Karne alan bir çocuğun kurduğu yürek burkan cümle: 'Annem, karne hediyesi et aldı'

Karne alan bir çocuğun kurduğu yürek burkan cümle: 'Annem, karne hediyesi et aldı'pic.twitter.com/b2uVShRaSO
— ZAM Haber (@ZAMajans) January 20, 2023
Karne alan bir çocuğun kurduğu yürek burkan cümle: 'Annem, karne hediyesi et aldı'

Karne alan bir çocuğun kurduğu yürek burkan cümle: 'Annem, karne hediyesi et aldı'pic.twitter.com/b2uVShRaSO
— ZAM Haber (@ZAMajans) January 20, 2023
Biz nasıl mı bu hale düştük? Anlatayım.
2018 Seçimlerinde malum zat katıldığı etkinlik sırasında; "siz bu kardeşinize yetkiyi verin Dolarla, Euroyla, faizle, enflasyonla nasıl mücadele edilir görün bakın" demişti gülerek.
Akp tabanı ve yapılan yollara, köprülere, camilere, Allah-Din-İman tekerlemelerine prim veren cehalet dolu bir kitle ile tayyip istediği yere geldi.
Gelir gelmez de ekonominin uçuş yönü göklere değil, yerin yedi kat dibine rota aldı.
Daha önce kapısında dakikalarca bekletildiği Putin'den ya da Cemal Kaşıkçı cinayeti ile defalarca lanet ettiği, Prens Selman'a ve daha nicesine önce düşman sonra da Dolar kaynağı gözüyle bakıp, eskiden söylediği her sözü unutarak yoluna devam etti.
Tüm bunlar olurken önce damadı sonra da gözlerinden ışık fışkıran budala ekonomi bakanı ve betona yatırım mantığı ile ülke ekonomisinin içinden geçildi.
Tarım ve hayvancılığın ırzına geçilirken, alınan ultra yanlış kararlar ile ülke iğneden ipliğe kadar her şeyde ona buna muhtaç oldu.
Her gün zam, her gün değişen fiyatlar ve her gün yepyeni bir rezillik ile orta ve düşük sınıf sürünürken birileri akp sayesinde servetine servet kattı.
Şerefli üniformaların içindeki yığınla şerefsiz ve rüşvet düşkünü polis ve asker kolluk kuvvetlerini zayıflattı.
Masanın üstünden soru kitapçığını altından ise cevap anahtarını ve cümle kurmayı dahi beceremeyen yığınla öğretmen bozuntusu, atanamayıp intihar eden gencecik öğretmenlerin yerine geçti, kadroları doldurdu.
Keza hacı hoca tayfası, birilerinin halaoğlu , torunu bilmem nesi de memur olarak ülkenin her yerine mantar gibi yayıldı.
Aklı, bilimi, ilimi, teknolojiyi ve gelişimi bırakıp diyanet denen laiklik düşmanı ve çoluk çocuk istismarcısı hacılara hocalara uzaya gidecek bütçeler verildi.
Çiftçi unutuldu, hayvan yetiştiricileri kaderine terk edildi. Üreticiler desteklenmedi.
Öpüp başımızın üstüne koyacağımız doktorları hemşireleri dövdük, öldürdük ve tehdit ettik.
Ve bugün bir çocuk karne hediyesi olarak annesinin ona "et" aldığını söyledi el kadar haliyle.
Oysa akp çocukları ve gençleri, altın varaklı sofralarında kebaplar götürüyor, türbanlı bacılar lüks araçlarında ahkam kesiyor, tuğralı yüzükleri ile yargı dağıtan adamlar parayı eze eze aramızda dolaşıyor.
Acınılası olan ise açlıktan nefesi koktuğu halde, ay sonunu getirmek için köpek gibi çalışıp ter döken adam kalkıp "reis çok yaşa" diyor. Ülkenin bu hale gelişi işte bu yüzden!
Sadece o kadar mı, yetmez ama evet diyen lanet olası kitlr varya keşke bir virüste bu cahilleri ele geçirsse yok olmalarına sebep olsa
@DreamGhosters Mahallemdeki komşularımdan, iş arkadaşlarıma, eş dost akrabalarıma kadar içlerindeki her akp'linin yeryüzünden silinmesini istiyorum. Milyonlarca kadın, erkek ve yaşlı insan yarın ölse gram üzüntü duymam.
