Merhabalar Herkese 🌸

Çoğu kişi 3 kişilik arkadaş gruplarının yürümeyeceğini, mutlaka birinin dışlanacağını söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar Herkese 🌸

Çoğu kişi 3 kişilik arkadaş gruplarının yürümeyeceğini, mutlaka birinin dışlanacağını söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
hayır bence mahkum değildir ama benim 2 kuzenim olduğunda yani eskiden zaman geçirdiğimiz de birimiz genelde kendini daha yalnız hissederdi ama o zaman çocuktuk tabi ki yani 14-15 yaşlarında falandık. bazen birimizi çağırmazdık ya da diğer alınırdı.
Ama şu an olgun insanlar olarak bence 3 kişilik arkadaş grubunda genelde herkese eşit davranılmalıdır. yani birisini dışlamak ya da birisine farklı davranmak bence doğru değildir.
Değildir. İyi ve güzel arkadaşlıklar olursa sağlam dostluklar olursa dağılmaz. Biz iş yerinde üç Arkadaş mesela şu anda ayrı yerlerdeyiz ama yine de sürekli birbirimizi arar ve ihtiyacımız olduğumuzda birbirimize yardımcı oluruz. Her zaman da birbirimizle konuşur dertleşiriz.
Eğer iki kişinin kafaları uyuşuyor 3. Kişiye gelince bu olmuyorsa ne yazık ki bölünüyor. Arkadaş gruplarında maalesef bu tür durumlar yaşanıyor ama zamanla.
En başta anlamıyorsun ne güzel anlaşıyoruz diyosun ancak zamanla ne oluyorsa bu eski samimiyet ortadan kalkıyor.
25 yıllık 3 kişilik arkadaş gurubum var arkadaşda öte kardeş gibi bir şey olduk. 😅
Maşallahh
Teşekkürler 😊
Cevap
10Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ MFÖ ayarında sağlam bi grup olması gerekir ki yıllar sonra bile devam etsin. Zor ağbi! 😄⭐
#tubasueda 🍀🍀
Aa evet onlar var dimi😂
😄🧡🧡🧡😄
Aslında insan ilişkileri o kadar azaldı ki yani hangisinin dağılıp hangisinin kalacağını bilemiyorsunuz
İç karışıklık çıkar taht kavgaları bla bla derken dağıldı gitti Osmanlı hasta adam
Uyumlu olmaz ise evet dağılır. 3 kadar dengi bir araya gelmesi imkansız değil bence.
Kesinlikle dağılıyor benimkiler dağıldı mesela 3 defa üçlü grup oldum hep kavgayla dağıldık
Biz 8 kişiydik de ne oldu kaldık 5 kişi, o 5 kişi de 6 aydır buluşmadı 😅 konuşursak şükür.
Evet genelde dağılır gruptan 2 kişi görüşmeye devam eder.
Ben her zaman tek takıldığım için öyle bir duruma düşmedim.
Öyledir. Ben bizzat dağılan çok yakın bir arkadaş grubu gördüm. 3 kızdı. 2 side liderliğe oynayınca ortada 3 lü grup kalmadı.
Evlilikler arkadaşlığı dağıtır 😂
Benim kankim evli 2 senedir ama tabii arkadaş grubunda farklı olabilir
Evet dağıldık
evet biri mutlaka dislanir
elinde sonunda dağılıyor
Arkadaş grubu olayı boş işler.
Dostluklar sağlamsa dağılmaz.
2 kişi tercihim
zannetmem
Güle güle size
İlla biri dışlanıyor
Katiiyorum