- Beni küçümsüyorlar galiba mesela dersime girmeyen müzik hocası arkadaşlarıma ne aldınız diye sordu işte sıra bana geldi ben taktir diyince neeğğ diye bir tepki gösterdi (ben hep taktir aldım bu zamana kadar inşallah devam eder) ister istemez kötü hissettim, bugünde asansörde bir komşu ne aldın dedi dedim taktir sonra amann dedi şimdi herkes alıyor taktiri dedi (bizim okul 1000 kişilik sadece 49 kişi aldı ve bende vardım içlerinde) bu arada okul sınavları zor oluyor o yüzden sayı düşük onlarda küçümsedi, bir öğretmen akraba var sayısal seçtim diyince geçen senelerde nee sen mi seçtin yapabilecek misin falan dedi (gayette yapıyorum şu an kendisi sözleci ayrıca) bazılarıda hiç sevgilimin ya da konuştuğumuz flört mülörtümün olmadığına şaşırıyor niye böyle davranıyorlar anlamadım lenn?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Moralini falan bozmaya çalışıyor kansızlar.
Onlarla aynı ortama girmemeye çalış, daha doğrusu fazla muhattap olma.
Ve tanımıyorum bile sadece merhaba merhabayım o kadar yakın çevremde senin nasıl hiç sevgilin olmaz ya falan diyip duruyorlar sanki helenim ve tüm dünya peşimde dolanıyor jdjfkgkgk
Güzel kızsan bundan kaynaklı olabilir. Ama dediğim gibi bixim memleket maalesef başarılı insanları aşağı indirmek için elinden geleni yapar, özellikle iç anadolu. Fazla umursama, ayrıca bu herkeste olan bir şey.
Ankaradayım zaten fjfkfkgkg
Ankara 'm pek yapmaz böyle şeyler, tabii sincan tarafında falan değilsen. 😂😂
Yok sincan da değilim ama yapıyorlar ya djjfkgkh
Bir şey diyemiyorum artık ama bu ileri zamanlarda da hep olacak, önemli olan bunlara fazla kulak asmaman. Bu arada tebrik ederim takdir belgesi almışsın😂
Nfkflglgkg taktiri herkes alıyor yeğenn
Önemli olan Allah'ın takdiri yeğeen😂
Teşekkür ederim bu arada
Tabiki önemli olan o yeğen
Sktr et
Valla öyle yapıyorum ama bezdim ya tanıamdığım insanlar bile uğraşıyor mesela geçen 2 çocuk 0 alakam var durduk yere omuz attılar çocuğun omzu elmacık kemiğime geldi ve şişti dkdkdkkg, metroda falan kızlar durduk yere göz deviriyor okulda hele abooo, ayrıca sevmiyorlar beni aslında iyi kızım kimseye zararım yok ama okulda tanımadıklarım bile durduk yere uğraşıyorlar bir ara okulun popüler kesiminden burnu burj Khalifada bir kız vardı samimiydik sonra bu kızın sevgilisi kızın yanında beni övmeye başlayınca sürekli kız bana düşman oldu geçen sene onunla uğraştım boyumuz aynı (hatta ben biraz uzunum) kızla ama kız kendine bakamdan boyumla dalga geçiyordu ndkfkgkh
Iyi niyetini bozma
Konusurken çekinerek mi konuşuyorsun insanlarla
Yooo çekinmem ben
O halde sende bir sorun olduğunu sanmıyorum cevrendekiler fazla canım
Tek bir tane düzgün arkadaşım var oda her yaptığımı yapıyor, taklit ediyor hatta geçen sene everestini yaptı ailesine bizim binadan ev aldırdı ndkfkfkg bugünde benim gözlüğümü aynısının numarasını yaptırmış jdkfkf bir ara ailem altın küpe almıştı bana onun bile aynısını almış kuzenimin düğününde tüllü tatlı bir elbise giymiştim ne yaptı ne etti gitti annesinin iş arkadaşının kızına ulaşıp tüllü elbise aldırdı nfkgkgkkh bunalr daha ne ki afedersin kötü terliğimin bile aynısını almıştı
Lise mi orası
Alan sevdiğine göre 10. sinifsin sanırım
Aynen ama son senem şükür kurtulacağım
Alanı seçeli çok oldu ama üstüme çok gittiler hala içimde o
Bak zaten son senen canım ama sakin ezik kalma
O hocaya deseydin ya gülmüş galiba haa haa çok komik gerçekten deseydin
Valla başarılarımla ve sessiz sessiz gülerek eziyorum daha çok canları yanıyor bak okuldaki kızlar benden nefret ederler (bir şey yapmam bu arada) ama bir pantolon giydim bu sene almayan kalmadı hevesim kursağımda kaldı bir tane kelime söyledim herkesin ağzında yav bezdum yaaa
Açığa gelsene
Geçsene*
Benimde öyleydi
Gülmekle kalmadı neeeğğ sen miii aldığnn diye bir tepki verip ağzını kapattı sonra baştan aşağı süzdü fjfkflgh
Ailem izin vermiyor örgün daha iyi diyorlar
Arkadaşların bu duruma birsey dedi mi
Hocam neden taktir alamasın dediler ne farkı var dediler ama o kızlar benden nefret eden tipler bu arada yüzüme gülerler ama çaktırmadan göz devirip neler neler yaparlar istersen anlatayım
Bak benimde öyleydi geçen sene diyim artık hoca birsey demişti sonra o günden sonra sevdiğim arkadaşlarım üzerime gelmişti
Sanki kendileri Boğaziçi mezunu olacak
Yok işte biri yanlış yapmıştı soruyu bi arkadasim * yanlış yapmıştır dedi canım sanki kendisi çok iyiyde
Benim ilk günden beri üstüme geliyorlar ki ilk gün tanıamdığım bir kız durduk yere omuz atmıştı bana ndjfjg, lavaboda kızlar durduk yere göz deviriyorlar bazıları iyi ama iltifat falan ediyorlar sürekli, bazıları yakın arkadaşımı elimden almaya çalışıyorlar onunda canına minnet zaten abime anlattım yaptıklarını süslenip gitme okula süsleniyorsun güzelsin göze geliyorsun çalışkansın, insanları kırmıyorsun millet de ondan sana karşı yaptırım uyguluyor dedi. Ama bende o bana gaz verdi
Aman bazı hocalar öyle yaaa takma
Kizim kıskanıyorlar işte banada aynısı olmuştu 10. sinifta
Sanki harika bir hayatım varmış gibi birde okuldakilerin derdini çekiyorum erkekler bile ilk başta bir yalakalardı anlatamam çantamı montumu falan taşıyorlardı o derece sonra ben yüz vermeyince egolarına yedirmeyip düşman kesildiler
O hocaya birsey söyledin mi sen
Güldüm geçtim ne diyim ki
İşte geçmeseydin keşke sert çıkış sonra birsey demez bak gör
Şurada kalmış 3 ayım bile yok birdaha asla görmem bence kırılmaya değmez
Aynen bencede ama senin yerinde olsam o hocayı çok iyi bozardim yapmadığım şey sanki
Amann bundan 3 yıl sonra hatırlamam bile b12 eksik benim aşkooof kfkfkfkgkglg