Bende duymam eleman Almanyada 52 sene çalışmış markları euroları toplamış elinde son model iphone var gelmiş burdaki gence diyor ki şükret üstünde mont var. Çıldırmamak elde değil. "vatan millet sakarya" cümlesini bir duydu mu bu millet hafızası siliniyor o anki asıl meseleyi unutuyorlar. Ülkücü natomermer kafası akp harmanıyla her yere yayıldı.
Yazık ya gerçekten aile ye de çocuğa da 😥 ülkemizin Türkiye nin geldiği rezalet duruma bakın işte bazı dengesizler de ekonomi iyi derler neresi iyi be iyi olsa bu halk neden şikayetçi olsun azı olsa neysene ama çoğu şikayetçi oluyor ise belli ki sorun sende devlet belli ki ekonomi gerçekten berbat umarım bu kötü günler son bulur pek umudum yok bu devlet düzen var olduğu sürece ama umarım inşallah
Mandarinia çok haklı yazacak bir şey bırakmamış çoğu kişi hakediyor söylenenlerin yarısı yapılmadı asıl destek batı tarafına ve teröre veriliyor zengin daha zengin oldu fakir daha fakir oldu birde tayip olmasa ülke elden gider diyen var şimdilerde hiç düşmanı kalmamış herkes iyi diyor eskiden çok kişi kötülerdi kötüleyenler şimdi aşırı seviyor çünkü kötülerin yanında hep
Akp hükümetini savunmuyorum da yeni nesil bu durumların sadece bu dönemde yasandigini falan zannediyor heralde. Et yiyemeyen insan her dönem vardı ve olmaya da devam edecek bunun x parti ya da y partisiyle alakası yok yani başa baska biri gelince herkes pirzola yiyecegini falan zannediyorsa simdiden söylesinde güleyim
Cevap
58Cevap
Ülke kötü oldu iyice
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ekonomimiz şahlanacak, neyimiz varsa üç katına çıkacak diyen bir şahıs vardı, nerede o? O izlesin bunu. Hayvansal gıdalara erişmenin hediye sayılabilmesi için oldukça fakir bir ülke olmak gerekir. Bu çocuğun durumunda olan milyonlarca çocuk var, beslenemiyorlar. Et, süt, peynir, yumurta geçmiyor boğazlarından. En alt gelir seviyesinde bile 4 kişilik ailenin mutfağına haftada 1 kez bile olsa 1 kg et girmeli. Kıyma değil, daha değerli et girmeli. Bu da ayda 1.000-1.200 TL demek bugünkü şartlarda. Milyonlarca aile bunu karşılayamıyorsa fakiriz demektir, ekonomi çok kötü demektir. Savunma sanayisinin yılda bilmemkaç milyar dolar ihracat yapmasının bir anlamı yoktur, halk beslenemedikten sonra. Yolların, köprülerin, havaalanlarının da bir anlamı yoktur. Çünkü bu yatırımlar halkın boğazından geçen lokmaların sayısını ve niteliğini arttırmıyor, aksine azaltıyor.
Atatürk'ün değerlerinden uzaklaştık.
Ülkemizin gücünden bir haber, kendisini yenilmez sanan bir başkan süper güçlere artislik tasladı ve başarısız bir tarafsızlık politikası izledi.
Ülkede kötü olan ve acilen düzeltilmesi gereken şeyleri aradan çok vakit geçince düzeltilmeye çalışıldı. (Örnek olarak Yunan'ın adaları silahlandırması, eğer adalara ilk silah koyulduğu vakit gerekli tepki verilseydi bu iş bu kadar uzamazdı.)
Sonuç olarak ülkenin uzum vadede işine yarayacak bütün zenginlikleri boşa harcandı ve anlık gösteriş yapmaya yarayacak şeylere harcandı. Ve artık boşa harcanacak hiçbir kaynak kalmayınca ülke çökmeye başladı.
Buna bile dislike atabilen körler var, yazık...
Atatürkün adını ağzına almayan Canan Kaftancıoğlu değerlere nasıl sahip çıkabiliyor?
buna aciyana kadar cifcilere acisaydiniz acincak duruma dusmezdiniz. uretilmeyen bir sey halkin alamayacagi bir hal alir. bu kadar basit. bir kedi köpek bile beslerken zorlaniyorsunuz. koskoca 4 mideli bir hayvanin (buyukbas icin konusuyorum) bakimi kolay degil. inadina yemcilerin zamini durdurmayip cifcileri batirdilar. kasaplarda kira elektrik diye uretenden bile daha pahaliya sunuyor. bu isler boyle. bu cocuk akli varsa buyuyunce duzgun kararlar verirde kendi cocuklari et yiyoruz diye sevinmez. normal bir durum olur.
alkışlıyorum sizi efendim hemde ayakta. Benim arkadaşım köyde yaşıyordu kız diyor ki sadece kendimiz için besliyoruz. Üstelik köylüyü yaşat ki şehirde ki vatandaşta yaşasın ama yok eğitim veren yok hala eski usül haycanlık tarımcılık yapıyorlar. Üstelik yem pahalı gübre pahalı o pahalı bu pahalı yetiştirmesi de zor. eee ne oldu bitti.
@benbahtsızım bende köydeyim o yüzden böyle konustum. en fakir halimizde bile hayvanlarin karnini doyurmakta böyle zorlanmadik. inek yavruluyor diyelim dananin ictigi sütun maliyeti benim gunluk masrafimdan kac kat fazla. bir hayvan kadar bile bakimim olmuyor iş o noktada. para ediyor mu ediyor ama fakirin, uretecek topragi olmayanin evinde motoru vs olmyanin bu isleri yapma imkani kalmadi. hazir alip bakmaya calisan icin imkansiz artik. örnegin sütün fiyati devlet yetkileleri tarafindan belirleniyor tamam mi ama inege verilen yemin fiyatini yemi satanler belirliyor. sute zam yapiyorlar yemciler hemen yerlestiriyor zammi surekli sutcuyu bezdirdiler buna onlem almayip o yuzden sut inekleri kesiliyor surekli. et şu an bile ucuz cunku sut inekleri yuzunden bolluk var. onlar bittiginde ortada erkek dana da olmayacak. japonya da korede falan sigir eti bayag lüks az yetistirildigi icin herhalde. hediye olarak falan aliyorlar. ozel gunlerde vs. bizde o noktalars geliyoruz.
Yani Türkiyede tarımı ve haycanlığın bittiğğni ben yıllardır söylüyorum ama sallayan yok pek. Üstelik hem çok zsor bir meslek hemde maliyeti fazlayken insqnlar neden büyük baş hayvancılığı yapsınlar? Ben şahsen doğma büyüme İstanbulluyum ama ben bile bunun farkındayım yıllardır. Diğerlerinin farkında olmaması mümkün değil umursamıyorlar amaçları bu zaten. türkiyede tarımı ve haycanlığı nasıl bitirdiler diye kitap var. Ki bu kitap 99 da yazılmış. Bunun zeminin atan kişi dönemin Başbakanı Tansu Çiller denenen kişidir. Avrupaya şirinlik yapmak için gümrük vergisini sıfırlıyor. olay böyle başlıyor.
Nasıl mı düştük 😅 duyar kasanlar ayrı komik neyse bu söz bizi anlatıyor
en azından üç dil bileceksin
en azından üç dilde
ana avrat dümdüz gideceksin
en azından üç dil
çünkü sen ne tarih ne coğrafya
ne şu ne busun
oğlum mernus
sen otobüsü kaçırmış bir milletin çocuğusun
Konuştuğum zaman siyaset yapma diyenler ülkeyi kimlerin yönettiğini unutuyorlar... Bu çocuğumun ve nicelerinin ahı o ekranlarda ceketlerinden taşan koca göbekleriyle yol yaptı köprü yaptı araba yaptı roket yaptı diye konuşmaya devam etsinler... Ama ülkenin gerçeği maalesef bu... Fakirlik...
Et yemeyen çocuğun beyni çalışmaz. B12 eksik çinko eksik omega 3 eksik ve biz bu çocuktan derslerde başarı bekliyoruz. Ette amino asitler vardır ve her birisinin farklı faydası vardır. En basiti aktif et yiyen çocuk koşup oynarken yiyemeyende enerji eksikliği olur ve yaşayan ölü gibi haraket eder. Kısaca bizi bu duruma getirenler 1 eli yağda diğer eli balda yaşarken halen biz bu duruma layığız oda saraylara layık diyenler yüzünden bu hallederdeyiz
Belediye bile ayda yarım kilo et alacağımız para verdi diye övünüp duruyor. Onuda 2 3 ayda bir veriyor. Artık gerisini siz düşünün
128 milyar dolar hortulmanınca çareyi zamlarda buldular ve doğal olarak alınamaz duruma getirdiler her şeyi.
benim anlamadığım hükümet ile ne alakası var et fiyatlarının vs
ben çocukken de et yiyemeyen çocuklar vardı!
ayrıca yeniyılın ertesi market raflarına hali hazırda bekletip zamları iki katı yapanlar kim. ? fırsatçılar olduğu sürece daha çok uyur insanlar
maalesef laf ile peynir gemisi yürümüyor yok onu dedi bunu dedi
bedava bulsa herkes koşuyor ama
ayrıca chp naşa geçse sanki insanların evine her gün et girecekmiş gibi
diğerlerinin de iktidar olduğu zamanları ben gayet net hatırlıyorum
insanoğlu çok nankör gerçekten !
