Ben ayyyy gerçekten mi? nasıl yani diyorum, ciddi misiniz ben şok BİM, ben migros diyorum şaşırıyorum hep..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Ben ayyyy gerçekten mi? nasıl yani diyorum, ciddi misiniz ben şok BİM, ben migros diyorum şaşırıyorum hep..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Gerçekten hakkıyla o işe girmişse tebrik ederim ama yok vasat ve tembel olarak girmişse yüzüne bakmam ki genel de insanlarla ilgilenmiyorum o yüzden girmişler girmemişler ırgalamıyor beni ben genelde hayvanlarla mutluyum yem götürürüm onlarra kulubeler yapmıştım onların bakımını yaparım en azından daha cana yakınlar
Vayyy ve ne şanslı insansın derim..
Emekliliğini görmesini diliyorum
Çevremdeki insanların yeni iş tekliflerini duyduğum zaman gerçekten mutlu olurum. Hayırlı olmasını kalpten yürekten dilerim. Çünkü kendi ayaklarının üzerinde durmak çok mutluluk verici bir şeydir. Herkesin yaşam standartları yüksek olsun
Cevap
14Cevap
Hiç bir şey yapmıyorum
Bir şey yapmıyorum sadece yeni işe başlayan teknisyen arkadasın cv şaşırttı beni.
Yeni işe başlayıp benden fazla maaş alanı umursamam. Nihayetinde işçi yani ister beyaz yakalı olsun ister mavi yakalı. Başkasının personelisin. Ama eğer çevremdekiler iş sahibi olup, işlerini büyütmüşse bu beni hırslandırır
Ben hayırlı olsun diyorum prensesimm inşallah umduğun olur ve tutunursun işinde diyorum 😊😊😊
genel anlamda bakmam lazım diye düşünürüm hep, ülke genelinde insanların yaşam kalitesi arttıkça ben daha huzurlu oluyorum
Herkesin iş bulduğu , mutlu ve huzurlu olduğu toplum güzel olur ben sevinirim.
Ben şok migros mu jsjfjxjsjd komik şey
Seni tanımıyorum kii:)
Hayırlı olsun der geçerim fazla büyütmeye gerek yok
Dünya ya yeni bir köle daha geldi diyip beğeniyorum :D. Sen çalışmaya başlamadın mı @nirhamm
Hayırlı olsun diyorum aman bana ne onlardan 😃
Seviniyorum ekimden yardim geliyorsa yardım ediyorum
genelde tebrik ediyorum.
Lafa hayirlisi deyip baslarim..
ne kadar geçimsiz olduğunu düşünüyorum
Aaa ne güzel hayırlısı olsun hadi bakalım diyorum
Hayırlısı olsun derim
Seviniyorum
hayırlı olsun
Tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?