni ayakkabı alındığında hayırlı olsun deyip yeni alınan ayakkabının üzerine basmak. Sonra yeşil ışık yandığında kornaya uzun uzun basmak, sonra sen benim kim olduğumu biliyor musun demek. Çorumlu gara amir çok iyi özetliyor Türkleri burada.
https://youtu.be/CrdHZ2zjHkw10 Yorumla
+1 yılTers yönden gelip karşıdakine el kol hareketi yapmak, yola tükürmek, araç içinde yüksek sesle müzik dinlemek, önüne gelene cahil demek, oku araştır demek, çekirdek çitleyerek kavga, yangın, polis baskını ve iş makinesi, vs asfalt çalışması izlemek
10 YorumlaBunu örneklere çoğaltabiliriz başlayalım o zaman Tüp gaz kaçırıyor mu diye, çakmakla kontrol etmek, Turistlere bağıra bağıra yol tarif etmek. Sanki bağırınca anlıyorlarmış gibi, Ailecek film izlerken öpüşme sahnesi olduğunda sessizlik olması ya da kanalın değiştirilmesi, Yok cevabına, hiç mi yok diye soran tek milletiz, Dondurma ve çikolata kaplarından dolma ya da başka bir yemek çıkması, Türk olmak Google Earth’de kendi evini aramaktır, Yenilen yemekte eti en sona bırakmak, Türk olmak benzinlikte sigara içebilmektir ve son olarak kapı çaldığı zaman kim o sorusuna, ben diyen tek milletiz. Gerçi araştırmalara göre sesten tanıma gibi özellik tek Türk milletine aitmiş aklıma gelenler bunlar #Hükümdar
12 Yorumla- +1 yıl
Hhahaha hepsi mi doğru olur ya😂😂😂
+1 yılHoşgörülü olmak.
Yabancı biri dahi olsa hemen "gel çayımızı iç" gibi davetlerde bulunma.
Ani parlayıp, ani sakinleşmek.
Ülke çapında bir sorun olduğunda tek yumruk olabilme...
Aklıma ilk gelenler bunlar50 Yorumla
+1 yılyazdığın şey başıma geldi:))
Birde ikinci olarak beraber iş arkadaşı olduğum hanımlardan duyuyorum temizlikçi çağırdıkları evi kendileri sonrasın da ya da öncesinde bir temizliyorlar:)12 Yorumla- +1 yıl
Benim gittiğim evlerde de başıma geliyor. Kadin diyor ki siz gelmeden ben şurayı şurayı temizledim diye.
- +1 yıl
Öncesini anlarim da sonrasinda nedenn yapiyorlsr onu anlamadim
+1 yılKüfrederek övmek. Bkz örn1:
**na kodumun ne gol attı bee helal olsun
Böyle övgü başka ülkelerde yoktur eminim 😂😂😂60 Yorumla
+1 yılTelevizyonda etekli bir kadın görünce televizyonu ters çevirmek
21 Yorumla- +1 yıl
Ilk defa duydum
Ensest ilişki kadınlara taciz dayak istismar hayvanlara eziyet
23 Yorumla- +1 yıl
boş ver onları
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi milletine b*k atmak
100 Yorumla Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Özellikle günümüz yengeleri naptın guzumm der tıpkı benim Aynur yengeminde dediği gibi😁
17 Yorumla- +1 yıl
Aynur yenge duymasın 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂kaç yaşında bu yenge
- +1 yıl
Benden bir yaş ufak
Serçe parmağı ile kulak deliğini oral-b diş fırçası misali tirete titrete karıştırmak ve sonra o parmağı çıkarttıktan sonra bir kaç saniye o parmağa bakmak kimileri ise bu aktivite sırasında tuhaf sesler çıkartmaktadır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yayalar için özel yol yapıldığı halde ve iki adım ötede deniz kenarında geniş geniş yol olmasına rağmen ısrarla o mavi boyalı bisiklet yolundan yürümek ve ikaz edince de sinirli şekilde bakmak. Bu kesinlikle Türklere özel bir davranış bence.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılÇok garip ama kendi liderlerine (Atatürk) belirli tayfanın düşman oluşu.. kendi liderini istememe durumunun sadece bize özgü oluşu. Ardından tipik şeyler için recep ivedik referans alınabilir. Orada Türkleri çok iyi anlatıyor film.
10 Yorumla
+1 yılŞu ıslak mendil olayı 😀 her yer temizleniyor maşallah , hatta okulda biri vardi yemek sonrasi abartip dislerini islak mendille temizlerdi 🙈🙃
31 Yorumla
+1 yılTemizlikçi ile beraber evi temizlemek, iş makinelerini izlemek , kapı önünde içeriden daha çok sohbet etmek, dondurma kutularında dondurmadan başka her şeyin olması sjssjs.
10 Yorumla
+1 yılYasak alanlarda mangal yakmak, engellilere ayrılan yerlere park etmek, kaldırım keza aynı, yabancı hayranlığının üst düzeyde olması, kendi ülkesini ve kendi kadınlarını yermesi...