Millet hükümeti eleştirmeden önce bir geçmişe baksın kemal Sunal'ın filmlerine bekçiler kralını bir izlesin halkımız kendi, kendine bu geleceği bitiriyor bu gün x kuruyemişte 2.5 lt kolanın fiyatı 30 TL iken başka yerde 23.75 yumurta vb her şey böyle kim kimi düdüklüyor?
Kıyamam canım benim ya. Resmen lüks oldu et yiyebilmek.
Ben kahrolmadım. Radikal İslam'a oy verip ülkenin içinden geçilmesine olanak sağlayanlar kahrolabilir. Bu ülke adına üzülmeyi, iktidarın "başkentte üst üste 3 bomba patladıktan sonra" oylarını yükseltmesinden sonra bıraktım.
Ülkenin bittiğinin bir resmi bu. Huzur-u Mahşer var. Hep nefes alacak değilsiniz. Hep yiyecek değilsiniz. Hepsi de son nefesiniz de bir bu r çıkacak. Vallahi de çıkacak, Billahi de çıkacak, Tâllahi de çıkacak...
Allah var Gâm yok...
Et yiyen de iyi değil, her gün para konusu. Alamayan da var. Tarım, hayvancılık gün geçtikçe bırakılıyor. Az çok duyuyorum bırakanları. Az bir pazar hacmi olan hayvancılık da bırakılıyor. Yenileri gelmiyor ama atadan kalma bilen devam ediyor bu işe. herkes bu işe girmiyor, giren de ya satıyor ya kesiyor. Kolay iş değil.
Yüzüne bakınca bu insanların yüzündeki acıyı görüyor insan, çökmüşlüğü, az bile olsa alın terini görüyor insan fakat tüketici de alamıyor.
Benim atalarım çiftçilik, hayvancılık ile geçimini sağlıyorlardı, dedelerimiz ölse köşede bir biber saksısına bir biber bile dikmeyeceğiz. Ki biri bostan tarımı, diğeri bahçe tarımı yapıyor. O kadar toprağın içinde sadece bostanın ya da bahçenin kalması üzücü. Biz torunlar içine bile girmiyoruz. Bu mu yani bizim bilincimiz, küçük ülkeler tarımla kazanıyorlar. Kazanmazsa bile kendileri ucuza yiyorlar. Yazık değil mi bu insanlığa anlamıyorum.
ekonomik krizin ne halde olduğunun ve ne kadar fakirleştiğimizin en net örneği, kötü denilen eski türkiye'de bile atari, bisiklet falan alınırdı.
Bu haberden dolayı değilde bana bazı şeyler Bir politika olarak geliyor. Çünkü baktığım zaman sokağın nabzına kimsenin ekonomik kriz geçirdiğine inanasım gelmiyor.
Ekonomik krizden kastım da şu açlık ve kıtlık
Hiç boşuna kimse duyar kasmasın da üzülmesin de hepimiz suçluyuz, hepimiz bir ton gereksiz harcama yapıyoruz ama kimseye de düşünmüyoruz sözde fikir de iyiyiz
Bilerek, isteyerek, göz göre göre, kendi isteğimizle düştük ve hala bu durumdan kurtulmamız için seçimlerde bu embesil millet irade gösterir mi belli değil.
Çözüm için tek çare seçim günü. Bunları unutmazsak inşallah kurtuluşumuz olacağına inanalım yeter diye düşünüyorum...
@Yüce_Türk bize sormuyorlar bunun kararını biz vermeyeceğiz ama bu kişi artık yeter, herkes gördü ki ülke uçurumda
@Yüce_Türk bu durumda yine bu kişiye mi mecburuz diyorsun yani
@Yüce_Türk 20 yıldır tek adam bir şey yapamadı bir de 6 lı deneyelim ne olacak.
@ErtugrulKARTAL1903 Zaten görülmesi gereken değişim şart. Gelen kim olursa olsun zaten batan gemiyi elinde sihirli değnek yok, hemen hop diye ülkeyi ayağa kaldıramaz ama başka değişim şart kim olursa olsun denemek lazım
@Hayatgercek aynı düşüncede olduğumuza sevindim.
