AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İki tarafta mide bulandırıcı. Gerçekten böyle ilişkilerden nefret ediyorum.
Tamam bacım sen git sanalika oyna
İki lafın biri "bizde araba var" hay sizin arabanıza sokim. Kız yazma demekle iyi etmis
Kardeş saf mısın kız zaten hesap kitlemek için eğlenelim diyor saf mıyım ben
İyi de abi kızlarla zaten takılacaksanız belli ki hesabı ödeyeceksiniz yani.. hesaptan kaçmak nedir madem hiç buluşma ayarlamayın dışarda eğlenmek isteyen kız eve gelmek zorunda mı?
Peki eğlence sonrası hesabı da ödedik diyelim kız istmezse gün sonunda ne olacak? Hiç tanımıyorum ki Kızlara daha ilk bulusma
Evet ama şöyle düşün yani ilk buluşma için kızlar eve gelmek istemeyebilir sonuçta daha birbirinizi tanımıyorsunuz belki sapıksınız belki başka şey.. kızlar belkide korkmuştur ilk bulusma icin ev cok sakıncalı
Bana Saçma geliyor ama hakedecek kız var haketmeyecek var tipsiz veya ortalamaysa maksimum kahve veya ev derim
mükemmel güzellikteyse ne dersin?
Valla ben birkaç tane yabancı kızla da takıldım onlar çok rahat ama nereden hep türk kezbanlaro böyle işte
Öyle diyosun ama erkeklerde de sapık cok oldugu icin böyle olaylar yaşanıyor eve gidiyo kız sonra taciz tecavüz kafasını kesip atıyolar bile.. kime güvenelim? Kızlara da hak verin
Kardeş işte hayatı sadece burada yaşadığınız için bilmiyorsunuz sosyal ortamı olayları su an sadece erkekler değil kadınlar da aynı erkek olarak düşün ben kaç tane biliyorum öyle kadın seni evine çağırıyor evli mesela sonradan söylüyor veya belalı sevgilisi olabiliyor o yüzden saçma konusuyorsun erkek veya kız hiçbir konu da kim ne bilemeyiz zaten tam
Tamamda kadınlarda iş öldürmeye kadar gitmiyor ben bundan bahsediyorum haberleri de mi takip etmiyorsun? Adam kızı evine çağırıyor içki içirip öldürüyor gidip ormana gömüyor. Bu tarz olaylar çok olduğu için kadınlarda ilk buluşmada eve gitmek istemiyor sapık mı öldürür mü gibisinden bence haklılarda...
Yav sorun o da değil işte kardeş Kezban olmanız en vasıfsız çirkini bile yemeye meraklı sen kimsin sana yedirecem
Bak o konuda haklısın mesela ben erkek olsam bu diyalogta attığın kız gibilerle kahve bile içmem hesap kitleme peşinde. ben para peşindeki kızın ağzına mıçayım bu kadar basit oldukları için.
Türk kızlarının Kezban olduğunu kabul ediyorsun yani
Para avcısı olanlar kezban gözümde.
Sana bir soru sorsam ama dürüst ol
Olurum sor
Vajinan olması bir erkeği çokta etkileyemeyeceğinin sana yazanların hoşlananların yürüyenlerin yüzde 80 azalacağının farkında mısın?
Ben erkeklerle muhatap olmuyorum gbersinler
Evet veya hayır dürüstsen farkında mısın değil misin bir Türk kızı olarak özellikle Türkiye de
Sorduğuna cevap "farkındayım evet." Erkekler *m peşinde. Bunun da farkındayım
Tamam işte kardeş bu paradoks herkes cinsellik yaşamak ister ister kabul et ister kabul etme erkeklerin hepsinin a*m peşinde olmasının bir sebebi de Türk kızlarından dolayıdır çünkü kendin dedin değerli olduğunu biliyorz biz vajinamızın diye kendin itiraf ettin aslında değil işte olmaması lazım ama siz değerli kıldığınız için cinsel doyum da olmadığı için Kezban olduğunuz için erkekler a ağm peşinde paradoks bu
Ama değerli olması gerekmiyor mu? Önümüze gelene verelim mi? Ben evlendiğim adama saklamak isterim mesela. Başka kızları bilemem ben kendime bakıyorum çoğu sırf vajinam var diye hava atıyor kendini bir şey sanıyor olabilir ama bazıları da o amaçla değil sonuçta mahrem yerler yani ben mesela çok gevşek kızlardan haz etmiyorum bir erkekle de yatmam evlenmeden.
Yatarsın merak etme vermeyecek kadın yok senin karşıda daha alabilecek bir erkek çıkmamış
Yatmam yatacak olsam bu yaşıma kadar yatardım. Ben erkeklere güvenmiyorum önüme güveneceğim adam çıkarsa zaten direkt evlenmek isterim fakat öyle birisi yok herkes şu fotoda attığın kız gibilerin peşinde...
Valla mantıklı olan da o zaten çünkü
Sen evlenmeyi düşünmüyor musun
İlerde evlenirim
Anladım hakkında hayırlısı olsun iyi geceler
Amin canım kardeşim Allah hepimizi ıslah etsin hayırlı geceler
Niye böyle dedin şimdi? Ben dine düşkün birisi değilim.
Ben düşkünüm
:) öyledir.
Peygamber değilimde kalbimin bazı yerlerinde güzel iyilikler olduğuna inanıyorum
Kalbindeki iyilik gibi bir eş adayı çıksın önüne...
Sen hiye azmş dul karılar gibi taktın eş mevzusuna çok mu istiyorsun erkek
Djdhdjsk ben senin için diyorum. Henüz evlilik düşüncem yok
Hem
Hmm
Sence bir erkek için hiç kimseyle yatmamış bir kız iyi mi?
Benim için önemi yok değer biçmiyorum ona göre
Evleneceğin kadının kriterlerinde biriyle yatıp yatmamış olması önemli değil mi yani
Basit bir konu artık bu çünkü küçücük bir zarını satma mesela daha zor bir şeyle kendini sat kariyerin olduğu için eve sende para getirdiğin için kendini geliştirmiş bir insan kadın değil de insan olduğun için karşındakini anlayıp değer verdiğin için sevsin seni ya da evliliğiniz olsun daha mantıklı değil mi sence de
Mantıklı evet ama asıl mesele güvenecek birini bulmakta. İhanet olaylarını minnak yüreğim kaldırmaz..
Yapacak bir şey kadınlar aldatılır genelde
Bir şey yok
Aldatılmak istemiyorum en iyisi yalnızlığımla baş başa kalmak 😶
Ok
Kendine iyi bak sohbetin güzeldi🙏🏻 iyi geceler.
Kız hesap kitleme derdinde, siz ucuz yoldan kız düşürme.. sonuç çıkar çatışması
Böyle bir sapıklık seviyesi yok :D
En azından et ete değiyor benim ki siz de ne var KS den yürüyüp hayal gücü devam djdj
* *cık ağızlı kendin de KS'de takılıyorsun. Allah bilir yalvara yalvara whatsapa geçtin