Dışarı çıkacak param yok
Evde olmayı seviyorum
Dışarı çeken şeyler yok (Sevgili, arkadaş vs.)
Bu aralar bunalımdayım
Hava soğuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ders çalışmam lazım ve telefondan bazen dizi izlemeye dalıyorum. Bir bakıyorum 1 bölüm, iki bölüm derken zaman geçmiş. Havalar da normalde soğuktu ama üç gündür burada bahar havası gibi bir hava var.
İşaretlediğim şık ise ilk şık. Dışarıya çıkıp bir cafeye otursam bir kahve 40 lira. Verdiğim paraya acıyorum. Bir şey yesem o daha fazla tutuyor. Bunu her gün her gün yapsam ailem batar. Ki benim kişisel ihtiyaçlarımı da onlar karşılıyor ve dershaneye gidiyorum. Parası onlardan çıkıyor. Ben Kpss çalışıyorum. Hadi çalışıp kendi paramı kazansam neyse.
Hayat pahalı, iş yerlerinde çok yoruluyoruz ve büyük şehir de olunca kimse kimseye güvenmediği için en güvenilir sığınak evimiz yuvamız oluyor çünkü.
Kadınlar trafikte magandanın, kaldırımda apaçinin, parkta trafik eşkiyasının yanında yakınında ve desteğinde her zaman. Yalnız bir adamın efendi efendi sokakta gezinmesi bu ülkenin badboyperest hanımefendileri ve onların şımarttığı barrzolar tarafından imkansızlaştırılmıştır.
İçe dönük utangaç çekingen biriyim hiç açılamadım kendimi zamanla daha da kapattım zaten işim param yok sosyal hayatım yok sevgilim yok arkadaşım yok senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ömrüm böyle evde geçip gidiyor
Cevap
67Cevap
Yalnızlık ve arkadaşımın ya da sevgilimin olmaması
bunun kesin bi cevabi yok ama ben soyle aciklayayim birincisi kesinlikle ekonomi bir cay bile 15 lira (baska yerlerde daha pahali olabilir) belki calisan insanlar icin problem degildir ama ben daha ogrenci oldugum icin kendi kazancim bulunmuyor ve harcamalarimi da dikkatli yapmak zorunda kalıyorum ikincisi sosyal cevrem genis degil hayatimda samimi oldugum sayili insan var onlarda sehir disinda üniversitedeler yakin olmadigim insanlarlada gezmek bana keyif vermez ucuncusu her gun cikip gezecek pek bir yer yok insan surekli ayni yerleri gorunce hevesi kalmiyor evde bile daha cok aktivite yapiliyor.
Ya ne alakası var kardeşim doldur evden çayını corbani termosa yap bastani çoregini otur parkta ormanda ye. İnsanda heves olsun yeter ki
Evde vakit geçirmeyi seviyorum. En rahat ve güvenli yerim. Gezmeyi de seven bir insanım ama her gün çıkmıyorum dışarı. Çünkü evden kafanı çıkarıyorsun ve 500 TL gidiyor. İnsana koyuyor valla.
Dışarıdaki şeyler gezilecek yerler göz zevkime hitap etmiyor, arkadaşlarımla çoğu zaman aynı fikirde olmuyoruz ortak nokta bulamıyoruz onlar çıkıyor bende evde vakit geçiriyorum.
🚬🚬🚬
Öncelikle evde olmayı seviyorum ayrıca çalışma sürem uzun gün boyu işteyim bu yüzden en rahat ettiğim yer evim. Diğer yönden her şey çok pahalı ve bu corona yaşama şeklimiz değiştirdi.
Aynen insanlar markete bile gitmiyorlar artık
@Mathildaa88 birde asıl özgürlük kişinin kendi evi , dilediğim zaman dışarı çıkabileceğini ve bunda kimsenin karışmayacağını bilmekte başka güzel 🙂
Evet o çok güzel bişey gerçekten dışarı çıkarken 40 bin tane soru soran yok kimle gittin kimle geldin kaçta geldin kaçta gittin diyen yok
@Mathildaa88 işte özgürlük bu🙏
@SevmekGuzel007 👍
Yaşım ileri ve emekliyim... Eşimle birlikte günlük yürüyüşlere veya alışverişe çıkarız. Bunun dışında vaktim evde geçiyor. Şiir yazıyorum, kitap/gazete okuyorum. Kızlar Soruyor'da görüş yazıyorum.
Yaşadığım yerde gezilecek bir yer yok. İstanbul'da yaşıyorum, gezmek için nereye gidebilirim ki? Sarıyer'de ormana gezmeye gitsem zaten metro bir saat vakit alacak. Karadeniz'de küçük bir sahil şehrinde yaşasam gider sürekli ormanda gezerdim.
Soğukta ne dışarı çıkacağım yav 😆
Gerçi öyle dediğime bakma, geçen gece 12 de dışarı çıktım, kokoreç yedim üstüne halis bir maraş dondurması gömdüm baklavalı.
Arkadaşlarım hep evli. Bende sadece spor için dışarı çıkıyorum. Yalnız bir yere kadar oluyor. Bende genelde ailemin yanında oluyorum. Aile anne baba işte
Kışın yapılacak en güzel aktivite bence evde vakit geçirmek. Dışarısı soğuk, gereksiz pahalı ve heyecanlı ergenler ile dolu. İnsanın başı her an belaya girebilir. :))
Valla gürültü yok insanların bakışı yok yanıma gelmeye çalışmaları yok genelde yaşadığım şehirde takıldığım yerlerde ki herkesi tanıdığım için bayıyor artık
YORGUNLUK! sabahtan akşama kadar çalışıyorum. evede varınca çok yorgun, argın düşüyorum. enerjim düşüyor. ve inanın ki hiç bir şey yapasım gelmiyor. bu sebepten dolayıda asosyalimdir...
Evde durmak daha cazip geliyor. 🛍 Alışverişide internetten yapıyorum. İş yok arkadaş çevrem yok gibi bişey sevgilim yok bu yüzden biraz dertliyim Yan yattıp çamura batıyorum anlayacağın
Evde olmayı seviyorum bunun için hiç okula gitmezdim bile ama şu an evdeyim bir başkadır benim evim
Çünkü ev ortamını seviyorum sesizligi sakinliği sonra sınırsız internet sınırsız çay ee daha ne olsun 🤗
kesinlikleee))
🙋🙋🙋
ev ortamını hep sevmişimdir kendi halinde olunca birde şahane oluyor her şey
Evde zaman gecirmeyi seviyorum ve kendimi en güvende hissettigim yer burasi. Bunun yanında tabiki dışarı çıkmamı gerektiren bisey yok
Evde vakit geçirmeği kışın seviyorum çünkü üşümek istemiyorum😄 ama en sevdiğim mevsim de kış. Garip bi çelişkideyimm
Evde olmayı seviyorum. Tam bir ev kedisiyim
dışarısı çok pahalı arkadaşlarımla buluşacağım zaman da ya eve davet ediyorum ya da davet ederlerse onların evine gidiyorum.
Dışarıda ilgimi çeken bir şey yok ara sıra geceleri el ayak çekilince caddede turluyorum o yetiyor
Kendi halimde insanım ve öyle gezecek arkadaşım bulunmuyor cumartesi pazar tatil evde duruyorum evden işe işten eve
Daha çok evde değilim jdjsjd Daha çok işteyim işten sonra yorgun da olsam disarda yemek yemeyi kahve içmeyi çok severim o yüzden mutlaka sahile veya avm ye falan giderim. Sonra eve uyumaya giderim😀
Herşeyden önce ewde huzur bulmak sonra dışardaki insanlara karşı güveni ve sevgiyi yitirmek kısacası toplumdan kaçmak
Evde çok vakit geçirmiyorum gündüz vakti hava iyi oldu mu çıkarım dışarı hava almaya ormana giderim 😄
Evde takılmayı dışarı çıkmaktan daha çok seviyorum hem dışarı çıktığın zaman cebin boş dönersin fobisi oldu bende 😂😂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Evde, odamda kafama göre takılmayı seviyorum. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
İhtiyacım olan her şey evimde var. Dışarıdaki ihtiyaçlarım da bir tık uzağımda.