@ErtugrulKARTAL1903 gerçekleri görmek lazım, yaşayan halk yani hepimiz...
@Hayatgercek Starbucks da kahve filan içileceği kalmamış. Bir kahve 70 TL olmuş 🤔. Zamanı boşuna geçirdik. 🤣
@ErtugrulKARTAL1903 zamanım değerli benim zaten gerek yoktu, sen kendin içebileceksen içmeye devam. Hiç bir zaman o mekanın kapısından girmedim beni etkilemiyor sana kolay gelsin...👋
Yok daha bende içmiyorum. O paraya içilir mi? Resmen soygun yapıyorlar artık.
Bir kahveye vatanımı satıyorsunuz 6 lı masa dediğiniz kişiler Türk kavramını kaldırmaya çalışıyor CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu demirtaşı içeriden çıkartmak için elinden geleni yapıyor bide bunları göz önünde bulundurun dahası bu 6 lının dış güçlerle anlaşabileceğini sanmıyorum çünkü daha kendi aralarında anlaşamıyorlar Tayyip en azından diğer ülkeler ile anlaşabiliyor ve ülkeye 6 lı masa geldiğinde siz ozaman sokakları görün her köşe başında peşmergeler olacak ne mal ne can güvenliğiniz olacak batıyada teröristler gelecek doğuda yol kesip insanları soyanları İnternette izlemişsinizdir Tuncelide vs. İyi düşünün az bir şey vatan sevginiz ve milli şuurunuz varsa 6 lı masaya oy atmazsınız
Valla bir şey derdim de avukata verecek param yok hiç o yüzden susuyorum. Ceza davaları çok pahalı hakfkkdks
@Boavistaa yok diyemem para lazım yurt dışına taşınacağım hslfkksksk
@Boavistaa irlanda
@Boavistaa daha çok eurom olsa daha iyi olur hahdjjsjs
@Boavistaa vize aldım
@Boavistaa irlanda vizesi çalışma ve oturma
@Boavistaa uçuyorum✈️✈️✈️
Ülkeyi yer çekimi yönetiyor. Hükümet diyr bir şey yok. Fiyatlama kaosunun içinde, enflasyonun yapısıda çok değişik şekilde bozuldu. Tuhaf bir bozulma.
Bu hale 2016 başlayıp 2018 de Başkanlık sistemi ile düştük. Eğitim ciddi bir şey..
Türkiye’de yaptıysa yine kendi kendine yaptı bence ülkeyi yönetemeyen birilerini sürekli oy verirseniz böyle olur.
Ac ve dogru durust montu ayakkabisi olmayan, kilometrelerce kar kista okula yuruyen cocuklara kahrolmuyorsun ama iyi bir karnesi olup ve hediye olarak et alinan cocuga kahroluyorsan ac ve acikta olan cocuklara körsun.
bana ilkokul da anadolu tahıl ambarı ve hayvancılıkta ileri seviyedeyiz diye öğretilmişti, bunları okuyunca içim acıyor
Halkı etkilemek için gösterildiğini düşünüyorum.
Herkes konuşuyor ama çoğu bir şeyleri değiştirmeye yeltenmiyor.
iş bulamıyorum diyen bir kadına eşin çalışıyor mu hah tamam işte o yeter diyen biri yüzünden olabilir belki
Ahh kuzum kiyamam içim cız etti 😔keşke böyle olmasa Rabb'im afiyet versin annesine bağışlasın yavrularını🌺
E benim annem de öyle:D
yılbaşında somon aldık bir dilim özel gün diye o da hediye bu yani
Göz göre göre düştük simdide kahroluyoruz iş bilmez cahil insanlar olduğu sürecede kahrolmaya mecburuz gıbı ıste kurunun yanında yaşta yanar hesabı
Bu hale nasıl düştüğümüz çok açık aslında pek detaylandırmak istemiyorum😂
Toplum dinle uyutuluyor, şükürle sonları hazırlanıyor. Cahillik dönemindeyiz.
Acı verici bir durum gerçekten bize bu durumu yaşatanlar utansın 🥺🥺
Çok üzüldüm ya. Keşke ulaşma imkanım olsa, iban vs. 😔😔
Yaa bir çocuğun üzüntüsüne , mutsuzluğuna hiç dayanamıyorum hiç bir çocuk bunu haketmiyor 😔😔😔
Yazık gerçekten. Temel besin öğesi olan ete ulaşmak bu kadar zor olmamalı.
