Soru ve soru işaretlerinin bittiği gün ömrümüzün de bittiği gündür. Her gün bir şeyler öğrenmek için sorular soruyoruz aklımızda sürekli soru işaretleri oluyor. Ben bu durumdan hiç pişman değilim. Yaşadığı sürede aklında soru ve soru işaretleri olmayanlarda bir sıkıntı vardır
Tükenirse çok sıkıcı olur insan var oldukça doğup, büyüme aşamalarını geçip, yetişkin olduktan sonra ve daha sonrasını yaşadıkca aynı sorular olur belki zamana göre değişen temelde aynı cevaplar verilir, bazıları uygulanır bazıları uygulanmaz biri sorar biri cevaplar iletişim olur, sohbet olur, bağ olur, sevgi olur, sorun çözülür veya öylesine sorulur, sorudan cevap cevaptan hayatın bir parçası oluşur böyle olmuş hep, oluyor ve insan nesli devam ettikçe sorular ve cevaplar olacak...
Bence tüm bilinmezlik ve anlamlandıramadığımız tüm detaylar ve şekiller yani her şey, gözümüzün gördüğü ve duyduğumuz herşeyin bi açıklaması olacak. Geçen yıllarda fraktal geometrinin varlığını öğrendiğimde çok heyecanlanmıştım. O zaman bu sorunun cevabını o zaman vermiştim!
Tükenir ama biri cıkar tarıhın tozlu raflarından ya da tarihin soru mezarligindan cıkarıp ısıtıp yeniden söyler yeni gibi... İnsan sorulan soruları belli bir zaman kadar beyinçikte tutar sonra ucu verirr bu sorular tekrar tekrar ♾️