Tek takılan biriyim, o yüzden video oyunları, dizi ve filmler, vs. vs. takılıyorumç
Evimde huzurluyum, dışarıya çıkmak istediğimde köpeğimle yürüyüş yapıyorum, yeterli.
Yemek - müzik yapmak- yatmak dinlenmek birde hatuna yazmak @bakikalangökyüzü
ay çok evde vakit geçiriyordun zaten dün bi bugün iki 😋
Evde olmayı çok seviyorum ve hava soğuk olunca dışarıda olmayı sevmiyorum.
Evcimen yapı birazda tasarruflu oluşu ☺️Ama yürüyüş için çıkarım arada.
Evde olmak biraz da kendinle olmak da ondan.
Gerçekten insanlardan bıktım. Elimde olsa kendi anne babamla bile yaşamam
İnsanlardan uzakta olmak iyi geliyor.
Hava soğuk diyen insanlar ülke genelinde küresel ısınma var ne soğuğu be?
Çünkü ben evcimenim daha doğrusu sürekli çalıştığım için evi mi özlüyorum
Hava soğuk diye dışarıya cikasim gelmiyor. #yazgelsinartık
Evde değilim ki on yere gittim tatilde bile evde olmayacağım pek tatile çıkıyorum
Uzun iş saatleri, yorgun artık eve anca atıyoruz kendimizi 😅
Ev sıcak gereksiz para harcamıyorsun. Pandemiden kaynaklı evdende çalışıyoruz mis gibi ne gerek var dışarısı hastalık dolu herkes köm köm öksürüyor çıldırdınız mı açım bir film izleyin gerek yok dışarıya (bekarlar hariç :) )
Hala bebek gibi yaşadığım için yalnız dışarı çıkartmaz annem o yüzden genelde evdeyim dışarıya da ya annemle ya da bir yetişkinle çıkabiliyorum
Hobilerim var kitap okuyorum film/dizi izliyorum bunlar bana dışarıdan daha fazla zevk veriyor
Evde daha huzurumu buluyorum. Dişarida gürultu, kalabalik. Ben pek sevmem evcilimdir, ancak mesgburiyetten çikarim. Ya da baazen bir turistik yeri ya da doğaya yakin bir yeri görmeye.
Ne Sevgilim var ne arkadaşım öyle boş bi hayat
Valla imkan olsa 1 sn evde oturmam ama bir toplu taşıma indi bindi 16 TL olmuş İstanbul'da.
Ders çalışmam lazım ve bitmeyen bunalımdayım.
İşim yok gücüm yok ekonomi olana süper olmayana berbat garibin hiç yüzü gülür mü 😔☹️🤔
Evi seviyorum yanlızım ve huzurluyum arkadaşım yok bide benim hic o yuzden alıştım.
Şıklar arasında konfor alanının dışına çıkmayı pek sevmiyorum da olmalıydı genelde bu yüzden evde daha çok vakit geçirilir.
asosyalik gezmeyi çok seven insanım
Kocamdan şiddet görüyorum ondan çıkamıyorum
Çalış çalış çalış izinde evde dinlenmek istiyorum dışarıya çıkmak yoruyor
Evde olmayı gerçekten çok seviyorum. Dışarısı beni çok yoruyor
7 yıllık ilişkim bitti bunu evde aştım.. ev her şey. Nerede rahat siciyorsan orasi evindir.
Asker olduğum için bu soruya cevap veremiyorum sivili özledim
Evde olmayı seviyorum
Bu aralar bunalımdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?