Bu ülkeyi bu hale getirenlerden Rabbim hesabını sorsun.
bu duruma getirenler uzlmeli ama onlara ne soylesen bos bir muhabbet oluyor
üzüldüm yaaa😒😒bu platformda bari biraz gerçeklerden uzaklaşalım.. neşem kaçtı 😓
Keşke birilerininde bunlardan haberi olsa da onlarda azıcık insan olduğunu hatırlasa.
Sebep olanlara ve sebep olanlara oy verenlere lanettttttt olsun.
Bu sitede savunan çok kişi var, onlar cevaplasın 😂😂😂
Ortadoğu da hayatlari bilmeyenler neye üzüleceğini şaşırmış iyice
Bu ülkeyi bu hale getirenler senin masumiyetinde boğulsunlar çocuk..
Zenginlik belirtisi. Biz yokken evlere et girmiyordu derler birileri
Bizi bu hale düşürenler utansın tabi utanacak yüz varsa
Ne güzel işte napsın kadın mis gibi protein kaynağı
Biz bu hale nasıl düştük, biz bu hale neden düştük.
?
Ahaber karalamadı mı aileyi hala? Kesin karalamıştır
Anneye fetöcü derler, agh bartimizi karalamaya çalışıyor derler.
Bu hallere düşeceğimiz her seçim sonrasi belli oluyor ins bu secimden sonra olmaz
Mayıs'ta. kurtulacağız herkes vicdanlı davrwnirsa
Acaba o sağduyu oluşmuş mudur artık😔 yola bir sürpriz yaşar mıyız felaketimiz olacak? Bu halk kendi ayağına sıkar mı ki
@Hayatgercek umarım yoksa zor 200 bınlırkaık ev 2 mılyon 50 bılık araba 500 bın kıra en ucuz 8000 agerı ucret 8500 umarım
Biri yer biri bakar bu dünya böyle bir yer.
Akp başta olduğu sürece daha çok aç gezer bu millet...
Gel de anlat bu millete... Anlamazlar...
Demagoji yapma eskiden de karne hediyesi diye burgera gotururlerdi et almış aynı benzer şey duyarcı kezobanlar
😔 çocuklar böyle cümleler kuracaksa kahrolsun dünya 🥺
Keşke bizim gibi devletin başındakiler de kahrolsa biz nerde yanlış yaptık acaba diye düşünseler
Bu hale düşürenler utansın her şey çok açık ayrıntıya girmek istemiyorum.
Dinci zihniyet yüzünden bu haldeyiz
Dinci zihniyet CHP'ye oy verdi hep tarikatlar için susan CHP ne de olsa tarikatlar CHP'ye döndü
@linkerboy1991 tarikatları koruyup kollayan ve her türlü maddi ve manevi desteği veren tarikat liderlerini sarayda ağırlayan kim.
Müslümanım bizi bu duruma getirenlerin hepsi Müslüman (sözde) yani dinle çok alakali
@linkerboy1991 az kilo verde beynine protein gitsin sence CHP mi dinci zihniyet
Adam din demiyor Dinci zihniyet diyor önce okuduğunu anla
O da onun cahilliği
@swica din demedim dinci dedim önce okuduğunu iyi anla kıt zekalı, dindar ile dinci arasında fark var, dindar inancı gereği yaşar kimseye karışmaz hele siyasete hiç girmez, dinci ise dini çıkarları için kullanır, dinci denilince neden Müslümanlar üstüne alınıyor demek ki yaranız var ki gocunuyorsınuz, aynı şekilde Hristiyanlar da yapıyor dini kullanarak insanları sömürüyorlar. Baştakini savunan sizsiniz neymiş Müslümanmış namaz kılıyormuş, karısının başı kapalıymış, baştaki kişi seçim mitinglerinde elinde kur-an oy istedi daha neyin tavrını takınıyorsunuz. Ülkeye ne kadar sapık varsa hepsini soktu ve sizin gibi kıt zekalıları Müslüman kardeşlerimize kucak açıyoruz onlar ümmetten diyerek
@BirDerdimmmVar harikasınız teşekkür ederim
@BirDerdimmmVar Tarikatlar CHP'ye oy veriyor valla benden söylemesi
@linkerboy1991 saçmalıyorsun belli ki a haber izliyorsun
Bu utanç. bize yeter...
ah ahh. Zengin paylasmayı bilse..
Böyle dersen sana 50 tl denmiş olabilir mi
Yazıklar olsun bizi bu hale getirenler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?