15 Yorumla- +1 yıl
@johnnyepp Bende yabancı hayranlığı falan yok... Bunlar yaptığımız şeyler. Sana bununla ilgili ufak bir örnek vereyim: Almaya'ya Türkler gitmeden önce park etmekle ilgili bir ceza yokmuş... Biz gittikten sonra buna benzer ceza ve yasaklar çıkartılmış.
+1 yılBu kadar şanlı, tarihi efsane dolu, coğrafi konumuyla, iklimiyle, zenginlikleriyle herkesin gözünün üstünde olduğu bir milletin böyle bir halde yaşamaya çalışması.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elle mucuk şakası hani aniden kasığa vurur gibi yaparlar. Enseye tokat. Yanındakini korkutmak için asansörde zıplama şakası.
22 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kavga başlangıcında karssindakini tanımaya çalışmak; Kimsin lem sen? Asıl sen kimsin? Sen benim kim olduğumu biliyor musun?
20 YorumlaKadın taciz ve tecavüzleri. Çocuk taciz ve tecavüzleri. Mafyalar. açlık ve fakirlik başka ne var sizce
34 Yorumla- +1 yıl
Haklısın gerçekten :((
- +1 yıl
Bu sadece Türklere özgü mü? Bütün dünyada ruhu bozuk insanlar var.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının sx ilişkisine küfredip, yerin dibine sokup, 1001 çeşit laf söyleyip, sxin kralını yapanlar😂
Gerçekten çok komiksiniz😂10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılYeni ayakkabı alan kişinin ayağına basılması, kirletmesi. Bir de milli sporumuz iş makinelerini seyretmemiz
10 Yorumla
+1 yılHerkesten farklı olsun diye bir şey söylüyorum diğerlerini herkes söyler diye düşünüyorum.
Ekmeğin üzerine salça sürüp yemek.
10 Yorumla
+1 yılTelefonda x de sana selam söylüyor demek.
Dert yarıştırmak.
Elalem denen topluluğa göre yaşamak.
10 Yorumla
+1 yılaynı kornayla hem küfür edip hem de selamlaşa biliyoruz :D
20 YorumlaEve gelmişsindir 🙌🏻
Nobody:
Annem: geldin mi kfkfkf20 Yorumla
+1 yılHangi birini sayayım? Çakallık, bencillik, düşüncesizlik, yobazlık. İstisnalar kaideyi bozmaz
23 Yorumla- +1 yıl
:) Amerika dışında neredeyse her ülkeye gittim. Ben neden görmedim acaba.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYere tükürmek yolda arabada burun karıştırıp üzerine süren
20 Yorumla Kuyruk sırasında kaynak yapmayı adet haline getirmek.
20 Yorumla
+1 yılİlk tanışmada memleket sorusu. Hele kardeş sen nerelisin hele bir de hele?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılturkish kebap canım turkish ayran tatlım oldumu
20 Yorumla
+1 yılÖnce vatan diyendir.
Bir şey anlatırken bütün vücudunu kullanması.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Türkün aklına ya sı.. arken ya kaçarken derler
10 Yorumla
+1 yılBitmis sampuana su koymak, TÜRKLER bitti demeden bitmez genlerimize işlemiş galiba fhhfhf
10 YorumlaKorna ile konuşmak , kapalı tünel içinde egzoz bagirtmak.
10 Yorumla
+1 yılŞu kişiyi arasana
Abi telefonu kapalı
Dur bide ben arayım beni açar10 Yorumla
+1 yılAyran içmek. Ayran Türklere özgü bir içecektir buradan canım ülkeme selamlar.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
13 Yorumla- +1 yıl
İş buldun mu
- +1 yıl
@sezer616161 yok şok markette cv vermedi
- +1 yıl
@sezer616161
Tam Türklere özgü olan ve sinir olduğum kapıda geldiğini gördüğü halde geldinmi diyenler 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılAcılı şalgam içmek başka bi yerde göremezsin sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSahtekarlık, yalan, sözünde durmamak, şükür diyerek avunmak, sürekli karşı tarafı suçlamak, ego, kibir vs aklıma bunlar geldi türklere has bir şeyler sorulunca
10 Yorumla
+1 yılÇay dolduran birini görünce kalan çayı hızlıca içmek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılKızla gezmeye çıktığında. Hep erkeğin hesap ödemesi
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. ekmeğin son lokması ile ayranın son yudumunu denk getirmek :)
10 Yorumla
+1 yılbir yerlerin yandığında yoğurt sürmek
10 Yorumla
+1 yılHesabı ödemek için kavga etmişti iki arkadaş yan masamızda 😂😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılvefat edeni gömdükten sonra cenaze evine gelip canım canım geçmiş espirileri yapmak
10 Yorumla Uçak indiğinde alkışlamak kesinlikle 😂😂😂😂😂
15 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız görünce korna çalmak veya dımdıs müzik açarak dikkatini çekmeye çalışmak
10 Yorumla Biri geldiğinde sen mi geldin demek 😁
Bir de birsey sorulduğunda yok denildiğinde hiç mi yok demek😁10 Yorumla
+1 yılKız isteme de kahveye tuz atmak nikahta ayağa basmak
12 Yorumla- +1 yıl
tamam jonnyjepp :)
- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem