Aile & Toplum Günün hangi saatinde uzaklara dalarsın? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bazen dalıp gidiyorum.😅😕🔫? Güncellemeler+1 yıl Dalan yok mu ya 😂 Günün hangi saatinde uzaklara dalarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Genelde gece saatleri 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çiçek güzelmiş masamda öyle çiçeğim olsa niye dalayım ki uzaklara... 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Waooowwwwww🙂 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çay buldugum her an dalabilirim, hiç bikmam dalarim 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Genellikle şarkı dinlediğim anlarda yaşıyorum. 😌 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Her an. 2 dakıka oturmam yeterli 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Şu aralar her saat gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde gece saatleri
Çiçek güzelmiş masamda öyle çiçeğim olsa niye dalayım ki uzaklara...
Waooowwwwww🙂
Çay buldugum her an dalabilirim, hiç bikmam dalarim
Genellikle şarkı dinlediğim anlarda yaşıyorum. 😌
Her an. 2 dakıka oturmam yeterli
Şu aralar her saat gibi
Her saatinde